sisällön alkuun
19.11.2017 08.49 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Suomalaisten fanien palvelemista jo vuodesta 2002"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
« edellinen seuraava »
Sivuja: 1 [2]  Kaikki
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä aiot tulevaisuudelta?  (Luettu 12496 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
forte
Vieras
« Vastaus #20 : 06.08.07 klo 12:13 »

Lyön pääni vetoa, että heti kun olen lähettänyt tämän viestin niin koko juttu tuntuu uskomattoman tyhmälle.

Minulla ei oikeastaan ole suunnitelmia. Tai on, mutta en koe niitä suunnitelmiksi tai tavoitteiksi. Ajattelen ne mahdollisuuksina.
Voisin puida vaikka koulutusta tässä ensiksi. Minulla on mennyt koulu aina aika perushyvin. Luulen, että jos en lipsu kamalasti mihinkään nyt yläasteen lopulla, niin päättötodistuksestani tulee ihan hyvä. Tähtään ainakin yhdeksikön keskiarvoon, mutta en ala itkeskelemään, vaikka alempi tulisi.
En uskalla sanoa varmaksi, mutta näillä näkymin pyrkisin vähän joka paikkaan, ja katsoisin minne pääsen. Musiikkilukio on yksi, tosin en tiedä, olenko tarpeeksi kyvykäs sinne, koska en mennyt ylästeella musiikkiluokalle, vaikka ala-asteella olin. Kuvataidelinjalle olisi myöskin kiva mennä, mutta en ole ottanut asiasta selvää, enkä siis tiedä, onko Kuopiossa millaiset mahdollisuudet siihen. Voi tosin olla, että muuttaisin lähemmäksi valitsemaani lukiota, jos se olisi minulle niin tärkeä asia. Yksi vaihtoehto on sitten myös pieneläinlääkärin ammatti. Tiedän, että koulutus ottaisi koville, koska olen todella laiska ihminen, mutta olen varma, että minusta olisi siihen, jos vain paneutuisin asiaan.

Loppujen lopuksi ammatinvalintani on ihan auki vielä, eikä minulla ole koskaan mitään sanottavaa, kun kaverit yrittää nyhtää minulta tietoja siitä, miksi haluaisin sitten tulla. En todellakaan, ikinä haluaisi kampaajaksi tai kosmetologiksi, se on minusta jotenkin vastenmielisen tuntuista, omistaa elämänsä meikkaamiselle ja hyvinvoinnille ja hyvännäköisyydelle ja blah. Journalistin ura kiehtoo myös, mutta siitä tosin en ole varma, että tulisiko minusta sille alalle mitään hyödyllistä, vaikka yrittäisinkin.

Omissa harrastuksissani kyllä haluaisin edetä. Esimerkiksi klarinetinsoiton haluan viedä loppuun asti ja saada siitä päättötodituksen, samoin kuitn teorian opiskelusta. Kitaransoittoa en ehkä ota niin vakavasti, mutta tilaisuuden tullen etenisin kyllä siinäkin.
Ja kuvataiteesta en oikein tiedä. Se tuntuu nyt jotenkin.. puumaiselta ajatukselta. Jos olisin mennyt kuvisluokalle kun tilaisuus oli, niin tilanne olisi varmaan toinen. En tiedä, siitä en osaa sanoa vielä mitään.

Oma oheishaaveeni olisi sitten olla pienimuotoinen matelijakasvattaja, mutta sekin veisi aikaa ja rahaa, eikä ole ihan sopiva lähitulevaisuuden suunnitelma.

Pittää nyt kahtoo.
tallennettu
jelden
kupoliitti

Viestejä: 214


rahalla saa ja hevosella pääsee


Profiili WWW
« Vastaus #21 : 21.07.09 klo 13:33 »

Mulla olisi sellainen suunnitelma, että tässä alle kymmenen vuoden sisään saisin pientä tunnustusta Suomessa kuvataiteen alalla, sitten voisin lähteä muutamaksi vuodeksi maailmalle seikkailemaan jonkun rakkaan kanssa ja matkan jälkeen julkaista jonkun tajunnanräjäyttävän matkakertomus-kuva-sarjakuva-teoksen. Saisin mukavasti hilloa ja ostaisin itselleni upean ateljeen ja asunnon (ehkäpä sama rakennus, ehkäpä jopa sama tila) josta olisi uskomattomat näkymät merelle, kallioita ja aurinko paistaisi koko ajan hyvästä kulmasta. Tontti olisi täynnä puita ja rehottavia puskia jotka tuottaisivat minulle hedelmiä. Istuskelisin puutarhassa siemailemassa vastapuristettua appelsiinimehua ja ihailemassa maisemia niin kauan kunnes kyllästyisin ja lähtisin taas matkustelemaan.

No, jos nyt ensin kävis tän yläasteen loppuun. Ja vaikka nyt puoliksi läpällä heitinkin niin ihan hyvältä kuulostaa, ainakin osittain!
tallennettu

se parhaiten nauraa joka koiraa karvoihin katsoo ja joka toiselle kuoppaa kaivaa se villakoirana veräjästä pääsee
Siria
Vieras
« Vastaus #22 : 21.07.09 klo 15:52 »

Haluaisin kehittyä kilpa-uimarina,ja päästä edes EM-tasolle. Mahtavaa olisi myös Olympialaiset,mutta yritetään olla realistisia:'DOpiskelisin arkkitehdiksi,ja uintiuran loputtua sitten hommaisin oman arkkitehtitoimistoni.
 Haluaisin matkustaa mahdollisimman paljon, varsinin Euroopassa. Myös asuminen jossain Euroopan maassa olisi mahtavaa!
 Haluaisin että pitäisin tämänhetkisten rakkaiden ystävieni kanssa yhteyttä myös vanhempana,sekä saada uusia ystäviä lisää.
 Ja sitten joskus hommata perheen ja ison omakotitalon:D

Suuret on tytöllä suunnitelmat....
tallennettu
Candice
kaukana täältä oleva
kupoliitti

Viestejä: 168Profiili
« Vastaus #23 : 20.10.09 klo 18:00 »

Aloitetaan aikajärjestyksestä...

Haluaisin päästä kaikki koululuokat mitä käyn menetyksellä läpi, että saisin hyvämn ammatin. Tälläkin hetkellä menee ihan hyvin, mutta haluaisin että se ei loppuisi. Nyt syksyllä on lähtenyt hieman huonosti käyntiin muutamat aineet, ja niiden numerot tippuneet huomattavasti. Olisihan se kiva saada luokkansa hyvin läpi, että pääsisi johonkin hyvään lukioon, ja niin edespäin...

Toivon, että näytelmäkerhoryhmäni menestyy eräällä Tilateatteri tapahtumalla. Näytteleminen on aina ollut minulle tärkeää ja rakastan esiintymistä, joten olisi joskus myös hauskaa menestyä kyseisessä lajissa. Onko kukaan muu Kupolilainen ollut/menossa sinne?

Haluaisin päästä peruskoulun jälkeen ilmaisutaidon lukioon. Se on ollut haaveissani siitä lähtien kun kuulin sellaisenkin lukion olevan olemassa. Olen kahminut kaikki lehtien liitteet luettavakseni, kaikki ne, jotka kertovat siitä kyseisestä lukiosta. Kuvien perusteella paikat näyttävät kivoilta, ja olen kuullut hyvää palautetta kyseisestä lukiosta paljon. Lisäksi rakastan näyttelemistä paljon, joten paikka kuulostaa sopivalta.

Tahtoisin näyttelijäksi. Haluaisin päästä johonkin elokuvaan esiintymään. Mitä isompirooli, sen parempi. Tiestysti pikkuroolikin riittäisi, mutta ainahan saa haaveilla vai mitä? Yritän aikuisena päästä joihinkin koe-esiintymisiin, niin sittenpähän näen, onko minusta mihinkään.

Jos näyttelijän ura ei onnistuisi, kouluttautusin varmaan opettajaksi. Ehkä hieman hankala ja rasittava työ, mutta lomia, ja se ihana kesäloma... Aina ollut kakkosammattina mielessä.

Haluaisin miehen, pari lasta, ja suuren omakotitalon. Eikä saa tietenkään unohtaa hyvää ja tervettä elämää.

Siinäpä olisi muutamia minun tulevaisuuden haaveitani/suunnitelmiani. Eivät ihan helppoja toteuttaa, vai mitä? ;-)
tallennettu

ava (c) erkki the mustekala
elluri
foorumisti

Viestejä: 14Profiili
« Vastaus #24 : 28.03.12 klo 19:51 »

Noh, kohta alkaa olla peruskoulu loppusuoralla. Sitten suuntaan lukioon, ja sen jälkeen ajatuksenani oli ensin ryhtyä psykologiksi, mutta totesin, että se kestäisi aivan liian kauan ja lopulta en tiedä haluaisinkokaan enää edes.

Musiikki on minulle aina ollut tärkeää ja olen esiintynyt jo pienestä lähtien. Aloittanut kuorosta, pianonsoitosta ja pienistä koulu- tai vapaa-ajanesiintymisistä. Haaveammattini löytyy siis varmaankin enemmän musiikin parista. Olen ajatellut musiikinopettajaa tai jotain muuta. Saa nyt nähdä mihin elämä vie.

Musiikista vielä sen verran, että haaveilen myös siitä, että osaisin soittaa paremmin kitaraa ja vaikkapa rumpuja. Englanti on minulla 10, joten kiinnostaisi myös kokeilla seisoa jaloillaan jollain muulla alueella kuin Suomessa. Olisi mukava kehittää kielitaitoaan vielä pidemmälle ja kokeilla sitä käytännössä.
tallennettu
neji
himono-onna
vastuuhenkilö

Viestejä: 267Profiili
« Vastaus #25 : 23.05.12 klo 01:01 »

Kauhistus, oli muutaman vuoden takainen tulevaisuuden suunnitelma kirjailtuna tänne, joten päivitystä!

Eipä toteutuneet ne suunnitelmat, pakko myöntää. :D
Tän hetken suunnitelmat/haaveet pyörivät aika paljon Japanissa.. Sinne olis tarkotus lähteä mahdollisesti ens vuoden puolella hengailemaan. Sen jälkeen on sitten monissakin asioissa taas viisaampi.. :---)

Ulkomailla asuminen on edelleen haaveena ja näin vanhempana tietysti oma kersa sitten joskus. :D

tallennettu
erkki the mustekala
kupoliitti

Viestejä: 17


☢CAUTION☢


Profiili WWW
« Vastaus #26 : 14.06.12 klo 15:54 »

Ah, ihana tämmöinen ketju missä saa haaveilla niin paljon kuin haluaa ja kertoa tulevaisuudestaan. Tässähän minä olen haka! :D Let's start then! No ensin voisin kertoa niistä tulevaisuudensuunnitelmista.

 Hain kuvataidelukioon, toivottavasti pääsen sinne. Jos niin käy, olenkin maalailemassa arkipäivisin enemmän ja tulee myös tutustuttua ihmisiin, joilla on samoja kiinnostuksen kohteita. Ja olen aina halunnut opiskella paljon kuvataidetta. Koska kuvataidekoulu loppui tänä keväänä, taidelukio ei haittaisi menoani ollenkaan.

 Sitten haaveita. Haluan käydä matkustamassa Japanissa, ja parhaillaan jopa muuttaa sinne. Haluaisin saada hahmosuunnittelijan ammatin ja kehittyä taiteilijana. Yksi suurista unelmistani on joskus perustaa suuri taidenäyttely kaikkien ystävieni kanssa! Ja käydä myös moikkaamassa nettikavereita ympäri maailmaa. Harmi vaan että kaikki maksaa :')

 Kaksi lasta. Ja ja kaunis omakotitalo keskellä vihreää lehtimetsää ja komea aviomies! Eiköhän siinä ole hetkeksi tavoittelemista :)
tallennettu

Pilvilinnasta laskeutuessani totean kaiken taas pian palaavan ennalleen.
AreraChan
Unelmoiva
foorumisti

Viestejä: 223


My Love For You Is Eternal


Profiili
« Vastaus #27 : 19.06.12 klo 11:44 »

Too many things for a one lifetime...

Haluan Jyväskylän yliopistoon.

Kutsumusammattini on tulla eläintieteilijäksi. Olisi upeaa myös olla biologian professori tai opettaja, ja opettaa kaiket päivät ihanasta biologiasta. Mutta eniten haluan tulla eläintieteilijäksi ja tehdä valtavan kirjasarjan "Maailman eläimet" ja piirtää kuvan jokaisesta eläimestä kirjoihin. Kenties keskittyisin eläinkunnista kuitenkin ennenkaikkea nisäkkäisiin ja matelijoihin.

Aion julkaista jonain päivänä myös taiteellisia tuotoksiani. Rakkain tarinani, josta teen sarjakuvaa, tulee olemaan debyyttini. Sävellän myös musiikkia tälle sarjalle. Sen lisäksi minulla on ainaki 5 vahvaa tarinaa, joista tulee joko sarjakuvia tai romaanimuotoisia teoksia. Olen säveltänyt musiikkia useamman vuoden ja haluaisin julkaista joskus sitäkin. Minulla on tällä hetkellä pari "albumillista" kappaleita.

Haluan tulevaisuudessa omistaa monia eri rotuisia koiria, mm. akita inu, bordercollie, samojedi, saksanpaimenkoira, shiba inu, welsh corgi pembroke, newfoundlandinkoira... Kaikkien nimeksi tulee nelikirjaiminen sana.

Haluan matkustaa useisiin eri paikkoihin: Japaniin, Islantiin, Austraaliaan, Hawajille, Puolaan, Sveitsiin, Kanadaan ja sitten sellaisille valkeille hiekkarannoille, sinisille laguuneille ja kallioille, jotka nousevat suoraan vedestä... Ah.

Kaiken tämän haluan jakaa yhdessä rakkaan aviomieheni kanssa, kunhan meidän tiemme vain kohtaavat. Haluan synnyttää hänelle kolme lastamme ja kokata ruokaa isossa keittiössämme. Mikään yllämainituista ei tuntuisi miltään, jos viimeinen ja tärkein haaveni ei toteutuisi.

Siinä on tavoiteltavaa. Ganbatte nee, zettai ni!

 

 
tallennettu

...what good is Hiten mitsurugi ryuu...
...what good is Himura Kenshin..?
Again, I... I failed to protect the one person who is most important to me... Kaoru-dono...
Kaoru.

~Kenshin~
Sipulikeitto
kupoliitti

Viestejä: 74Profiili WWW
« Vastaus #28 : 14.07.12 klo 23:47 »

Muistan aikoinaan lukeneeni tätä keskustelua mutta onneksi en koskaan vastannut mitään, olisin hävennyt silmät päästäni nyt että mitä sitä on tullut ajateltua. XD

No, aloitetaan alusta, jostain peruskoulusta. Halusin jollekin kuvataiteelliselle linjalle, alkuun mietin kuvataidelukiota, mutta koska lähin sellainen oli n. 200km päässä niin eihän vanhemmat semmosta keskenkasvusta teiniä mihinkään päästäneet. Joten lähdin sitten av-viestintään, jota nyt alan viimeistä vuotta opiskelemaan, joten yksi haave osittain toteutunut. n_~ Tässä hommassa on onneksi se hyvä puoli, ettei tarvitse sitten jämähtää tekemään sitä yhtä tai kahta asiaa vaan voi jatkaa siitä vaikka mitenkä ja silti aihe on aina itseä kiinnostava (tai no, melkein aina). :)

Nyt vajaan vuoden päästä pitäisi päättää, että mitäs ihmettä sitten keksin. Semmoisena pikku haaveena olisi saada vähän nimeä ja alkaa vaikka kuvittajaksi! Haluaisin kuvittaa varsinkin lasten kirjoja tai kirjojen kansia, mutta en taiteellisuudeltani ole vielä tarpeeksi hyvä tähän. Tai sitten toimia ihan vain freelancer-hommissa kunnes keksin jotain tai pääsen tavoitteisiin. :)

Mutta sitten taas vähän tällaisia päähaaveesta poikkeavia, haluaisin alkaa taidemaalariksi ja järjestää näyttelyitä sekä myydä teoksia. Varsinkin öljyväreillä haluaisin tehdä jotain simppeleitä ja värikkäitä pikkumaalauksia, jotka sopisi koristeeksi vaikkapa lastenhuoneeseen.

Haluaisin asettua poikaystäväni kanssa aloilleen. Asumme toki yhdessä, mutta ihan omistusasunto olisi kiva. Sellainen ylimmässä kerroksessa oleva huoneisto kauniilla maisemalla, jonne mahtuisi ehkä lapsi taikka parikin ja joku pieni kotieläin... No ehkä vähän liian aikaista tämmöstä vielä haaveilla, mutta kuitenkin. :D

Voi että, olisi niin hirveästi kaikenlaista, mutta kaikki on vähän tommosta unelmointia, ei mulla mitään tarkkaa päämäärää ole. :(
tallennettu

Remember to eat nakki
K-haza
kupoliitti

Viestejä: 215Profiili WWW
« Vastaus #29 : 23.07.12 klo 16:32 »

Olen huomannut eläväni kahden vuoden sykleissä. Teen suunnitelman ja maalin, joka on kahden vuoden päässä, sitten kuljen sitä kohti, kunnes vuoden päästä tarkistan, olenko vielä kuinka raiteilla.

Nyt maalinani toimii valmistuminen insinööriksi Tietotekniikasta. Siihen on aikaa 1,5-2 vuotta, jos kaikki menee tällä kertaa putkeen (olen tippunut aloitusryhmästäni). Sen jälkeen haen töitä.
Toiveammattini olisi tässä kohtaa pelialalla töiden tekeminen, tosin en oikeen tiedä vielä, haluanko olla designer vaiko artisti. Ohjelmoiminen ei itseltäni ainakaan suju; osaan vain lukea koodia, en kirjoittaa. Olen nyt tätä pelialahaavettani varten alkanut pelata enemmän pelejä, jotka ovat oman mukavuusalueeni ulkopuolella, sillä pitää olla kokemusta. Tarkoitus on myös osallistua ensi vuonna pelilabraan, ja alkaa käydä Game Developer -illoissa.

En tiedä vielä, kannattaako tämä ala. Peliteollisuus kun on kriisissä, koska piratismi. Hyvinkin menevillä firmoilla menee nyt huonosti ja jengiä heitetään ulos.
Toisaalta tämä on omaa intohimoani pelejä kohtaan. Olen rakastanut niitä ainakin 3-vuotiaasta lähtien! <3

Oh, ja haluaisin vielä käydä Japanissa työharjoittelussa/opiskelemassa. Olen opiskellut japania nyt vuoden, ja aikeissa olisi ottaa sitä lisääkin. Tämä opsikeluaika olisi loistava tekosyy mennä sinne elämään 3kk-6kk ajaksi, kun ei ole mitään suuria velvoitteita kotona ja voi jo hieman irroittautua.
Japani vain kiinnostaa maana aika paljon, ja tietotekniikka ja peliteollisuus ovat aika kovina juttuina siellä. Olisi kivaa päästä kokeilemaan siipiään jossain paljon kauempana kuin vain Euroopassa :)
Tämä tosin on haave vielä, ja hyvin epätodennäköinen. En yksinäni meinaan saa aikaan, mutta hmm, jos kyselisin haluasiko eräs luokkakaveri tulla mukaan... :D
tallennettu

"I don't give a crap about any of this, er.. crap!"
Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« Vastaus #30 : 11.11.12 klo 21:50 »

Pieniä ja isoja tulevaisuudensuunnitelmia on joka sormelle ja varpaalle. Mutta toisaalta elämäntilanteeni on tälläkin hetkellä varsin mukava. Minulla on ihana ihminen asumassa yhdessä kanssani, ihana työpaikka, joka vastaa täydellisesti koulutustani ja jossa on mukava ilmapiiri ihmisten kesken, soma oma koti ja kaiken huipuksi turvallinen varmuus siitä, että asiat tulevat nyt jonkin aikaa jatkumaan näin hyvällä tolalla.

Tulevaisuuden toiveisiin kuuluu se, että työni jatkuisi samassa paikassa vielä ensi syksynä ja sijaisuus jatkuisi. Toinen työhön liittyvä toive on se, että ajan kuluessa työhön rutinoituisi sen verran, että joulun jälkeen työt veisivät vähän vähemmän aikaa ja ehtisi taas valmentaa enemmän.

Kaukaisemmalta ja suunnittelemattomammalta tulevaisuudelta odotan perhettä; omaa lasta ja lemmikkikissaa. Tämänhetkiseen taloon kumpikaan ei mahtuisi, joten välissä kai pitää etsiä isompi asunto.

Mutta juuri tällä hetkellä olen oikeastaan varsin tyytyväinen siitä, mitä minulla nyt on. Työelämään siirtyminen opiskelujen jälkeen on poistanut paljon stressiä elämästäni, ja varsinkin nyt, kun olen oman alan töissä, olen hyvin iloinen elämääni. :3
tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Sivuja: 1 [2]  Kaikki
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.024 sekunnissa. 20 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste