sisällön alkuun
19.11.2017 10.19 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"zOMG Rei!!1"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
Kalenteriin linkitetyt tapahtumat
  • Tampere Kuplii 2: 18.04.08 - 20.04.08
« edellinen seuraava »
Sivuja: 1 [2]  Kaikki
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tampere Kuplii 2  (Luettu 21035 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kasumi
karismaattinen
kupomuumio

Viestejä: 572Profiili WWW
« Vastaus #20 : 21.04.08 klo 01:00 »

Oli ihan mukavaa. Olin iloinen Milla Paloniemen puolesta Sarjakuva-Finlandia palkintonsa takia. Itse voitto taitaa jakaa mielipiteitä mutta itse olen kovin iloinen. Vaikken köh, kiroilevaa siiliä luekkaan.

Paneelit Supersankari-sarjakuvista ja Haitallisesta anime-sarjakuvasta olivat kovin miellyttäviä. Tuli ostettua paljon jotain. En aikasemmin ole esimerkiksi 'coneissa ostellut juuri mitään. Yksi taisi olla Rautakolmonen-elokuva AnimeCon'06:sta. Johtunee siitä ettei ollut sillon aikasemmin tarpeeksi rahaa tuhlattavaksi. Nytten oli edulleen hintaan länsimaalaista sarjakuvaa kuten Brendon ja Tex Willer. Arktisen banaanin pöydällä Noi Brendon ja Dampyr -sarjakuvat olivat vain 1€ kappale. Ostin siis 3 kappaletta Brendoneita ja 6 Dampyreitä - poikaystävälleni. Oli sen verran hyvä tarjous.
Tex Willer oli ihan yhtä kallista kuin tavallisessa kaupassa. 7€ on liikaa vaikka suomangaan verrattuna edullinen hinta kokonaisesta albumista.
5€ maksoin Tex-albumistani.

Siskolleni ostin Kumagoro-kangasmerkin kun se tykkää siitä Ryuichista niin paljon. 5€

Olin unohtaa pienlehti-marssia. Hauskoja omakustanne lehdyköitä ostin. Pari kappaletta Milla paloniemen juttuja. Semmonen kuin "fanitytöt" sarjakuva tuli myös ostettua. Kolmatta en muista. Olivat kovin hauskoja.

Lauantaina kakaroiden riehuminen siellä aukiolla oli todella ärsyttävää koska sitä ei voinut olla kuulematta kesken paneelin. Sen verran korkea oli melutaso.
Tuntuu kuin olisi palannut ala-asteen välitunnille mutta lapset olivat teinejä joihin oli pumpattu amfetamiinia. Ärrrrrsyttävää. Narutoista ja KindomHearts-cosplaysta sai pian tarpeekseen. Millon ne oppivat...?
Vakio-Inujaskoja mahtui myös, kuten aina.
tallennettu

Modern Life Is Rubbish
Miizou
improvisoiva
ylläpitäjä

Viestejä: 651Profiili WWW
« Vastaus #21 : 21.04.08 klo 01:42 »

Oli kyllä mahtava tapahtuma. Ohjelmistosta pitää erikseen mainita Otto Sinisalon Muutoksen Illuusio - Supersankarigenren tapahtumasarjakuvien lyhyt historia Loputtomasta kriisistä Teräsmiehen kuoleman kautta Sisällissotaan *puhhuh* -luento sekä Janne Kempin Haitalliset animesarjakuvat -luento.

FONZIE!!!...Eikun...!

Paljon hienoja sarjakuviakin näin myyntitiskeillä (sarjakuvafestareilla, yllätys yllätys). Vähät rahani eivät mitenkään riittäneet kaikkien mielenkiintoisten nimikkeiden hankintaan, mutta ainakin Trinity Bloodin ykkösalppa koristaa nyt hyllyäni.

Genrejä ja sarjakuvan lajeja löytyi toki laidasta laitaan, mangasta Marveliin, mutta tätä osaavat varmasti kaikki kupolistit arvostaa muista henkilökohtaisista mieltymyksistä riippumatta.
tallennettu
JeBaZ
mallasvastaava
shabranigdo

Viestejä: 616


Kill them mr. B!


Profiili WWW
« Vastaus #22 : 21.04.08 klo 09:21 »

Kyllä minäkin sinne sitten lauantaina vaivauduin lähtemään, vaikka edellinen yö oli rankka. Pääsin paikalle vasta joskus yhden aikaan ja suuntasin suoraan Piirtopöydältä painoon -paneeliin.

Lainaus
Lauantaina kakaroiden riehuminen siellä aukiolla oli todella ärsyttävää koska sitä ei voinut olla kuulematta kesken paneelin. Sen verran korkea oli melutaso.
Tuntuu kuin olisi palannut ala-asteen välitunnille mutta lapset olivat teinejä joihin oli pumpattu amfetamiinia. Ärrrrrsyttävää. Narutoista ja KindomHearts-cosplaysta sai pian tarpeekseen. Millon ne oppivat...?
Vakio-Inujaskoja mahtui myös, kuten aina.

Ne valtasivat tuon vooningissa olleen Piirtopöydältä painoon -paneelin ylätasanteen ja melusivat. Myös  Lännenpaneeli, johon pääsin mukaan käytyäni nopeasti myyntipöydillä, sai meluterrorin osakseen, enkä kuullut yhtään mitään -_-

Mikä siinä mangassa maksaa -paneeli olikin viimeinen, johon minä menin mukaan. Yllätys yllätys siellä oltiin melko hiljaa. Antti valkama ja Janne Suominen istuivat piinapenkissä ja kertoivat julkaisevansa, Kupolissakin jo uutisoidut, Furuban ja sen toisen jonka nimeä en vieläkään muista. Antti Valkama nosti pöydälle ensin pienen vihreän korin, laittoi sinne satsuman ja banaanin, jonka jälkeen kysyi, että mitäköhän mahtaisi olla tulossa :3

Nuo kolme panellia olivat ainoat, joihin ehdin. Millalta olisin halunnut nimikirjoituksen Kiroilevan Siilin ekaan albumiin, jonka ostin vihdoinkin. Ostin myös Kalervo Palsan päiväkirjat -teoksen, joka on taattua tavaraa. Haaviin jäi myös yksi Spawn, Hellsing 7 ja HxH 1 ja 2. Punaisen Jättiläisen pöydällä kävin vielä kiittämässä Yotsuba&!:sta ja söin hesepullaa. Lähdin kotiin joskus viiden jälkeen.

Kivaa oli ja uudestaan on otettava.
tallennettu

Antti Valkama
foorumisti

Viestejä: 188


Profiili
« Vastaus #23 : 21.04.08 klo 09:30 »

Samaten Mikä mangassa maksaa - paneeli oli sekä huvittava että informatiivinen, kiitokset herroille Valkama sekä Yookai vielä jälkikäteen. Puristivat pyydettäessä kättäkin. (Joskin reaktioiden eroavaisuudet pyyntööni olivat mielenkiintoiset. Yookai: "Pidit sitten varmaan paneelista?" Antti: "Riippuu vähän siitä, mitä pitää puristaa.")

Eipä kestä, oli kivaa olla mukana. Yookai nääs tarjosi leivoksia. Mutta sanomisiani selvennän sen verran, että tahdoin ensin tietää millä kännyäni tahdotaan puristaa. Mistäs sen tiesi vaikka kyseessä olisi ollut joku Naruton suomentamisesta raivostunut sissi jolla oli takinliepeiden alla pihdit odottamassa... (Tähän jokin sopiva hymiö.)
tallennettu
Sdall
sekarotuinen
kupomuumio

Viestejä: 110Profiili WWW
« Vastaus #24 : 21.04.08 klo 12:35 »

Oli kivaa. Tarjonta oli tyydyttävää ja järjestetyt signeeraustilaisuudet kivoja. Harmitti etten aamulla ehtinyt Bannisterin ja JP Ahosen nimmareita hakemaan, mutta Pienlehtimarssistahan ne molemmat löytyivät, varsinkin JP Ahonen oli todella mukava! Päivyriini pääsivät vierailemaan myös Milla Paloniemi, Tiitu Takalo ja Jukka Tilsa (todella hilpeä tyyppi, mukavan tuntuinen ja maanläheinen ukko oli)

Mitään paneeleja en oikeastaan käynyt seuraamassa. Animaatioesitykset tuli katsottua kun YO-talolla silloin satuin hengaamaan. Karikatyyribattleenkin mentiin. Olivat juuri etsimässä Tampereen joukkueeseen piirtäjää ja marssin juuri pahimpaan aikaan sisään. Sinne mut sitten heitettiin, Turkulainen Tampereen joukkueeseen, yhyy : D. Olin tosi hämmentynyt enkä mitenkään henkisesti valmistautunut. No, kivaa oli joka tapauksessa.

Itsekin häiriinnyin hieman cossaajista. Hirmuinen lapsilauma, joka ei osannut käyttäytyä. Onneksi poikkeuksia sentään löytyi.

Heti kun päästiin kämpille rojahdin uupuneena sänkyyn, kääriydyin peittoon ja jäin siihen makaamaan loppuillaksi. Oltiin kaverin kanssa sairastuttu ja kuumeessa, joten YO-talon jatkot jäivät väliin, harmittaa. Seuraavana päivänä kotiin lähtö oli tuskaa, onneksi terveet kaverit auttoivat mut asemalle ja junaan asti.

Mukaan tarttui Limingan Maailmanhistoria, "Valitsen sinut" Pokémon-fanzine, Luupäät 7-9, Fanitytöt-pienlehti, JP Ahosen Villimpi pohjola ja muutama pinssi ja tarra.

Kiva reissu vaikka loppuikin aika katalasti.
tallennettu

Punainen jättiläinen
foorumisti

Viestejä: 167Profiili
« Vastaus #25 : 22.04.08 klo 09:51 »

Vasta toista kertaa järjestetty Tampere Kuplii keräsi mahtavat 4167 kävijää, joten kävijämäärä nousi roimasti edellisvuoteen verrattuna. Tampere Kuplii ry kiittää kaikkia mukana olleita tahoja ja onnittelee Sarjakuva-Finlandia-tunnustuspalkinnon voittajaa Milla Paloniemeä!

Älkäämme unohtako, että tätä tapahtumaa ei olisi voitu järjestää ilman ahkeria vänkäreitä, jotka oikeasti hiki hatussa roudasivat kamaa, pitivät rotia ja hoitivat tapahtuman siten, ettei tullut loukkaantumisia, kukaan ei kuollut tai joutunut kärsimään suhteettomasti.

Myös kävijät ansaitsevat omat kiitoksensa: kiitos teille, että käyttäydyitte hyvin, jonotitte asiallisesti ettekä muutenkaan aiheuttaneet vaikeuksia tapahtuman järjestäjille!

Tampereella kuplii ensi vuonna 27.-29.3.2009 ja luvassa on jälleen monipuolista ohjelmaa, cosplay-kisa, sirkushuveja ja akateemista keskustelua!

Lämmin kiitos kaikille kävijöille!
tallennettu

"Muoto muuttuu, sisältö pysyy."
"Hirveä kiire. Aivan hirveä kiire."
-Antero Ruusuvuori, 2007
Maria
kupoliitti

Viestejä: 100Profiili WWW
« Vastaus #26 : 22.04.08 klo 16:45 »

Jep, erittäin hauskaa oli ja nautin taas kerran tapahtumasta täysin rinnoin. Viime vuonna järjestetty Tampere Kuplii oli ensimmäinen kosketukseni sarjakuvatapahtumien ja cosplaykisojen ihmeelliseen maailmaan. Onneksi lopullinen tipahtaminen sinne maailmoihin tapahtui Kupliin ansiosta pehmeästi ja mukavasti. Kiitos siitä!

Nollabudjetin takia en ostanut mitään Kupliista vaikka mieli olisikin tehnyt. Ilmeisesti se massiivisen Naruto/Bleach/yms -kojun japanilainen(?) myyjä kiusasi osaa kävijöistä tahallaan, sillä esille laitetut upeat julisteet eivät olleet myynnissä. Kaverini kirosi tätä samalla kun söi silmillään sitä Sephiroth-julistetta.

Samaisen kaverini kanssa pohdimme, että oikeastaan koko Kuplii-viikonlopun kohokohta aika suurelle osaa kävijöistä oli cosplaykisa ja sen jälkeen mietittiinkin, että mitäs nyt että lähdetäänkö kotiin. Pitäisikö cosplayohjelmaa olla lisää ja pitäisikö sitä jakaa koko viikonlopulle/kahdelle päivälle, jotta anime/manga/muut hörhöt pysyisivät tapahtumassa pidempään? Tiedän kyllä mitä eräät ihmiset ajattelevat tästä - "ei lisää niitä kirkuvia teinejä sinne". Mutta toisaalta tapahtuma voisi kasvaa ja saada vielä enemmän kävijöitä. Tampere Kuplii on silti sarjakuvatapahtuma eikä pelkästään animemangacosplaytapahtuma, mutta tällaista vaan tuli mieleen kun pidimme kaverini kanssa pitkää ja pohdiskelevaa mietiskelytaukoa (köh).
tallennettu

"Tiedän. Vaarallista on myös nousta aamulla sängystä ylös, ylittää katu ja työntää naama tuulettimeen."
Sivuja: 1 [2]  Kaikki
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.024 sekunnissa. 19 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste