sisällön alkuun
19.11.2017 16.09 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Go for the gold in the Beijing Olympics!"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
äänestys
Kysymys: Jos olisin japanilainen julkkis, alani olisi...?
Mangaka
Animeohjaaja tai muu animetekijä
J-rockari / J-poppari
Seiyuu
Näyttelijä
Keisariperheen jäsen / poliitikko
Jotain ihan muuta (mitä?)

« edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2  Kaikki
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Jos olisit julkkis Japanissa... mistä haluaisit olla tunnettu?  (Luettu 12409 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nekorin
Raivotar
vastuuhenkilö

Viestejä: 555


Amanda <3


Profiili WWW
« : 14.10.10 klo 19:15 »

Muistan edellisen "Jos olisit..." pollin olleen melko menestyksekäs, joten pistänpä uuden tulemaan.

Eli jos olisit julkisuuden henkilö Japanissa, niin mikä olisi sinun alasi? Mitä tekisit ja miten? Anna mielikuvituksen viedä ja kerro meille hieno tarina itsestäsi japanilaisena julkkiksena.
tallennettu

Marionetten
foorumisti

Viestejä: 152


shamelessly a fangirl


Profiili
« Vastaus #1 : 14.10.10 klo 20:08 »

Jos heitetään tämä karvas todellisuus syrjään kokonaan, niin haluaisin varmaan eniten olla J-rokkari / -poppari, kun nyt tykkään laulaa (yksin) ja se ura on aina ollut enemmän tai vähemmän salaisena haaveena.

Jos olisin sillane rokkari/poppari nii vetäisin just sellasta musiikkia, mikä tuntuu, ilman genrerajoitteita tai muuta sellaista ja tällee.
Tietty olis kans sit siistii vetää seiyuuna tai animeohjaajana~ Mangakaksi en haluis alkaa, mut laulaja siellä tai animuohjaaja olis ne miellyttävimmät vaihtoehdot :3
tallennettu

"So if you've got something to say, say it from the rooftops." - Tom Hiddleston

[ent.kokorilo]
Yuffu
oekakisti

Viestejä: 62

Profiili WWW
« Vastaus #2 : 14.10.10 klo 20:13 »

Olisin ehdottomasti seiyuu! Ääninäyttely kun on jo kauan ollut unelma-ammattini~ Olisin maailman onnellisin ihminen, jos saisin olla esim. jossain Kingdom Heartsissa äänenä ;w; ♥ Ääni vain ei olisi paras mahdollinen, mutta harjoittelemalla oppii XD
/...ja niinkuin nekorin onkin sanonut, seiyuuna voisi olla tunnettu vain nimestä. Kukaan ei sentään tulisi hyppimään naaman eteen ja pyytämään nimmaria heti kun lähtee ulos talostaan.

Haluaisin olla myös jokin muu, nimittäin säveltäjä! Niinkuin Yoko Shimomura : D Olisi ihanaa säveltää soundtrackejä hyviin peleihin ja animeihin.
Tai sitten olisin hahmosuunnittelija, koska suunnittelu on kivaa ♥

Mangakakin voisin olla, mutta haluaisin piirtää vain tietynlaisia mangoja. Olen surkea juonen keksimisessä, joten piirtäisin todennäköisesti toisten keksimien tarinoiden mukaan... Mutta se ei toimisi, koska en varmaankaan saisi suunnitella hahmoja kokonaan itse, eikä tarinakaan välttämättä olisi sellainen, jota tykkäisin piirtää. Käsikirjoittajan pitäisi osata lukea ajatuksiani ja tehdä pään sisältöni mukaisia tarinoita .___.


/Muokkasin vähän : D
« Viimeksi muokattu: 15.10.10 klo 21:56 kirjoittanut Yuffu » tallennettu
Kipsi
kupoliitti

Viestejä: 45Profiili WWW
« Vastaus #3 : 14.10.10 klo 20:26 »

Ensin ajattelin mangakaa, mutta pidemmän päälle tahtoisin varmaankin olla seiyuu. :D
Tuntuu jotenkin niin lystikkään huolettomalta kyseinen ala nyt tähänastisesta näkökulmasta.

Kaverit ovat usein myöskin sanoneet, että minusta pitäisi tulla jokin koomikko, koska ääneni vaihtelee aika usein puhuessani.. varsinkin jos olen hyvin kiihtynyt. Tosin en usko, että asia tulee tapahtumaan. :D

Jos seiyuu olisin niin luulen, että kaikki genret kävisivät. En kylläkään menisi vannomaan, että osaisin ääninäytellä vastakkaista sukupuolta edustavaa hahmoa kovinkaan hyvin. :D
tallennettu
nekorin
Raivotar
vastuuhenkilö

Viestejä: 555


Amanda <3


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 14.10.10 klo 20:48 »

Itse olisin varmaan seiyuu. Ei niin kauheasti noi muut alat innosta tekijänä. Kuitenkin minulla on aika hyvä ja mielenkiintoinen ääni, että ihan mielellään ääninäyttelisin sillä. Jos eräiden muiden kommentteja on uskominen niin olisin sit varmaan joku hentai-seiyuu. Hoho.

Ei sillä, että voisihan sekin olla omalla tavallaan kiintoisa ura. Mutta kyllä minä varmaan pystyisin aika monenlaisia roolejakin vetämään, paitsi sitten jotain hyvin miehisiä mieshahmoja.

En kuitenkaan ehkä oikeasti haluaisi olla mikään superjulkkis, koska japanilaiset fanit ovat vähän... sekopäitä, ne otakut... Että pelottavaahan se olisi jos marketissa kaikki tuntisi oman naaman heti. Ehkä siksikin seiyuuna olo olisi ihan hyvä vaihtoehto, kun eivät ne sitten tunne naamaa :D
tallennettu

kaeru
kupoliitti

Viestejä: 83


bambi boi


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 14.10.10 klo 21:40 »

Ehdottomasti jiirokkari! :D

Olisin visual kei yhtyeen keulahahmo. Laulaja- kitaristi. 8D Vetäisin pari kiloa krääsää niskaan ja mun tukka vaihtaisi väriä vähintään kerran viikossa<3 Sellaista pirteää tanssirokkia, ei mitään synkkää örinää.

Soitan kitaraa, tykkään laulaa. Ja musiikin lisäksi useiden j-rock bändien visuaalinen ilme miellyttää myös. :D Ja silloin kehtaisin liikkua sellaisissa vaatteissa, nyt en vaikka joskus tekisi mieli.
tallennettu

~Watashi no naka no yami ka?~
~Yami no naka no watashi ka?~

http://kaeruteru.tumblr.com/
AreraChan
Unelmoiva
foorumisti

Viestejä: 223


My Love For You Is Eternal


Profiili
« Vastaus #6 : 14.10.10 klo 22:02 »

Olisin ehdottomasti seiyuu! :)

Ääninäyttely on salainen harrastukseni ja olisi ihanaa olla vaikka disneyleffojen dubbaus-puuhissa ihan täällä koto Suomessakin...
Mutta Japanissa olisin ehdottomasti laulaja, joka tekisi seiyuun hommia ja esittäisi välillä sitä animen söpöintä tyttöä, chuu~~, tai sitten viileää tai vaihtoehtoisesti tulisieluista kaunotarta. Vaihtoehtoja on monia, ja miehen ääneksikin voisin taipua..

Jos nyt vedetään ihan ranttaliksi, niin kaikista siisteintä olisi, että loisin itse mangani, joka sitten tehtäisiin animeksi, jonka tekoprosessissa olisin myös mukana.. Sitten olisin itse seiyuuna animessani ja laulaisin ainakin openingin ja säveltäisin itse kaikki musiikit... Aaaaaah...
tallennettu

...what good is Hiten mitsurugi ryuu...
...what good is Himura Kenshin..?
Again, I... I failed to protect the one person who is most important to me... Kaoru-dono...
Kaoru.

~Kenshin~
Kasumi
karismaattinen
kupomuumio

Viestejä: 572Profiili WWW
« Vastaus #7 : 15.10.10 klo 01:22 »

Ehkä muusikko siksi että niillä on kaikista helpoimpaa jos on hyvä promo ja menestyy helposti. Näyttelijänä jostain on aloitettava ja animaattorin tai animaatio-ohjaajan työ on hullun kiireistä ja raskasta, vaikka olisikin intohimoa työhön.

Muusikkona voi keskittyä vain näyttämään pelleltä promokuvissa sekä nauttia fanien suosiosta, sen musiikin tekemisen ohella.
tallennettu

Modern Life Is Rubbish
Usudas
kupoliitti

Viestejä: 176


usu


Profiili
« Vastaus #8 : 15.10.10 klo 16:23 »

Olisin keisariperheen jäsen, tunnettu seiyuu sekä j-poppari. Piirtäisin myös silloin tällöin sarjakuvia ja näyttelisin välillä tv-sarjoissa ja elokuvissa joitain sivuhahmoja.

En osannut päättää vaihtoehdoista...
tallennettu
K-haza
kupoliitti

Viestejä: 215Profiili WWW
« Vastaus #9 : 15.10.10 klo 20:43 »

No siis, koska tämä on ihan täysin mielikuvitusleikkiä, joten jätetään todelliset mahdollisuudet väliin kokonaan.

Olisin siis seiyuu, koska mangakan elämä ei kiinnostanut ja animaattorin hommatkin kuulostivat hieman turhan tylsiltä. Olisi hienoa olla työstämässä kaikkea sarjoista randomeihin drama CD:hin ja kenties pääsisin Tales of -pelisarjaan ääneksi ja voisin kuolla onnellisena :'D

Muutenkin seiyuita seurailen kaikista ylläolevista eniten. Aloitan uuden sarjan, ja jossain välissä tarkistan tärkeimpien ja parhaimpien hahmojen seiyuiden muita töitä. Pääsisi mukaan sarjojen parhaimpiin osiin, kun idea ja tekovaihe on jo hyvällä mallilla, eikä tarvitse itse niin paljon luoda ylimääräistä, vaan tuntea ja näytellä, mutta vain äänellään :)
Olisin varmaan useimmiten kauniiden poikien äänenä, sillä ääneni on aika matalahko, mutta kuitenkin tyttömäinen.

Mietin kyllä keisariperheen muksuukin, mutta koska myönnän ihan suoraan, etten tiedä Japanin poliittisesta kartasta ja keisarihuoneen merkityksistä mitään, niin en viitsinyt ottaa sikaa säkissä
tallennettu

"I don't give a crap about any of this, er.. crap!"
Namuless
peruskäyttäjä

Viestejä: 8

Koirahan olen


Profiili
« Vastaus #10 : 15.10.10 klo 22:06 »

Hmm mielestäni olisin mangaka... koska j-poppari/rokkari olisi melkoinen mahdottomuus tämän lauluäänen takia. Joten ajattelin sitten enemmän tuota... vaikka sekin on pienoinen mahdottomuus :'D

Sitten toinen vaihtoehto olisi kuuluisa muotivaatteiden tekijä.
tallennettu

Don't worry, take lollipops!
DewymorningCrewelynKarkiton
Minizy
Vaaleanpunainen
tintti

Viestejä: 118


"Sallikaa minun naamioitua omaksi itsekseni"


Profiili WWW
« Vastaus #11 : 15.10.10 klo 22:58 »

Kuka nyt ei haluaisi olla mangaka tai seiyuu, sehän nyt on selvä.

...Todellisuudessa minusta varmaankin kuoriutuisi (keisariperheen jäsen/) poliitikko koska asiayhteyden osatessani selitän puutaheinää niin sujuvasti että se melkein kuulostaa faktalta.

Mutta mikä taas HALUAISIN olla... juuri seiyuu voisi käydä, puhetta sekin. Ja sitten mangaka jos jaksan sosiaalisen kanssakäymisen puutetta ja ankeaa päivärytmiä.
tallennettu
VampireNaomi
foorumisti

Viestejä: 84


Rochefort


Profiili
« Vastaus #12 : 15.10.10 klo 23:00 »

Olisin mangaka ja piirtäisin eeppisen mangan Suomessa asuvasta ruotsalaisesta aatelisperheestä ja heidän sekä lähialueen ihmisten (palvelijat yms.) elämästä 1700-1800 -lukujen vaihteessa. Manga olisi jotain tyyliin Lady Oscar kohtaa Emman ja päähenkilö olisi aatelisperheen keskimmäinen tytär, joka naitettaisiin yrmylle venäläissotilaalle. Heidän rakkaustarinansa huipentuma on täysin valmiina päässäni, mutta jaan sitä tuskin koskaan kenenkään kanssa.
tallennettu

Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« Vastaus #13 : 15.10.10 klo 23:12 »

Olen erilainen! En halua olla mikään populaarikulttuurin ikoni, enkä toisaalta keisariperheen jäsenkään, joten kaikki muut vaihtoehdot julkisuuden uralle menevät vaihtoehdon "jokin muu" alle. Oma julkkistoiveeni olisi nousta salamavalojen välkkeeseen jollain sellaisella alalla, jolla voisin joka kerta tuntea tehneeni parhaani ja voittaneeni ainakin itseni. Haluaisin oikeasti, fyysisesti tehdä jotakin, niin että oikeasti tuntee ja tietää tehneensä töitä julkisuutensa eteen sen sijaan, että miettii, että mitenköhän manageri on tämänkin saanut lutvittua. Tähän ajatukseen liittyy oma oikea taustani ja harrastamani urheilulaji, jossa en koskaan innostunut nuorena kilpailemaan. Nyt kun olen siirtynyt valmentamaan ja nähnyt myös ulkomaalaisten joukkueiden suorituksia lajissani, niin kieltämättä olisi kiehtovaa pystyä itse samaan.
tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
nekorin
Raivotar
vastuuhenkilö

Viestejä: 555


Amanda <3


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 16.10.10 klo 12:32 »

Tästä tuli mieleen, että olisihan tuohon voinut laittaa vaihtoehdoksi myös "urheilija" mutta eipä tullu aiemmin mieleen... Toisaalta sielä vois olla myös vaikka "malli" ja sitä ja tätä ja tota. Eli vaihtoehtoja olisi miljoona... Joten ehkä nyt annan asian vain olla enkä murehdi sitä että äärimmäisen epäliikunnallisena ihmisenä en tajunnut että urheilijatkin on julkkiksia :D
tallennettu

haplo
Uutisankka
foorumisti

Viestejä: 169Profiili
« Vastaus #15 : 16.10.10 klo 17:27 »

Vaatimattomasti ja täysin realistisesti kokisin suurta riemua jos saisin olla Japanin keisari. Siinäkös se ois mukava - muistaakseni asuttaa ihan hienoa pytinkiäkin.
tallennettu

mira-pauliina
foorumisti

Viestejä: 177


zzz


Profiili
« Vastaus #16 : 18.10.10 klo 17:21 »

Mangaka, jou. Piirränhän sarjixii. Olisin vaan vähän underground.
tallennettu

MIRABEAN desunyaa
Flarona
kovin pötkyläinen
suomimangusti

Viestejä: 471


A, nandemo nai.


Profiili WWW
« Vastaus #17 : 23.10.10 klo 19:38 »

Olisin mangaka ja piirtäisin eeppisen mangan Suomessa asuvasta ruotsalaisesta aatelisperheestä ja heidän sekä lähialueen ihmisten (palvelijat yms.) elämästä 1700-1800 -lukujen vaihteessa. Manga olisi jotain tyyliin Lady Oscar kohtaa Emman ja päähenkilö olisi aatelisperheen keskimmäinen tytär, joka naitettaisiin yrmylle venäläissotilaalle.

Oi, kuulostaa ihanalta! Tahtoisin lukea tuota! Risteytys kuulostaa niin lupaavalta, että nimenomaan sarjakuvamuodossa tuollaista luettaisiin.

Minustakin olisi hienoa kokeilla seiyuun ammattia.
Yläasteella bravuurini oli vanhan miehen ääni, jolle keksin nimen, syntymäajan, ammatin, perheen (josta hän ei ammattinsa vuoksi kertonut mitään) ja ryyppykaverin, jota myös ääninäyttelin. Se oli hauskaa se. Yritin silloin puhua aina niin hiljaa, että vain kaverini kuulisivat. Voisin näytellä ketä tahansa paitsi laulutaitoista ukkoa ja syvä-äänistä miestä. Eläintenkin näytteleminen onnistuu kai, lehmästä koiraan ja satakieleen.
tallennettu

On laitonta ajatella, että Death Note: How To Read julkaistaisiin Suomessa.
haplo
Uutisankka
foorumisti

Viestejä: 169Profiili
« Vastaus #18 : 23.10.10 klo 21:10 »

Olisin mangaka ja piirtäisin eeppisen mangan Suomessa asuvasta ruotsalaisesta aatelisperheestä ja heidän sekä lähialueen ihmisten (palvelijat yms.) elämästä 1700-1800 -lukujen vaihteessa. Manga olisi jotain tyyliin Lady Oscar kohtaa Emman ja päähenkilö olisi aatelisperheen keskimmäinen tytär, joka naitettaisiin yrmylle venäläissotilaalle. Heidän rakkaustarinansa huipentuma on täysin valmiina päässäni, mutta jaan sitä tuskin koskaan kenenkään kanssa.


Kannattaa jakaa! Tämä toimii jo idean tasolla niin hyvin, että jos vain mahdollista, tuota voisi viedä eteenpäin käsistasolle ja jos rahkeet riittävät niin myös piirrostasolle. Ja jos eivät riitä niin hyviä sarjakuvataiteilijoita kyllä löytyy Suomestakin. Aiheen toimivuus toki riippuu siitä, kuinka hyvin olisi perehdytty mainittuun ajanjaksoon. Tosin tätä en epäile, jo tuo lyhyt kuvailusi tuo tunteen että tunnet aikaa jonkin verran. Tuo mieleen Nicholas Grisefothin seikkailut, siis hyvässä mielessä.

Hitsi vieköön, ennen olen haikaillut sellaisten sarjakuvien perään, joita en voi lukea kielikynnyksen vuoksi. Nyt haikailen jo sellaisten perään joita ei ole toteutettu. :D
tallennettu

Mihu
kupoliitti

Viestejä: 33Profiili WWW
« Vastaus #19 : 23.10.10 klo 22:34 »

Mä kuuluisin johonkin tosi khooliin ja trendikkääseen j-pop bändiin. En tiedä kuinka monta meitä olisi, mutta hauskaa pidettäisiin aina treeneissä ja lavalla. Saisin vedellä joitain tosi makeita koreografioita ja nautiskella hauskojen tyyppien seurasta.

Tai sitten soittaisin kitaraa j-rock bändissä. Tehtäisiin omanlaista musaa ja soitettaisiin ahtaissa clubeissa, koska meidän musiikki ei uppoa massaan ja siksi oltaisiinkin aika köyhiä.tallennettu

"You must not be afraid to dream a little bigger darling"
Sivuja: [1] 2  Kaikki
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.037 sekunnissa. 21 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste