sisällön alkuun
19.11.2017 18.11 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"KUntaPOliittisten nuorten LIitto"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
äänestys
Kysymys: Mitä länsimaista horoskooppimerkkiä edustat?
Härkä
Jousimies
Kaksoset
Kalat
Kauris
Leijona
Neitsyt
Oinas
Rapu
Skorpioni
Vaaka
Vesimies

« edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2  Kaikki
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Horoskooppimerkit  (Luettu 19667 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lazu
sneaky-bastard-sword-hiiviskelijä
tintti

Viestejä: 45


miu


Profiili WWW
« : 30.07.07 klo 15:51 »

En löytänyt tällaista aihetta joten päätin tehdä sellaisen kun se ainakin minua kiinnostaa.

Noh... Tuossa kysytään länsimaista aurinkomerkkiäsi, mutta haluaisin tietää myös itämaiset merkkinne. Muunkinlaisia horoskooppimerkkejä olisi kiinnostava tietää (esim. puuhoroskooppi). Vastaatteko horoskooppimerkkienne kuvauksia, vai menevätkö ne ihan päin honkia?

Minä olen länsimaiselta horoskooppimerkiltäni skorpioni, mutta en usko, että olen ainakaan niin kostonhimoinen, kuin skorpionien pitäisi olla... Toisaalta kun horoskooppikirjoja lukee, niin jotkut pointit ovat ihan oikeassa. Se kyllä luultavasti johtuu taitavasti asetetuista sanoista enemmän kuin astrologian paikkansa pitävyydestä.
Itämaisesa horoskoopissa olen vuohi, enkä pidä itseäni niin mössykkänä, kuin vuohet kuvataan, mutta muusta löytyykin juttua samallalailla, kuin skorpionin kuvauksesta...

Minä luulen että horoskoopit ovat ihan humpuukia, mutta noita kuvauksia tutkimalla oppii ymmärtämään itseään paremmin, kun siinä joutuu aina ajattelemaan: Olenkohan minä oikeasti sittenkin tuollainen?
tallennettu

Invisible, invincible.
hibiki
kupoliitti

Viestejä: 44Profiili WWW
« Vastaus #1 : 30.07.07 klo 16:49 »

Olen toukokuun lapsia, eli härkä \o

Horoskooppini pitää aika suurilta osin paikkansa. Olen rauhallinen luonne, (pahuksen laiska), toisinaan jopa mukavuudenhaluinen, mutten vaadi paljoa ollakseni onnellinen. Tietyissä asioissa olen jääräpäinen ja tarvittaessa kyllä työskentelen jonkin asian saavuttamiseksi niin kauan, kunnes se on tehty. En suutu kovinkaan helposti, vaan siihen tarvitaan aika paljon, mutta sitten olen myös pitkävihainen. Pidän piirtämisestä ja soitan muutamiakin soittimia, ja härkien sanotaankin usein olevan taiteellisesti lahjakkaita.

En usko horoskooppeihin, mutta toisinaan niitä on kiva lueskella ja katsoa miten käy. Toisinaan kyllä pistää miettimään, kun toiset ihan oikeasti uskovat horoskooppeihin. Mikäs siinä, jos sellaiseen haluaa turvautua.
tallennettu
Micchi
foorumisti

Viestejä: 77Profiili WWW
« Vastaus #2 : 30.07.07 klo 17:47 »

Itse olen oinas. o/ Kiinalaisessa horoskoopisssa olen koira ja puuhoroskoopissa muistaakseni pihlaja.

No olen yleensä aika oinasmainen,eli tulinen ja äkkipikainen,mutta en todellakaan johtaja-tyyppiä,niinkuin kaikissa horoskooppeissa sanotaan.Itse en kyllä näihin usko,sillä mielummin uskoo itseenä kuin johonkin horoskooppiin.Mutta pakko sanoa että aina luen ne jos joku lehti pääsee pienoisiin kätösiini.
Kiinalaisessa horoskoopissa koira on epäitsekäs,rehellinen ja uskollinen,ja se sopii minuun aika hyvin.Oikeastaan kaikkien pitäisi olla tuollaisia.Tai ainakin kaikkia haluaisi olla sellaisia. ^^

tallennettu

Nice bananas!
Moriga
kupoliitti

Viestejä: 101


よろしく


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 30.07.07 klo 18:10 »

Ihana aihe! x3 Joten voitte odottaa pitkää tekstiä.
Voisin väittää uskovani horoskooppeihin tai pikemminkin astrologiaan jossain määrin. En siis yleisenä vankkumattomana totuutena vaan ennemminkin pidän sitä suuntaa-antavana tekijänä, joka määrittää yleisellä tasolla henkilön luonteenpiirteitä. Yleensä selvittelen lähipiirini horoskooppeja ihan huvin vuoksi ja toisaalta ymmärtääkseni heitä paremmin. Tähän mennessä täytyy myös myöntää, että horoskooppien kuvaukset ovat pitäneet suhteellisen pitkälle paikkansa niin allekirjoittaneen kuin tämän lähipiiriläistenkin keskuudessa. Tähän mennessä kaikki parhaat ystäväni ovat edustaneet maamerkin kanssa yhteensopivia "vesi- ja maamerkkejä". Tosin tätä harmoniaa rikkoo, että tätä nykyä läheisimmät ystäväni edustavat ilma-ja tulimerkkejä, mikä on järisyttänyt tähän mennessä niin absoluuttista maailmankuvaani... olen aivan ymmälläni o.O'

Seuraavaksi, koska olen itsekeskeinen, liitän tähän, julmetun pitkän selvityksen omista horoskoopeistani joiden jälkeen kirjoittelen jokusen kommentin siitä kuinka hyvin osui oikeaan:

"Rat people are so charming and attractive they are always surrounded by friends and admirers. They can also be lone tumbleweeds, seldom making lasting friendships. Known as Perfectionists, they never want to lose face. It takes an understanding friend to get them to "put on the dancing plumes." Rat people have vivid imagination and are known for creating extraordinarily magic moments in time. Not surprisingly, the sensitive Rats have the gift of insight and clairvoyance, so you better watch out what you think around them! Rats enjoy being leaders and pacesetters and usually enjoy extraordinary success in life.
Wood rats don't care about firecrackers and whiz-bam-boom special effects. Still waters run very deep! Somewhat introverted and shy in social gatherings, Wood Rats nevertheless make a big impact when it comes to career, finance, and entrepreneurial projects. A big ego keeps this one focused on the big picture, talking only when necessary to make the next move. The enterprising Wood Rat knows and lives the rules in human dynamics: compromise, flexibility, "playing it by ear," the Golden Rule, and generosity. In the Love Boat, don't expect the Wood Rat to whisper a lot of sweet nothings; again, still waters run deep. They don't need words, they ACT their love, showering affection, kindness, and respect on their loved ones, who love them in return."

Ystäviä minulla on suhteellisen vähän, mutta siitä en ole lainkaan pahoillani sillä tässä tapauksessa laatu korvaa määrän. Perfektionisti olen ja kasvojen menettämistä pelkään lähestulkoon enemmän kuin mitään muuta. Todellisen minäni paljastan todellakin vasta sellaisten ihmisten seurassa, jotka ovat oppineet ymmärtämään minua ja saaneet minut laskemaan suojavarustuksen. Olen tarkkailijaluonne, osallistun vasta tutussa porukassa kun tunnen oloni tarpeeksi varmaksi kyseisessä seurassa. Johtajaksi minusta on vasta kun tiedän tietäväni enemmän kuin muut <.< eli aika harvoin jos koskaan. Arvostan enemmän rauhaa ja hiljaisuutta, en juuri pidä menosta ja meiningistä ja siksi pysyn siitä kaukana, ujo ja introvertti olen. Puurottien uranluonnista en sano mitään, mutta voi käpy! kuinka toivon että tuo on oikeassa! Ja köh* kyllä se tuo lopputekstikin pitää paikkansa...

Härkä (Joseph F. Goodavage:n "Tee oma horoskooppisi", 1971):
Ei pidä kiireestä vaan kaikki päätökset on tehtävä hitaasti ajan kanssa harkiten ja etenee mieluiten tuttuja turvallisia polkuja (ei mikään radikaali edelläkävijä). Varovainen ja epäröivä suurten päätösten suhteen. Kärsivällisyyttä, lempeyttä ja joustavuutta löytyy, kun asiat sujuvat halutulla tavalla. Sen sijaan ärsytettynä raivokas ja vaikeasti lepytettävä. 
Perusteellinen, päättäväinen, itsepäinen, mukavuuden haluinen materialisti, joka nauttii taiteesta, hyvästä ruoasta ja fyysisistä nautinnoista.
Järjestelmällinen, sisukas, tunteellinen, herkkä, turvallisuutta kaipaava realisti.

Bull's eye! -.-

Puuhoroskoopin mukaan olen jasmiini, tunteellinen herkkä pessimisti, harkitseva kaukonäköinen diplomaatti, joka kaipaa riippumattomuutta.
Onhan se noinkin...kyllä tunnistan itseni, tosin tämä "varjojen kirja" sivu on liiallisen ympäripyöreä ja suppea kuvauksissaan, että tuosta voisi sanoa mitään kovin tyhjentävää.

Nettilähteinä siis olivat:
http://www.varjojenkirja.com/
http://www.tuvy.com/entertainment/chinese_horoscope.htm
tallennettu

o.O stealth-piisku O.o
Minsvo
foorumisti

Viestejä: 49Profiili WWW
« Vastaus #4 : 30.07.07 klo 22:35 »

Lokakuun likka, ärsyttävästi syntynyt 23. päivä, eli siinä vaa'an ja skorpionin rajamailla, mutta vaaka nyt kuitenkin olen. Kiinalaien horoskooppi on sika.
tallennettu
Nieidanine
kupoliitti

Viestejä: 83Profiili WWW
« Vastaus #5 : 30.07.07 klo 22:55 »

Minä olen leijona! GRAUH! :D

Nuo horoskooppikuvaukset kyllä sopivat minuun aika hyvin, tykkään olla esillä ja pidän siitä kun minua kehutaan...  ^^'  Pidän ylellisyyksistä. Olen aika värikäs persoona, enkä pidä siitä jos minua kohtaan käyttäydytään välinpitämättömästi.

Tosin on joitain asioita missä olen hieman erilainen, esimerkiksi olen toisinaan aika vaatimaton, enkä ehkä se ykkösvaihtoehto johtajaksi, (en kyllä tykkää itsekään tulla komennelluksi).

Kiinalaisessa olen jänis, luultavasti puujänis, mutta en nyt sitten sen enempiä siitä muista...
tallennettu

Kitayama
foorumisti

Viestejä: 281


さぁ、ぼうしやさん?


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 31.07.07 klo 01:40 »

Olen oinas, ylpeä siitä ja varsin tyypillinen tapaus niin hyvässä kuin pahassa. Ja minulla on sama syntymäpäivä Shuichi Shindoun kanssa. :3

Olen harrastanut astrologiaa jo useita vuosia, joten pelkkään aurinkomerkkiin en luota ihmistä analysoidessa, sillä syntymäkartalla on niin monta muutakin tekijää, ettei pelkän aurinkomerkin kuvaus riitä kertomaan ihmisestä kaikkea. Eli kiinnostuneille: kuumerkkini on myös oinas, nouseva merkkini taas rapu ja se näkyy myös hyvin selvästi luonteestani. Astrologia on minulle oikea, jännittävä tiede, joka vaatii paneutumista ja hyvää intuitiota, päivähoroskoopit ovat pelkkää huuhaata. Useimmat astrologit uskovat, ettei tulevaisuutta voi ennustaa. Ihmisluonnetta on mielenkiintoista ja kehittävää tutkia, ja syntymäkartan tutkiminen on todellakin hemmetin hyvä tapa parempaan itsetuntemukseen. Ja varoitus: se vie mennessään. Olen tehnyt monille ihmisille, myös vieraille (esim. ystävän pyynnöstä hänen äidilleen syntymäpäivälahjaksi), tarkkoja syntymähoroskooppeja huoneineen ja planeettasijainteineen ja ovat pitäneet niin prikulleen paikkansa, että se on vahvistanut omaa uskoani. Se on ollut hyvin opettavaista kaiken kaikkiaan.

Itämaisessa olen lohikäärme, mutta itäinen astrologia ei minua juuri kiinnosta. Onhan se mielenkiintoinen osa idän kulttuureja, mutta länsimainen järjestelmä tuntuu kiehtovammalta ja paikkansa pitävämmältä. Ja toki se on myös tutumpi minulle.

Jos joku nyt päätti, että "annetaan tuon hyväuskoisen hölmön tehdä minulle syntymätulkinta ja todistetaan astrologia humpuukiksi!" niin vastaukseni on: bring it on! Voin hyvinkin ystävällistä pyyntöä ja tarkkaa syntymäaikaa vastaan tehdä muutaman sivun tulkinnan, aivan juurta jaksain en pysty tekemään mutta planeettatulkinnat plus nouseva merkki yleensä riittävät hyvin antamaan tarkemman kuvan. ^^ Anteeksi off-topic, oinaat tykkäävät hiukan brassailla kyvyillään enkä ole poikkeus.

Niin siis, jos joku ei jostain syystä ymmärtänyt, en usko mihinkään lehtien humpuukiennustuksiin vaan siihen ihan oikeaan astrologiaan. Duh.
tallennettu

Tsukada
leipova
shabranigdo

Viestejä: 373


legends never die


Profiili
« Vastaus #7 : 31.07.07 klo 10:21 »

Olen epämääräinen Jousimiehen ja Kauriin välimuoto. Eri lähteet väittävät eri merkkiseksi, mutta olen kyllä aina elänyt uskossa, että tähtimerkkini olisi Kauris. Luen niin vähän horoskooppeja, etten juuri tiedä, mitä Kauriista sanotaan, mutta puuhoroskooppini (pyökki) kuvaus hipoo todellisuutta. Olen kuulemma kunnianhimoinen, tahdon ennen kaikkea rahaa, puhun hyvin ja olen synnynnäisesti johtaja-ainesta. Pitää pitkälti paikkansa. Kiinalainen horoskooppini on hevonen, tarkkaan ottaen rautahevonen, eli nelijalkaisten linjalla hyörin.

(En ole kyllä koskaan tuntenut minkäänlaista sielunveljeyttä Saint Seiyan Capricorn Shuraan, mutta...)
« Viimeksi muokattu: 01.08.07 klo 13:45 kirjoittanut Tsukada » tallennettu

"Minäkin tahdon uskoa teidän niinsanottuun ystävyyteenne." -Ankoku Dragon, Saint Seiya

"Sinä, joka uskoit tyhmään oppilaaseeni loppuun asti, olet juuri voittanut." -Hiko Seijuurou, Rurouni Kenshin
Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« Vastaus #8 : 31.07.07 klo 20:53 »

En oikeastaan usko horoskooppeihin, mutta on niitä silti hauska lueskella. Olen vain yleisesti kiinnostunut mytologiasta. Mutta mitään väliä en usko horoskoopilla olevan (jotkut ihmisethän eivät suostu seurustelemaan tai olemaan muuten läheisissä tekemisissä ihmisen kanssa, jonka horoskooppimerkki sotii omaa merkkiä vastaan, ja minusta selaainen on lähinnä typerää). Mutta pakko myöntää, että tietyissä kohdin vesimiehen tyyppikuvaus on yllättävän lähellä omaa itseäni. Toisaalta, horoskooppeja voi tulkita kuten tahtoo, joten tiedä häntä... Koskaan en ole horoskooppikuvauksen perusteella päättelemään ystävieni horoskooppeja, koska aina jokin osuu kohdalleen ja jokin toinen asia taas on aivan pielessä.

Mutta mytologian puolesta horoskoopit kiehtovat kyllä.
tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Red Mage
Vieras
« Vastaus #9 : 31.07.07 klo 20:55 »

Olen astrologisesti melkoinen ristiriita: aurinkomerkkini (eli se varsinainen horoskooppimerkki) on rapu, mutta kuu sijaitsikin syntymähetkelläni Jousimiehen tähdistössä ja nouseva merkkini on vaaka (sikäli mielenkiintoista, että kaikki kolme edustavat eri elementtejä eivätkä ne sovi toistensa kanssa oikein mitenkään). Silti pystyn mielestäni havaitsemaan jokaisesta piirteitä omassa luonteessani: ravun herkkyys elää käsi kädessä jousimiehen leiskuvan innon ja vaa'an diplomaattisuuden kanssa... ja kenties ristiriitaisuus selittää kummalliset angstikohtaukseni? No joo, ehkei sentään.

Itämaisessa astrologiassa olen tulijänis (joskus tosin jäniksen tilalla onkin kissa) ja druidien puuhoroskoopissa pihtakuusi, ja niissäkin molemmissa on kohtuullisesti itseäni kuvaavia piirteitä. Pihtakuusi sattuu vielä olemaan suosikkipuuni ja niitä myös kasvaa kotipihallamme \o/ Mielipiteiden terävästä ilmaisusta olen tosin eri mieltä, ja muistan suurin piirtein nauraneeni ääneen eräässä kirjassa olleelle väitteelle pihtakuusten "ankarasta kauneudesta"; mielipiteistä puhuttaessa olen yleensä aika jees-pysyn hiljaa-ihminen ellen koe olevani aivan turvallisilla vesillä, ja peiliin katsoessa en näe niin ankaran, kauniin kuin ainakaan ankaran kauniin veroista :D

Kiinnostuin astrologiasta sekä muusta ns. rajatiedosta jo melko nuorena, ja juhlistinpa aikoinaan 18-vuotiaaksi tulemistani menemällä astrologille. Vuosien myötä into on vähän laantunut, muttei se ole kadonnut minnekään. Yllättävänkin paljon on tullut vastaan paikkaansa pitäviä seikkoja omia tulkintoja tehdessäni sekä valmiita lueskellessani. Osittain asiaan on saattanut vaikuttaa oma haluni uskoa asioiden paikkaansapitävyyteen, mutta luullakseni se ei riitä selittämään kaikkia yhtäläisyyksiä. Ihmisen luonteeseen vaikuttaa niin moni asia perimästä ja elinolosuhteista lähtien; mikseivät siis myös taivaankappaleiden asemat?
Kuten Kitayama totesi, pelkkä aurinkomerkki ei riitä juuri mihinkään, vaan tarkempaan (ja todempaan) analyysiin tarvitaan enemmän tietoa. Yhteen vuoteen mahtuu yllättävän paljon tunteja ja minuutteja, joista tähtien sijainti voi olla kiinni.

Loppuun vielä pakko mainita hassuna seikkana eräs sattuma: vilkaisin kerran kaupassa Syntymä, tähdet ja numerot -nimistä kirjaa ja huomasin, että oma "sydämeni valittu" voi olla syntynyt samana päivänä kuin itselleni rakkain anime-/pelihahmo. Voitte uskoa, että melkein kiljaisin ilosta <3
tallennettu
Tartar
oekakisti

Viestejä: 9


YO!


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 31.07.07 klo 22:49 »

Luonnehoroskooppini ainakin yleensä osuu täysin nappiin, mikä minusta on aika jännittävää.. Horoskooppeja on todella kiva tutkia, luonnehoroskooppeja varsinkin! Tykkään todella lukea erilaisia horoskooppijuttuja, samoin kun tykkään tulkita unia unikirjoista. Horoskooppini on Kalat ja kiinalainen Vuohi/Lammas.

"Kalaihmiset ovat vuodenaikansa mukaisesti hyvin herkkiä ympärillään tapahtuville mielialan muutoksille. He vaistoavat tulevia asioita vaikka eivät pysty todistamaan aavistuksiaan todeksi." - astro.fi
tallennettu

"Eventually mountains and rivers will be named after corporations and products.
Even Mt.Fuji... will one day become Mt. Shonen Magazine."
Sugai Ai
foorumisti

Viestejä: 84Profiili
« Vastaus #11 : 02.08.07 klo 21:19 »

Heh, kuulun enemmistöön! :D Olen siis vesimies, itämaiselta horoskoopiltani vesi-kukko. Nouseva merkkini on rapu.

En usko että horoskooppien avulla voi ennustaa mitään, mutta silloin tällöin lehtien horoskoopit menevät pelottavan oikein. Uusimman Demin (joo, luen Demiä) horoskoopissa Vesimiehen "tärkein päivä" tässä kuussa on 18. päivä, ja näillä näkymin se tulee olemaan minulle erittäin tärkeä päivä.O_o

"Outona ja itsensä usein ulkopuoliseksi tuntevana ihmisenä Vesimies kaipaa ennen kaikkea turvallisuutta ja kannustusta kumppaniltaan. Vesimiehillä on tavallista suurempi menettämisen pelko ja siksi he eivät ole valmiita sitoutumaan rakkaussuhteisiin ennen kuin voivat olla täysin varmoja suhteen toimivuudesta." (astro.fi)

Tämä sopii minuun täydellisesti! Muutkin asiat, mitä vesimiehistä sanottiin tuolla sivulla, tuntuivat sopivan.
tallennettu
Cyrax
Vieras
« Vastaus #12 : 02.08.07 klo 23:20 »

Heinäkuussa olen syntynyt, joten täältä löytyy jellona. Ja nouseva merkki on leijona myös. Itämaisessa taas olen vuohi, mutta ei ole hajuakaan olenko siinä nyt sitten vesi vai mikä. :P

Mitä noihin kuvauksiin tulee, niin osa pitää minun kohdallani paikkansa ja osa taas ei. Olen värikäs persoona ja nautin (varsinkin positiivisesta) huomiosta. Mikään ykkösvalinta johtajaksi en kuitenkaan ole, mutta en kyllä mielellään ole muiden määräiltävänäkään.

En usko, että horoskooppien avulla voi ennustaa yhtään mitään, mutta on se kuitenkin kiva silmäillä jostain lehdestä mitä siinä omassa horoskoopissa oikein sanotaan.
tallennettu
Kometae
!
kupomuumio

Viestejä: 408


sun maa mustikka


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 03.08.07 klo 01:36 »

Tämä kalojen kuvaus sopii minuun täydellisesti paria väitettä lukuun ottamatta. En ole kiinnostunut uskonasioista ammattini suhteen eikä minulla toistaiseksi ole ollut liikavarpaita.

Erityisen oikeassa tuo on passiivisuudestani ja vaikutusalttiudestani. Periaatteessa teksti jopa suolsi aivoihin uskon, että minun kuuluukin olla tahtomattani sellainen, jonka joku toinen on nettiin sepittänyt. Minuun sopivat asiat ja ominaisuudet ammuttiin niin suoraan silmille eikä turhia jorinoita menestymisestä tulevaisuudessa tai vastaavasta jauhattu.

Jos sivusta jotain pitäisi ottaa erityisesti esille, niin olen todellakin sellainen, joksi minut on kasvatettu ja siten uskon itsekin kasvatuksen merkitykseen. Toisaalta on hyvin vaikea samaistua väitteeseen, jossa kerrotaan meikäläisten taipuvan alkoholismiin.

Enpä kyl kiinnitä horoskooppeihin juurikaan huomiota arkielämässäni.
tallennettu

Lukemalla tämän tekstin sitoudut vastaanottamaan lämpimän virtuaalihalin :-)

* /o/ \o\ *
Mannytsu
kupoliitti

Viestejä: 180


Mandariini


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 03.08.07 klo 12:41 »

Vessamiehiä tässä ollaan.. anteeksi, tarkoitan siis vesimiestä! Kiinalaisittain olen Vuohi (ainakin luulen niin)

Lueskelinpa tuosta Kometaen linkin takaa Vesimiehestä:

Vesimies on epäitsekäs henkilö, herkkä, antelias ja välitön, hyvin itsenäinen ja usein kapinallinen.

Kylläpä kuulostaa tutulta xD Paitsi antelias en ole jos on kyse karkkipussin sisällöstä.

Hän kauhistelee perinnäistäpoja ja käyttäytyy eri tavalla kuin muut. Hänen reaktionsa ovat äkillisiä ja hän muuttaa harvoin näkemyksiään.

Hän tuntee kyltymätöntä uteliaisuutta tieteellisiin asioihin. Hän on omiin ajatuksiinsa vaipunut ja häneltä jäävät monet elämän ongelmat huomaamatta. Tästä johtuu hänen boheeminen ulkoasunsa ja näennäinen sattumanvarainen elämäntyylinsä.


Mjau? Kai se pitää osittain paikkansa. Mutta en kyllä kyllä tunne kyltymätöntä uteliaisuutta tieteellisiin asioihin. Mitä muuten tarkoittaa boheeminen?

Hän ei pidä siitä, että häntä kuulustellaan tai hemmotellaan. Hän on täysin tietoinen omasta älykkyydestään ja viihtyy paremmin mies- kuin naisseurassa.

No nyt ainakin löytyi joitain joka ei sovi minuun! On totta etten pidä kuulusteluista ja hemmotteluista, mutta en todellakaan ole tietoinen omasta älykkyydestäni : D Ja minulla ei ole oikein miesseuraa joten miten voin viihtyä siinä paremmin?

Milloin Vesimiehen merkissä tapahtuu häiriöitä, hänestä tulee todellinen tuhoa tekevä hirviö. Hän on tunteeton ja täysin vailla omaatuntoa. Hänestä tulee omien alitajuisten voimiensa uhri.

Nyt alkoi pelottaa...

­Vaikka Vesimies on luonnostaan itsenäinen, hän osaa olla hyvinkin seurallinen. Hän kunnioittaa muiden ihmisten persoonallisuutta. Hän ilahtuu tavatessaan omalla älykkyystasollaan olevia ihmisiä ja liittyy yhdistyksiin sekä ryhmiin, joissa hän tuntee viihtyvänsä.

Totta ^^

Yleensä luen horoskoopit kaikista lehdistä jotka sattuvat käteen, koska ne ovat hauskoja. Mutta en ikinä usko niihin. Eivätkä ne ole tainneet koskaan toteutuakkaan, mutta se saattaa myös johtua siitä, että unohdan mitä niissä sanottiin.

tallennettu

The Nightmare Begins. And You Can Hear the Cry of the Planet
naihtmae
foorumisti

Viestejä: 85


cuttlefish


Profiili
« Vastaus #15 : 03.08.07 klo 16:46 »

"Kaksoset     - 1 (2.2%)"
Oho, taidamme jäädä pahasti vähemmistöön. Olenko yksin tässä maailmassa?

No tuota. Joskus muutama vuosi sitten olin kovinkin innostunut luonnehoroskoopeista - tai no, lähinnä vain omastani, mutta nyt ei ainakaan lähiaikoina ole tullut luettua näitä karmaisevia totuuksia itsestään. Nykyään hyödynnän horoskooppeilua lähinnä roolipelihahmoja kirjoittaessa, niistä pystyy bongaamaan aika kiehtovia luonteenpiirteitä aina silloin tällöin.

Kometaen linkiin tutustuin minäkin. Myönnetään, kaipa minä keskiverto kaksosesta käyn, ainakin tuo lukeminen, uteliaisuus, pinnallisuus ja uusiin tilanteisiin liian perusteellisesti sopeutuminen kuulostavat turhankin tutuilta.

Mutta vähänkö cool, jaan saman merkin Che Guevaran ja Alanis Morissetten kanssa.
tallennettu

– Simply impassible.
– You mean impossible?
– No, impassible. Nothing's impossible.
Nanu
kupoliitti

Viestejä: 24

Profiili
« Vastaus #16 : 03.08.07 klo 16:54 »

"Outona ja itsensä usein ulkopuoliseksi tuntevana ihmisenä Vesimies kaipaa ennen kaikkea turvallisuutta ja kannustusta kumppaniltaan. Vesimiehillä on tavallista suurempi menettämisen pelko ja siksi he eivät ole valmiita sitoutumaan rakkaussuhteisiin ennen kuin voivat olla täysin varmoja suhteen toimivuudesta." (astro.fi)

Tuo sopii minuunkin loistavasti 8D Vesimieshän minä olen, nousevalta merkiltäni kauris. Lueskelin lisäksi tuolta Komataen linkittämältä sivulta vesimiehen luonnekuvasta, ja täytyy sanoa että suurin osa tekstistä sopii minuun o__o

Luen kyllä horoskooppeja aktiivisesti, mutten usko niihin.
tallennettu
Fukairi
Vieras
« Vastaus #17 : 03.08.07 klo 21:56 »

Jousimies olen miä :3

Tässäpä kerran selailin helmin horoskooppi sivustoa(lol) ja melkein putosin tuoliltani kun huomasin miten sopiva tuo jousimiehen kuvaus oli.freaky.

"Jousimies on eläinradan optimisti, valloittava idealisti joka elää täysillä ja hurmaa mennen tullen kanssakulkijansa maailmanmatkoillaan. Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. Ja jostain kumman syystä, syvimmistäkin syövereistä hän kömpii aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen.""Jousimies hymyilee paljon ja on hurmaavan avoin. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy Jousimieheltä - mutta muista että hänen suoruutensa voi viiltää syvältä. Yleensä et kyllä ehdi edes kysymään, Jousimies on todellinen töksäyttelijä, joka joutuu myös hankaluuksiin loukatessaan suoruudellaan. Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti - mutta on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa"

...Tuo pitää niin hienosti paikkansa että huhhuh.
Kuvataidekoulun opettajakin sanoi aina minulle "Ansku se aina hurmaa kaikki hymyllään"
...Mikä minusta tuntui aina kovin häiritsevältä.


"Ja silti hän on niin hurmaava, että vaikka suhteenne ei ehkä kestäkään kauan, kantaa hän mukanaan ikuisen rakkauden salaisuutta, ja sen kosketus on varmasti kokemisen arvoinen. Päivä Jousimiehen rakkauden kohteena voi antaa enemmän kuin kymmenen vuotta jonkun toisen kanssa. Jos haluat Jousimiehen kokonaan itsellesi, sinun on osattava antaa hänelle ehdoton vapaus silloinkin, kun hän kerjää sinua antamaan kaikkesi itselleen ikuisesti. Pidä häntä käsivarren mitan päässä, niin hän pysyy omanasi.

Parhaiten tämän valloittavan sydäntenmurskaajan kanssa pärjäävät tulen ja ilman merkit - Oinaan kanssa suhteesta tulee täydellisyyttä hipova, Vesimiehen kanssa syvä ja lennokas, Leijonan kanssa kuuma ja kiihkeä, toisen Jousimiehen kanssa dramaattinen ja Vaa'an kanssa suloinen, kaunis ja kestävä, mutta maan merkkejä suurpiirteisen Jousimiehen ei kannata edes kokeilla - heiltä hän vain särkisi sydämen. Veden merkkien kanssa Jousimies saattaa hetkellisesti onnistua hyvinkin, mutta kaikkein eniten Jousimies kuitenkin rakastaa elämää itseään ja sen salaisuuksien paljastamista."

En ole samaa mieltä itse asian kanssa. En ole sydäntenmurskaaja ó.ò Tai mistä sitä tietää millainen  persoona minustakin kasvaa :Dmutta siis.Yleisesti en usko horoskooppeihin

tallennettu
Joutilas
oekakisti

Viestejä: 5


Herra olkoon teidän kanssanne tänä yönä.


Profiili WWW
« Vastaus #18 : 04.08.07 klo 11:15 »

Olen Juosimies länkkäri horoskoopissa. Lohikäärme kiinalaisessa. En tiedä sitten noista horoskoopeista tai niiden sopivuudesta sen enempää mutta olen kuullut, että lohhari olisi se paras joten en valita.
  Horoskooppeihin en kyllä usko. Lueskelin toissapäivänä viikon vanhaa iltalehteä ja horoskoopit sattuivat eteen. Luin ne kaikki ja jotenkin onnistuin sovittamaan ne kaikki sen päivän tapahtumiin. Tietenkin piti hiaman runnoa ja sovittaa mutta kun ne ovat kirjoitettu niin epämääräiseti niin minkäs teet?
  Mutta mikä ihme on puuhoroskooppi? Voisin kuvitella olevani joku tunturikoivu.
tallennettu

Tänään menee ehkä huonosti, mutta varmasti paremmin kuin huomenna.
Renee
kupoliitti

Viestejä: 95


While My Guitar Gently Weeps~


Profiili WWW
« Vastaus #19 : 06.08.07 klo 17:32 »

olen Horoskooppi merkiltäni Skorpioni. Minulla se pitää luonteen suhteen aika paljon paikkansa, koska olen hiljainen ja mysteerinen, sekä joskus vähän kostonhimoinenXD

Pakkohan se on jollain lailla uskoa horoskooppiini kun suurin osa on aina totta.
tallennettu
Sivuja: [1] 2  Kaikki
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.041 sekunnissa. 22 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste