sisällön alkuun
19.11.2017 16.13 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Viva, Monster union!"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
« edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2  Kaikki
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Aprillipilat  (Luettu 18565 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
neji
himono-onna
vastuuhenkilö

Viestejä: 267Profiili
« : 01.04.08 klo 21:18 »

Minkäslaisiin aprillipiloihin olet tänä vuonna törmännyt?
Entä mikäpä on ollut hauskin/huonoin aprillipila tänä vuonna ja edellisinä vuosina? =)

Omalle kohdalle on osunut (onneksi?) aika vähän piloja ja yhdessä olin periaatteessa itse mukana.

Oli jo viime viikolla sovittu koulussa, että tänään päästään 12 aikaan lähtemään ja kun joku kysäisi, että niin monelta päästään tänään? Tuli vastaukseksi, että joo normaaliin aikaan neljältä, et meillä on tässä vielä eri tyylikausien historiaa käsittelemättä. Maikka alko puhumaan liiotellun hitaalla ja masentavalla äänellä ja lätkäs tykille jonkun ankeen word-tiedoston. Jotkut tajus, jotkut ei =D

Samainen opettaja teki pilan toiselle opettajalle, joka tuli meijän luokkaan juuri kun katottiin meijän suunnittelemia logoja Veturi ammattiopistolle (:''D)
Opettaja sano toiselle, että tässä on nyt meijän uusi koulun logo (tykillä komeili lapsekas junan kuva) luokka nyökytteli taustalla että joo joo! :D
Menihän se melkein lankaan!

Tietenkin sitten on tullut törmättyä tähän IRC-gallerian pilaan, joka oli tänä vuonna semmoinen, että käyttäjä on mukamas päässyt ylläpitoon ja saa antaa toisille jäähyjä ja kolmen päivän vipominaisuuksia.
Viime vuotinen IRC-gallerian pila oli kyllä ihan hyvä, että mukamas galleria vaihtuu Irkeniksi ja kaikki tekstit oli vaihdettu ruotsiksi!

Ei saa myöskään unohtaa Kupolia =)

tallennettu
Meu
kupoliitti

Viestejä: 72


~


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 01.04.08 klo 21:38 »

Tänään mitään piloja oikein ole ollut, enkä muutenkaan niitä harrasta, mutta kun aamulla en ollenkaan muistanut aprillipäivää.
Sanoin äidilleni, että "ai niin juu, meidän luokallehan tuli siis uusi tyttö", ja tämä naurahti, että olen huono keksimään piloja. Ai mitä piloja?

Ei se vieläkään tiedä että meidän luokalle oikeasti tuli joku. :'D
tallennettu

:)
nekorin
Raivotar
vastuuhenkilö

Viestejä: 555


Amanda <3


Profiili WWW
« Vastaus #2 : 01.04.08 klo 22:51 »

Tänään töissä tapahtui kaikki pilat mitä on tapahtuakseen ollut. Eli olen siis töissä Helsingin kaupungilla omahoitotarvikejakelussa (hoitajajuttuja).

Yksi työkaveri, joka on tällä hetkellä meidän lähiesimies, koska meidän oikea esimies on lomalla. No se soitti yhteen toiseen toimipisteeseen, että. "Teidän pitää nyt laittaa se toimipiste kiinni ja tulla tähän toimipisteeseen koska mä olen yksin täällä."

Itse tein tälle samalle työkaverille sellasen pilan, että vaihdoin sen työpöydän taustakuvan ja laitoin tilalle alastoman miehen kuvan. Ja kun työkaveri huomasi tän niin se repes ihan täysin vaikka siinä oli asiakas sisällä. Asiakas katsoi vähän pitkään.

Tällaista meillä.
tallennettu

Èlewyn
erakoitunut
kupomuumio

Viestejä: 293


pssst


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 01.04.08 klo 22:52 »

No olen varmaan aika monen tappolistalla tällä hetkellä. Jos se kertoo mistään.

Yleensä olen aina ollut se joka on huiputettavana ja minä en taas saa ketään uskomaan - tällä kertaa kyllä meni toisin päin. Uskottelin kaverille ja siskolle että koiramme oli saanut TAAS pentuja ja äidille saaneeni 4 kemian kokeesta(oikeasti sain parhaimman numeroni aineesta tänä vuonna). Ja kaikki meni läpi.

Ei kyllä mitään virkaa koko päivässä, ilmeisesti minulla oli sitten erityisen tylsää tänään että edes alennuin moiseen. Onneksi tämä ei ole kuin kerran vuodessa. Harmitti kyllä, ettei kukaan huiputtanut miua :'''(
tallennettu

gnawing,biting,breaking,hacking,burning !
Sensored
kupoliitti

Viestejä: 41Profiili
« Vastaus #4 : 01.04.08 klo 23:35 »

Irc-gallerian pila oli ihan tyhmä. Sillä en todellakaan ole käyttäytynyt esimerkillisesti, ylläpito on joutunut muutaman kuvan piilottamaan ja jopa poistamaan. :D

Ja äiti yritti huijata, sanoi että on tilannut meille 17 kalkkunaa, minun ja isosiskon (molemmat ollaan lopetettu koulut kesken, työttömiä, ollaan vaan kotona..) pitää akaa kalkkunafarmareiksi jotta saataisiin tupakka- ja muut ylesviihdykerahat.
Hoh. Huonoin pila mitä äitiltä olen kuullut. :D

Ketään en tainnut aprillata tänään. Ihan turhuus koko päivä, miksi tällainenkin on pitänyt keksiä? :D
tallennettu

Love me for the beauty within..
Kasumi
karismaattinen
kupomuumio

Viestejä: 572Profiili WWW
« Vastaus #5 : 02.04.08 klo 10:34 »

Hätkähdin ja huolestuin, kun Deviantartissa minulla oli joku vesipokemon avatarissani. Ajattelin ensin että onko tää edes mun tunnus mutta minun piirrustuksia ne oli. Sitten ajattelin että joku on murtautunut tunnukselleni. Tarkistin asian menemällä jonkun toisen Deviantart-sivuille ja tällä oli sama avatar. He he. Kiitti letuista.
tallennettu

Modern Life Is Rubbish
Kometae
!
kupomuumio

Viestejä: 408


sun maa mustikka


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 02.04.08 klo 15:12 »

Radio Rockilla oli ihan hauska pila :)

Korporaatio järjesti, että "kuulija" olisi muka soittanut studioon ja ihmetellyt kuin eräällä huoltsikalla myydään kaljaa pullopantin hinnalla. Tätä sitten mainostettiin lopun aamua.

Hesarin juttu aiheesta.
Podcast, itse pila niiden viimeisen noin viiden minsan aikana

Ne pilat ovat hauskimpia, kun ihmiset saadaan tekemään jotain :P
« Viimeksi muokattu: 02.04.08 klo 15:29 kirjoittanut Kometae » tallennettu

Lukemalla tämän tekstin sitoudut vastaanottamaan lämpimän virtuaalihalin :-)

* /o/ \o\ *
aqua
foorumisti

Viestejä: 56Profiili
« Vastaus #7 : 02.04.08 klo 17:19 »

Tänä vuonna kukaan ei aprillanut minua, mutta tein kavereitten kanssa yhelle kavarilleni koulussa välkällä sellasen pilan, että juttelimme siinä näin: "Muistikko ottaa uimavaatteet mukaan?" "Joo" Sitte kysyttiin siltä kelle se pila tehtiin että oliko se ottanu uimavaatteet mukaan, ja sitten se luuli että meillä oli uintia ja kauhistu, kun me kerrottiin että opehan sanoi eilen että meillä on uintia ja jos ei ole uimakamppeita joutuu jäämään koululle tekemään matikkaa. Se usko mutta paljastettiin sille kuitenkin..
Pari vuotta sitten eräs ystäväni keski sellaisen pilan että lähetti viestin äidilleen että: "Olin prisman miljoonas asiakas ja voitin 4000 euroa. Minne lähdetään lomalle?" Sitten tuli tekstari takaisin: "Ihan totta! Olen aina halunnut päästä Italiaan.." Ja se usko! Sitten ystäväni lähetti viestin että se oli aprillia, ja hänen äitinsä oli hyvin pettynyt.. :'D
tallennettu
neji
himono-onna
vastuuhenkilö

Viestejä: 267Profiili
« Vastaus #8 : 02.04.08 klo 17:24 »

Eräs kavereistani meinasi, että olisi sanonut äidilleen, että on raskaana :D Aika julmaa, ei tainnut kuitenkaan toteuttaa tätä.
tallennettu
Sensored
kupoliitti

Viestejä: 41Profiili
« Vastaus #9 : 02.04.08 klo 19:09 »

Hoh. Minä aprillasin eksää viime vuonna, sanoin että oon raskaana. Poikaparka oli jo kysymässä kaveriaan kummisedäksi :DD
tallennettu

Love me for the beauty within..
Лайка
kupoliitti

Viestejä: 54


oh snap


Profiili
« Vastaus #10 : 02.04.08 klo 21:20 »

Kaveria puijattiin yläasteella niin ketkusti, että vieläkin on saanut pyydellä anteeksi. Pistettiin hänet kävelemään turhaan, väitettiin että näytelmäkerho onkin tänään. Sitten tuli varsin vihainen soitto, että eihän täällä ketään ole xD

Tänävuonna sanoin pikkuveljelleni niin vakavalla äänellä kuin pystyin, että Bleach-animea ei enää tehdä ja että seuraava jakso on viimeinen. Veli kun on katsellut nyt noita väliinjääneitä jaksoja niin antaumuksella, että halpaanhan se meni. Ties vaikka tämä olisi totta, en ole katsonut sarjaa. Sen verran huono pila kuitenkin. Veli näytti kyllä maansa myyneeltä, tarkisti sitten tilanteen ja halusi heittää minua jollain terävällä.

Minulle sattui harjoittelupaikkahaastattelu juuri aprillipäiväksi. Rouva siellä sanoi, että saan paikan ja oli hetken hiljaa. Sitten hän kysyi, että tiesinkö tänään olevan aprillipäivä. Hetken jo kävi mielessä ajatus, että se vetääkin nenästä, mutta ei onneksi x''D
tallennettu

When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead.
Riiva
Vieras
« Vastaus #11 : 03.04.08 klo 17:17 »

Ei tänä vuonna mitään piloja omalle kohdalle osunut, enkä viitsinyt oikein muillekaan tehdä, kun olen niin tavattoman huono valehtelija. Mietin kyllä useamman kerran, että joku luulisi tuoksi päiväksi sattunutta hammaslääkäriaikaa aprillipilaksi ja samalla syyksi lintsata. Onneksi näin ei sentään käynyt..
tallennettu
Sekoleptikko
foorumisti

Viestejä: 229


ruts


Profiili WWW
« Vastaus #12 : 03.04.08 klo 20:21 »

Haa, sain isäni todellisesti aprillatuksi. Olin hetken hiljaa ja muka katuvasti huokaillen. Lopulta sanoin, että " hissasta tuli.. 6½..." Seurasi hiljaisuus, jonka isäni katkaisi sanomalla "ei jumalauta.." "Aprillia!!". Isä on niin herkkäuskoinen xDD
tallennettu

Ota minut mukaan sun kanssasi
Junan alle mahtuu kaksinkin
Kädet ratista irti
Ja nyt mennään
Sekoleptikko
foorumisti

Viestejä: 229


ruts


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 04.04.08 klo 19:10 »

Haa, sain isäni todellisesti aprillatuksi. Olin hetken hiljaa ja muka katuvasti huokaillen. Lopulta sanoin, että " hissasta tuli.. 6½..." Seurasi hiljaisuus, jonka isäni katkaisi sanomalla "ei jumalauta.." "Aprillia!!". Isä on niin herkkäuskoinen xDD

Tässä kaikkein hauskinta on, että meikäläisellä yläasteella 6½ olisi ollut hyvä historiasta.


Waa, sorry, älä ota itseesi. >-<
tallennettu

Ota minut mukaan sun kanssasi
Junan alle mahtuu kaksinkin
Kädet ratista irti
Ja nyt mennään
jelden
kupoliitti

Viestejä: 214


rahalla saa ja hevosella pääsee


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 05.04.08 klo 16:14 »

Pari luokkalaistamme oli väsännyt edellisenä iltana aaneloset, joissa oli printattuna teksti "Portaat on juuri puhdistettu. Käytä toisia portaita. Kiitos!" ja laput tietysti kumpiinkin portaisiin. :D Lopuksi siivooja oli kyllä kuulemma ihan itku kurkussa, luuli raukka että oli palkattu joku toinen siivoamaan. D: Meidän toinen pila omalle opettajalle meni ihan penkin alle, että ei siitä sen enempää. Viimevuosina isäpuoli on heittänyt perinteisen "hei tuu äkkiä kattoon, hirvi!" tai vastaavaa. Tietää varmaan että enää ei mene läpi. :D

Tänä vuonna mua ei aprillattu irl. Tegaki e:n kävijämääräpila oli ihan hauska, vaikka tyhmäkin näki aika äkkiä läpi. (tyyliin "total hits: 22983746641023985236") Ja devin mudkipit oli ihania XD
tallennettu

se parhaiten nauraa joka koiraa karvoihin katsoo ja joka toiselle kuoppaa kaivaa se villakoirana veräjästä pääsee
Lirlys
kupoliitti

Viestejä: 7Profiili WWW
« Vastaus #15 : 08.04.08 klo 22:07 »

Devin mudkipit oli kyllä hauskoja :'D. Ehdin surffata yli tunnin dA:ssa ennen kuin heräsin autuaasta tietämättömyydestäni, että hetkoneen.. jotain on nyt pielessä :'D. Juu, minä mitään laseja tarvitse.
Myös Enfant Terriblessä liikkujat saivat kokea yllätyksiä aprilliaamuna. Koko foorumin ulkoasu oli laitettu uusiksi ja juttujen taso oli laskenut demi.fi -luokkaan. Harmittaa kyllä, että se Managanguro-banneri ei jäänyt vakituiseen käyttöön :'D.
Ja kuten aiemmin sanottu se IRC-gallerian aprillipila oli huono. Olin viimevuonna ottanut sen ruotsinkielisen "Irkkenin" ihan todesta :'D kuitenkin tajusin tilanteen ennen kuin aloin skandalisoimaan sitä sen enempää.
tallennettu

Bang, bang, you shot me to the ground.
Bang, bang, at the speed of sound.
Bang, bang, beats me up again, round, round.
uuki
foorumisti

Viestejä: 20Profiili
« Vastaus #16 : 10.04.08 klo 21:34 »

Hah. Tää on pakko kertoa. Kolmosluokalla yks meijän luokkalainen poika laitto märän tyynyn opettajan tuolille. Sitten ope raivos ihan kauheesti ku siihen tuoliin jäi sellanen pysyvä tahra. Ja seuraavana (nelosella) vuonna vaihdettiin liitutaulun kaikki liidut liitulakuihin, ja tänä vuonna naapuri luokka siirsi kelloa nii pääsivät aikasemmin tunnilta. :D
tallennettu

アイノ.
Candice
kaukana täältä oleva
kupoliitti

Viestejä: 168Profiili
« Vastaus #17 : 29.10.09 klo 20:03 »

Hieman kaukainen aihe, mutta pakko nyt on vastata tähän kun on niin kiva keskustelu. ^____^

Olen aina pitänyt aprillipäivistä ja aprillikepposista, kunhan ne ovat viattomia.
Koulussa en ole juurikaan keppostellut opettajille, paitsi kerran, kun tein erään kepposen vanhan kouluni apuopettajalle.

Olin tehnyt puutyötunnilla "kynän" puusta, ja värittänyt sen tusseilla aidon väriseksi. Ystäväni menivät halpaan, joten päätin kokeilla sitä myös opettajiin.
Kysyin apuopettajalta, kirjoittaisiko hän (en muista mitä) sillä kyseisellä kynälläni paperiini.

No hän tietenkin suostui, ja alkoi kirjoittamaan, mutta sittenihmetteli, miksei kynästä tullut jälkeä. Silloin huusin APRILLIA ja koko luokka räjähti nauramaan.
Opettahja uhkasi tekevänsä joskus minulle jonkin kepposen, mutta eipä sitä kuulunut, ja sitten meninkin jo yläasteelle. :-) On jäänyt mieleen, sillä oli jotenkin hauska pila.
tallennettu

ava (c) erkki the mustekala
erkki the mustekala
kupoliitti

Viestejä: 17


☢CAUTION☢


Profiili WWW
« Vastaus #18 : 21.06.10 klo 10:15 »

Tämä on itseasiassa kaverini jekku X'D

Eräs kaverini tussasi piirtämiäni sarjakuvia, ja eräänä päivänä ( aprillipäivänä ) hän sanoi laittaneensa sarjakuvaluonnokset paperinkeräykseen. Ette kyllä arvaa kuinka täydestä se meni.. Raivosin kaverilleni ihan sikana että '' Olisit vähän kattonu!'' ymsyms. Sitten helpotuin kun hän sanoi, että se oli vain pilaa. Pitäisi hankkia kalenteri..
tallennettu

Pilvilinnasta laskeutuessani totean kaiken taas pian palaavan ennalleen.
Shinigami
foorumisti

Viestejä: 18Profiili
« Vastaus #19 : 24.12.10 klo 15:55 »

Parhain pila mihin olen törmännyt oli koulussa kun pojat olivat ottaneet mukaan karkkivärejä. Ne esittivät kohtauksen missä ne löi toisiaan. Sitten toinen heistä meni opettajalle ''itkemään'' että häntä oli lyöty. Opettaja sai kauhean raivarin ja lähti huutamaan kaikille. Itse kun en juuri piloja tee. : D
tallennettu

Sivuja: [1] 2  Kaikki
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.033 sekunnissa. 20 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste