sisällön alkuun
18.11.2017 17.31 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Muikeaa :3"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
äänestys
Kysymys: Kuinka usein käyt Kupolissa?
Monta kertaa päivässä
Kerran päivässä
Muutaman kerran viikossa
Kerran viikossa
Muutaman kerran kuussa
Kerran kuussa
En ikinä, en tiedä miten päädyin vastaamaan tähän polliin

« edellinen seuraava »
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuinka usein käyt Kupolissa?  (Luettu 5240 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nekorin
Raivotar
vastuuhenkilö

Viestejä: 555


Amanda <3


Profiili WWW
« : 29.12.11 klo 01:03 »

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämänkertainen pollimme kysyy, kuinka usein käyt Kupolissa? Mikä vaikuttaa siihen kuinka usein käyt? Kävisitkö enemmän jos jotakin ja mitä se jotakin on? Sana on jälleen kerran aivan vapaa.
tallennettu

AreraChan
Unelmoiva
foorumisti

Viestejä: 223


My Love For You Is Eternal


Profiili
« Vastaus #1 : 29.12.11 klo 13:10 »

Monta kertaa päivässä.

Yleensä en tee mitään erikoisempaa, vaan tsekkaan uusimmat viestit. Kummasti muutaman tunnin välein harvoin on tullut uusia kirjoituksia. Joskus käyn myös vierailemassa piirtolaudoilla kokemassa alemmuuskomplekseja ja kommentoimassakin.

Lähes joka kerta kun käyn, mieleeni nousevat sanat "Kupoli on kuollut". Kenties pian keskustelut vertyvät vanhoihin uomiinsa.
tallennettu

...what good is Hiten mitsurugi ryuu...
...what good is Himura Kenshin..?
Again, I... I failed to protect the one person who is most important to me... Kaoru-dono...
Kaoru.

~Kenshin~
haplo
Uutisankka
foorumisti

Viestejä: 169Profiili
« Vastaus #2 : 29.12.11 klo 16:58 »

Vastasin että muutaman kerran viikossa. Pitää kutakuinkin paikkansa, vaikka määrät vaihtelevatkin melkoisesti. Joka päivä en kuitenkaan ole paikalla.

Lähes joka kerta kun käyn, mieleeni nousevat sanat "Kupoli on kuollut". Kenties pian keskustelut vertyvät vanhoihin uomiinsa.

Sama tulee minullekin mieleen, valitettavasti. Koitan skarpata uutisten kirjoittamisen suhteen ensi vuonna, jos sitä kautta tulisi hieman eloa.  En lupaa kuitenkaan vielä mitään kun tiedän että kiirettä tulee pitämään muiden asioiden parissa.
tallennettu

Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« Vastaus #3 : 30.12.11 klo 00:01 »

Nykyään taas päivittäin. Syksyllä oli kaikkea muuta, ja jotenkin muutenkin Kupoli jäi syrjemmälle joksikin aikaa: paitsi että kävin selvästi harvemmin, niin myös selasin foorumin läpi vähemmän perusteellisesti. Kun muun elämän paineet alkoivat hellittää, ehdin ja jaksoin ryhdistäytyä myös täällä "nollaamalla" tilanteen, eli merkkasin kaikki viestit luetuiksi. Samalla tavoin olen aloittanut "puhtaalta pöydältä" muutaman kerran näiden vuosien aikana, normaalisti luen kaikki uudet viestit, ja ennen paussia tuli myös käytyä Kupolissa monta kertaa päivässä. Ehkä ihan hyväkin oli pitää vähän etäisyyttä, nyt jaksaa taas ihan eri tavalla innostua.

Lähes joka kerta kun käyn, mieleeni nousevat sanat "Kupoli on kuollut". Kenties pian keskustelut vertyvät vanhoihin uomiinsa.

Sama tulee minullekin mieleen, valitettavasti.

Kyseessä on onneksi asia, johon TE, rakkaat käyttäjät, voitte hyvin vaikuttaa. Keskustelu syntyy keskustelemalla. Myönnän itsekin, että laiskistuminen on hirveän helppoa, mutta jos edes kourallinen ihmisiä jaksaa aktiivisesti kommentoida ja kirjoittaa asiallisia (lue: pitkiä, yli 4 riviä) viestejä, niin se innostaa koko porukkaa. Ei mitään tapahdu, jos vain möllöttää. Pyrin toteuttamaan omaa ohjettani perustamalla Furuba-ketjun spoilerilaudalle, ja ketju lähtikin iloisesti vauhtiin, mutta hyytyi nopeasti, ja itsekseen ei oikein jaksa pitää keskustelua yllä. Eli tsempataanhan kaikki.

Haaste kaikille Kupolin käyttäjille: Joka kerta, kun ajattelet (pahoitellen), että Kupoli on kuollut, kirjoita yksi uusi keskusteluviesti. Oikea keskusteluviesti, johon muut voivat tarttua. Vaikka olisi vaikea keksiä aihetta. Vaikka olisi vähän pinnisteltävä. Siitä se lähtee sitten, jos vain on halua. Sillä ihan oikeesti, ei ole kovin iso vaiva kirjoittaa edes yhtä kunnollista viestiä.
tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Xinadra
Höpönaatti
ylläpitäjä

Viestejä: 266


*TIRSK*


Profiili
« Vastaus #4 : 30.12.11 klo 00:30 »

Monta kertaa päivässä.... Ainakin näin lomalla. Vähintään kerran päivässä kyllä muullonkin (paitsi tenttiviikoilla, mutta se on asia erikseen!) Avaan refleksinomaisesti Kupolin pikavalikosta aina kun käynnistän selaimeni, vanha tapa jonka omaksuin joskus yläasteen aikana. Tarkistan kaikki uudet foorumiviestit ja selaan oekakeilta uudet kuvat läpi. Vierailu tuppaa jäämään kuitenkin yleensä lyhyeksi enkä jää kirjoittelemaan foorumeille, kommentoimaan kuvia oekakeilla, taikka taiteilemaan omiani. Häpeäkseni on myönnettävä että tämä on pitkiin aikoihin ensimmäinen postaukseni joka ei ole suora johdannainen ylläpitäjänhommistani.
Vielä lukion ensimmäisillä luokilla piirustelin ja keskustelin varsin aktiivisesti, mutta abivuonna opiskelut veivät mukanaan. Niitä seurasi sarja elämäntilanteen ja paikkakunnan muutoksia ja hektinen elämä kadotti Kupolirutiinini. Saattoi olla päiviä jolloin en kurkannutkaan Kupoliin. Nyt viimeisen kuun aikana olen hieman alkanut petrailemaan vastuutehtävienni hoidossa ja kenties pystyn jopa palaamaan entiseen aktiivisuuteeni! Loppupeleissä Kupoli on kuitenkin erittäin lähellä tämän tytön sydäntä.
tallennettu

Roses are red.
Wololoo!
Roses are blue.
Minizy
Vaaleanpunainen
tintti

Viestejä: 118


"Sallikaa minun naamioitua omaksi itsekseni"


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 30.12.11 klo 15:03 »

Joskus muinoin tuli useamman kuukauden kupolitauko, ja tästä vääryydestä viisastuneena tajusin asettaa Kupolin etusivuksi. Vaikka en laudoilla tai foorumilla sattuisikaan seikkailemaan, niin tulee ainakin polli ja etusivu tsekattua päivittäin kun avaan selaimen.

Mutta aktiivisen käymisen lisäksi voisi tosiaan myös tehdä jotain merkittävää. . .
tallennettu
Mangopiirakka
kupoliitti

Viestejä: 72Profiili
« Vastaus #6 : 30.12.11 klo 19:04 »

Täytyy sanoa, että se vaihtelee. Kuitenkin useimmiten käyn Kupolissa monta kertaa päivässä. Joskus kuitenkin käyn vain kerran päivässä, tai saatan pitää viikon tai kuukauden tauon. Yhdessä vaiheessa en käynyt täällä tosiaan melkein yhtään.
tallennettu
Sipulikeitto
kupoliitti

Viestejä: 74Profiili WWW
« Vastaus #7 : 30.12.11 klo 21:50 »

Tässä parin kuukauden aikana olen alkanut taas käymään päivittäin, oikeastaan jopa useamman kerran päivässä. Sitä ennen oli muutaman vuoden taukoa, kaikki tämä vain yksinkertaisesti unohtui. Ehkä kerran tai pari vuodessa tuli käytyä nopeasti vilkaisemassa meininkiä. Hieman outoa huomata, miten kuollutta täällä tuntuu olevan, kun siihen aikaan täällä oli suht aktiivista porukkaa.
Hyvä mennä arvostelemaan aktiivisuutta ja kuolleisuutta kun itselläkin se aktiivisuus on niin ja näin, tämäkin taitaa olla ensimmäinen foorumipostaus vuosiin...
tallennettu

Remember to eat nakki
suola
foorumisti

Viestejä: 13


swägä on niin mehu


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 31.12.11 klo 12:34 »

Miljoona kertaa päivässä
Kokoajan tarkistamassa, onko mitään uusia kuvia tullut, ei niitä kyllä koskaan... Foorumeillakaan en koskaan oikein ole ollut, kun sen innostus meni jo... kauan sitten. Mutta kai sielläkin voisi joskus selailla, jos ''ehtisi'' (lue:jaksaisi) jonain kauniina päivänä. :/
Taukoakin (usempiakin!) on tullut pidettyä, kun ei jostakin syystä jaksamista riittänyt, nykyään tullut vanha tapa takaisin käydä monia kertoja päivässä.. Lomalla vähän useammin taitaa tulla käytyä, kun enemmän koneellakin ! -w-' Ja surullisen kuollutta tosiaan.. Kumpa siihenkin jaksaisi vaikuttaa..
tallennettu
kaeru
kupoliitti

Viestejä: 83


bambi boi


Profiili WWW
« Vastaus #9 : 31.12.11 klo 22:29 »

Yhä edelleen käyn täällä kerran päivässä, vaikka oonkin pahasti laiskistunut. Oekakit on pakko stalkata aina sillä siitä on tullut tapa, en usko että mulla on vuoden 2008 jälkeen jäänyt yksikään laudoille ilmestynyt kuva näkemättä. XD

Mustakin kyllä tuntuu usein että kupoli on kuollut. Asian eteen vois tietysti itsekin tehdä jotain, kun viime piirtämisestä on ainakin puoli vuotta ja foorumille kirjoittelusta varmaan enemmän.
tallennettu

~Watashi no naka no yami ka?~
~Yami no naka no watashi ka?~

http://kaeruteru.tumblr.com/
mira-pauliina
foorumisti

Viestejä: 177


zzz


Profiili
« Vastaus #10 : 03.01.12 klo 16:21 »

Tätänykyään keskimäärin ehkä kerran kuukaudessa. En tiä miks mitä häh.
tallennettu

MIRABEAN desunyaa
Shaya
foorumisti

Viestejä: 85Profiili
« Vastaus #11 : 04.01.12 klo 23:39 »

Vastasin, että "muutaman kerran viikossa", vaikka oikeastaan saatan käydä vain etusivun vilkaisemassa. Edellisestä kirjoitetusta viestistänikin on jo yli vuosi. Ei etteikö Kupoli olisi enää mielenkiintoinen keskustelulauta kirjoitella, mutta olen tainnut aina olla tosi huono olemaan aktiivinen missään :) Ehkäpä sitä pitäisi hieman aktivoitua.
tallennettu
Rikotin
foorumisti

Viestejä: 146


Nawww~


Profiili WWW
« Vastaus #12 : 15.01.12 klo 00:40 »

Aivan liian vähän, eli vain muutaman kerran kuussa. Tosin, käyntini on ollut kummallista on/off -kierrettä aina siitä lähtien, kun Kupoliin liityin.

Ensin kävin useita kertoja päivässä, tai vähintäänkin päivittäin. Sitten käyntiväli harveni harvenemistaan ja pian huomasin, etten ole käynyt täällä moneen viikkoon.
Kun tajusin, mitä oli tapahtumassa, palasin ja kävin täällä jälleen aktiivisesti. Sitten käynnit taas jäivät, kun en yksinkertaisesti saanut aikaiseksi opetella piirtopöydän käyttöä ja koneella piirtämistä yleensä., ja nyt aikaa ei vain meinaa riittää, vaikka halua ja hinkua olisikin kovasti - ei vain tarpeeksi, että jättäisin kallisarvoiset kuusi tuntia yöuniani pois.

Nyt, kun uusi vuosi ja uudet kujeet ovat jo pitkällä, olen kuitenkin tehnyt päätöksen lillua täällä taas aktiivisemmin, vähintään täällä foorumin puolella. Muistan sen ajan, kun päättäväisesti yritin saada foorumistin titteliä, ja sen hetken, kun sain sen. Se oli hienoa ja pitäisihän sitä nyt olla vihdoin ja viimein tittelinsä arvoinen.

Aika siis sanoa, hei vain kaikille taas o/ Aktiiviaikanaan SukkaPöönä tunnettu henkilö on nyt jo pitemmän ollut unohduksissa täällä uudella nimellä. Olen palannut.
tallennettu

Vaikkukorvainen karvasaurus.
neji
himono-onna
vastuuhenkilö

Viestejä: 267Profiili
« Vastaus #13 : 17.01.12 klo 01:01 »

Vastasin nyt sitten kerran kuussa. Ehkä pariin vuoteen ei ole tullut käytyä täällä kovinkaan usein, elämässä tapahtunut kaikenlaista ja Kupoli jäänyt vähän syrjään.

Yhtenä tylsänä päivänä töissä mieleen muistui eräs Kupolin miitti jossa olin, en muista kyllä vuotta, mutta päätin nyt alkaa käymään täällä jälleen useammin. :) Käyvätköhän vaikkapa Metalmiku, Cineya tai silloisen miitin emäntä Vigly enää täällä ollenkaan... (muoks. Metalmikun bongasin!)

Tämän tunnuksen olen rekisteröinyt vuonna 2006, mutta olin täällä jo aiemmin. Tuli käytyä monta kertaa päivässä ja piirreltyäkin melko paljon.
Wacomi on tuolla pölyttynyt, mutta enköhän mä sen kaiva esiin kun saan oman läppärini huollosta (vihdoinkin..)

Ehkäpä menen kaivelemaan heti tota fooruminpuolta... ;)
« Viimeksi muokattu: 17.01.12 klo 11:52 kirjoittanut neji » tallennettu
Jaoi
kupoliitti

Viestejä: 59Profiili
« Vastaus #14 : 28.10.12 klo 14:58 »

Pari vuotta sitten kävin itsekin täällä ahkerasti, päivittäin olin muiden töitä kommentoimassa ja viestejä kirjoittelemassa. Nyt olen alkanut käymään täälläkin vähän useammin taas, ja kyllä huomaa ettei asiat ole kuin ennen. Ennen esim. oekaalle tuli uusia piirroksia siihen tahtiin, että kun piirsi kuvan, se katosi sieltä viikossa. Nyt kuva pysyy siellä vaikka kuinka kauan. Tämäkin topic on toimiva esimerkki, viimeksi tähän on kirjoitettu viime talvena.

Äänestykseen vastasin "Muutaman kerran viikossa". Kävisin useamminkin, mutta mielenkiinto laskee, kun täällä ei yhtä lailla tapahdu kuin pari vuotta sitten.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.031 sekunnissa. 21 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste