sisällön alkuun
19.11.2017 16.12 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Ota Kupoliisi, Otakupoliisi"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
« edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2  Kaikki
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä aiot tulevaisuudelta?  (Luettu 12499 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hinako
foorumisti

Viestejä: 80Profiili WWW
« : 03.07.07 klo 14:34 »

Niin elikkäs, mitä aiot tehdä tulevaisuudessa?
Esim. aioitko muuttaa jonnekkin kauas (ulkomaille?). Tai mitä aiot opiskella?
Haaveitakin saa kertoa.

Itselläni suunnitelmissa on vaikka mitä.
Hartain toiveeni tällä hetkellä on, että voisin muuttaa tai edes käydä Japanissa. Ja tietysti haluaisin oppia kieliä, kuten espanja, japani, ranska, venäjä ja kiina.

Olisin myös kovasti halunnut mennä opiskelemaan kuvataiteen alalle, mutta en päässyt sinne minne halusin, joten jouduin alalle jonne en todellakaan haluaisi, mutta tärkeintähän nykymaailmassa on varmaan se, että on ammatti. Toinen vaihtoehto olisi, että pidän välivuoden ja lähden seuraavana vuonna opiskelemaan Liminkaan. Oman kaupungin lukioon voisi myös mennä jos ensin pitäisin välivuoden...

Kovasti haluaisin myös oppia soittamaan sähköpianoa, bassoa ja kitaraa kunnolla, koska olen haaveillut omasta bändistä pitkään, vaikka siitä ei mitään tulisikaan.
« Viimeksi muokattu: 05.07.07 klo 21:57 kirjoittanut Hinako » tallennettu

Thought I'm standing by your side
I feel so lonely I could cry
Never say die
Leave me alone in the night
Keep me away from the light
Razorblade cuts the line
Never say never say die
Sekkosiki
kupoliitti

Viestejä: 115


Sekkosiki


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 03.07.07 klo 14:47 »

1. Haluaisin tulevaisuudessa olla mukana jossain projektissa, jossa rakennetaan sääsatelliitti, jolla tutkitaan maapallon ilmastoa.

2. Haluaisin säveltää kappaleita, joita kuulisi muiden esittämänä. Voisin tietysti mennä mukaan djembe-rummullani :).

3. Haluaisin oppia maalaamaan öljyväreillä ja vesiväreillä niin, että voisin tehdä kuvitusta johonkin kirjaan.

tallennettu
Iis
Vieras
« Vastaus #2 : 04.07.07 klo 12:44 »

Hmm... No ensinnäkin haluaisin päästä peruskoulusta kunnialla läpi ja päästä hyvään lukioon. Mieluiten siihen lukioon joka toimii samassa rakennuksessa kuin tämä nykyinen koulunikin, koska haluaisin opiskella espanjaa ja muualla se ei oikein kait ole mahdollista. Jos siitä, että menen tavalliseen lukioon, ei ole haittaa tulevan ammattini kannalta. Tai no siis sen ammatin johon haluaisin.
Haluaisin nimittäin opiskella graafista suunnittelua. ^^ Olisi ihan mielettömän kivaa suunnitella puvustusta elokuviin ja näytelmiin, suunnittella levyjen kansia, kirjojen kansia, kuvittaa kirjoja, suunnittella julistemainoksia yms... ^^ Ja jollain kierolla tavalla myös kuvataideopettajan ura kiinnostaa. o__O
Ja sitten tietenkin haluan oppia piirtämään hyvin. ^^ Käyttämään erilaisia välineitä ja piirtämään ihmisiä erilaisista perspektiiveistä ja käyttämään värejä hyvin. Ja haluaisin myös opetella tekemään veistoksia savesta ja kipsistä yms.

Onhan näitä muitakin mutta tuossa ne tärkeimmät. :3
tallennettu
Kaori-chan
Vieras
« Vastaus #3 : 05.07.07 klo 14:25 »

Haluaisin hallita japanin niin hyvin, että voisin käydä japanissa selviten pelkällä japanilla.
Mutta ihan maallisista asioista, haluan käydä peruskoulun läpi ja mennä lukioon.
Sitten olisi mahtavaa kokeilla graafikon uraa, tai jonkilaista mediatyötä.
Myös seiyuuna työskenteleminen olisi ihanaa, mutta tämä "ääninäyttelijän" työ ei suomessa kovin kummoista ole.
tallennettu
Piips
foorumisti

Viestejä: 22Profiili WWW
« Vastaus #4 : 05.07.07 klo 15:58 »

Ajattelin tänä aamuna, että onkohan tästä samaisesta aiheesta tehty aihetta vielä ja kappas! Onhan siitä. :D
Minä aion opiskella kiinaa, jotta voin sitten turvautua olemaan tulkki taikka matkaopas jos silloinen ammattini jättää minut oman onneni nojaan( ja voisin hankkia halvalla Kiinasta mangaa!~).  Olen ajatellut mennä kaupalliseen, mutta lukioonkin voisi mennä. Asianajajaksi olen ajatellut isona ryhtyä, kun nyt kaikki sanoo että luonteeni siihen sopisi. Yrittäjäksi haluaisin myös, mutta siihen ei taida olla tarvittavia luonteenpiirteitä. Mulla on hyvä juttu se, että on runsaasti aikaa päättää. n_n
 Lähitulevaisuuden aikomuksia on ollut saksan opiskeleminen kiinan lisäksi ja hyvä koulumenestys tulevalla lukuvuodella. Anatomian, varjojen ja laskostusten sisäitäminen on myös yksi odotus tulevaisuudelta. Ah, niin tietysti. Olen myös ajatellut hankkia enemmän ystäviä, jotta voisin juhlia joka kuukausi syntymäpäiviä(Niin, olen ajatellut tehdä sen vain tämän päivän...)!
  Aika monella tähän vastanneilla on tähtäimessään jokin luovuuteen(kuvataide, musiikki) liittyvä asia. Jännä juttu :D
tallennettu
Applethief
foorumisti

Viestejä: 49Profiili
« Vastaus #5 : 06.07.07 klo 00:46 »

No peruskoulu loppui ja syksyllä suuntaan amikseen opiskelemaan audiovisuaalista viestintää. Tahtoisin media-alalle töihin. Suunnittelua ja julkisuutta kiitos. Radiossa juontajana oleminen olisi todella hienoa. Myös tahtoisin sen miehen ja joskus pyöräyttäisin jonkun mukulan tai kaksi. Tahdon kissoja lisää. Talo jostain kivasta paikasta. Ei ihan kaupungin keskustasta muttei ihan metsien ja peltojen ympäröimänäkään. Tahdon joskus lähteä kaveriporukan kanssa kiertämään Suomea. joskus lähden Japaniin käymään. Voisin joskus muutta jonnekkin ulkomaille vuodeksi tai pariksi.
Haaveilen myös baarimestarin urasta. Perustaisin jonkun kivan baarin. Olisin valmis muuttamaan jonnekkin kivaan toiseen maahan ja olla siellä baarimestarina. En kuitenkaan jäisi pysyvästi sinne asumaan.

Eipä kai nyt tule enää mitään mieleen.
tallennettu

Live, Love, Laugh
Shiwori
foorumisti

Viestejä: 69


i will come back tomorrow / and try living again


Profiili
« Vastaus #6 : 06.07.07 klo 09:45 »

Hmm. No ensinnäkin aion mennä lukioon ja opiskella ensi vuoden hieman ahkerammin, jotta pääsen minne haluan. Sitten olen päättänyt, että lukion jälkeen menen armeijaan. (Meen näyttää niille miehille!! :D) Intin jälkeen opiskelemaan jotakin, tarkoituksena saada korkeakoulututkinto. Alasta en vielä tiedä. Jokin IT/media- tai taidejuttu toivottavasti.

Näin. Ja joskus voisin mennä naimisiinkin.

Ja ainakin olla onnellinen.
« Viimeksi muokattu: 28.07.07 klo 09:28 kirjoittanut Shiwori » tallennettu

today is my life now here / yesterday i lived somewhere / i don't remember where / tomorrow / now i don't really know / where i am
Kitsa
kupoliitti

Viestejä: 97


gasp.


Profiili WWW
« Vastaus #7 : 06.07.07 klo 17:15 »

Viimeaikoina olen miettinyt hyvin paljon tulevaisuutta, joten ajattelin, että olisi mukava kirjoittaa tänne.

Aluksi aion opiskella peruskoulun loppuun kuin hullu, jotta saan päättötodistukseen korkean keskiarvon. Sen avustuksella pyrin Kallion lukioon sekä Helsingin kuvislukioon. Se onkin sitten elämänvaihe, jossa se elämä saa jäädä vähemmälle, silläjoudun käymään koulua Riihimäeltä (mikäli nyt Helsinkiin pääsen), mikä tarkoittaa aamulla todella aikaisin nousua, rautatieasemalle pyöräilyä, tunnin junamatka Helsinkiin, rautatieasemalta bussilla kouluun, itse koulussa opiskelua, ja sitten sama rumba kotiin päin. Sen jälkeen pitää vielä jäädä aikaa läksyjen tekemiselle ja muille harrasteille (otakuilu..). Olen kuitenkin jo moneen kertaan puhunut tästä vanhempieni kanssa ja he tietävät, että se on mitä haluan. Lukiosta päästyänin haluan opiskella joko opettajaksi, tai sitä hyvin suosittua graafista suunnittelua. Sitten aikuisena kun on ura ja rahaa, voisi muutta ulkomaille asumaan, mennä naimisiin (komean) miehen kanssa ja hankkia yksi lapsi. Olen vain aina kuvitellut asuvani muualla kuin Suomessa, ja hankkivani monikultuurisen perheen. Sitten sitä pidemmälle on vaikea ajatella.

Tällä tavalla siis haluaisin elämäni menevän, mutta elämä näyttää toteutuuko unelmani. :)
tallennettu

You're totally normal.
Hinako
foorumisti

Viestejä: 80Profiili WWW
« Vastaus #8 : 09.07.07 klo 17:58 »

Ihanaa kuin näin moni on vastannut aloittamaani ketjuun!
Pitäkää unelmistanne kiinni, niinkuin eräs japanilainen ystäväni sanoi minulle. Häneltä sainkin inspiraation tähän ketjuun.
tallennettu

Thought I'm standing by your side
I feel so lonely I could cry
Never say die
Leave me alone in the night
Keep me away from the light
Razorblade cuts the line
Never say never say die
Maria
kupoliitti

Viestejä: 100Profiili WWW
« Vastaus #9 : 11.07.07 klo 13:49 »

Dodiih.

Syksyllä huiman jännittävä ja minut innostuksesta vapisemaan saava yhdeksäs luokka alkaa! </sarcasm> Saan puurtaa koko syksyn ja kevään tosissani, jotta keskiarvoni nousisi yli 8.5 ja pääsisin himoitsemaani lukioon eli Tammerkoskeen kuvaamataitopainotteiselle luokalle. Laiskottelin koko kahdeksannen luokan joten vähintäänkin asenteeni läksyjä ja ylipäätänsä koulunkäyntiä kohtaan saa luvan muuttua.

Vanhempani ovat luvanneet minulle vaihto-oppilasvuoden Japanissa kun olen lukion toisella luokalla. Tästähän pikku-Maria on innoissaan.

Aion tulevaisuudessa viettää köyhää taitelijaelämää, matkustaa poikaystävän rahoilla ympäri maailmaa sekä olla perustamatta perhettä. Inhoan lapsia ja liikaa sitoutumista joten naimisiinkaan en taatusti mene. ("Joojoo katotaan sit kymmenen vuoden päästä") Luultavasti media-alalla tai taidealalla tai jollakin luovalla alalla tulen haahuilemaan ja aiheuttamaan tuhoa.

Kattellaan.
tallennettu

"Tiedän. Vaarallista on myös nousta aamulla sängystä ylös, ylittää katu ja työntää naama tuulettimeen."
Kitayama
foorumisti

Viestejä: 281


さぁ、ぼうしやさん?


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 11.07.07 klo 14:54 »

Unelmia on joka lähtöön, olen aika villi idealisti ja no, kaikki mitä toivon ei ole järin realistista. Elän yleensä päivän kerrallaan, mutta tietenkin tällaisella taivaanrannanmaalarilla on tulevaisuuden haaveita.

Ykköshaave on tällä hetkellä päästä opiskelemaan vaatesuunnittelua. En toistaiseksi tiedä miten kävi tämän vuoden haun kanssa, sillä odottelen vielä tuloksia (pitäisi tulla viim. 20. päivä, jännitys tiivistyy!). Jos ei mene nyt läpi, yritän ensi vuonna uudestaan. Jotain suunnittelualaa tahdon päästä opiskelemaan, tai mahdollisesti jotain kielipainotteista yliopistoon. Jatkokoulutus ja opiskelu on osa elämää, se rytmittää kaiken niin mukavasti. Eli lähitulevaisuuden (haarukalla seuraavat 4-10 vuotta) haluan kuluttaa opiskellen.

Haluan asua Suomessa ja olla suomalainen ja puhua suomea joka päiväisessä elämässäni. Haluan oman puisen talon ja rehottavan, hämyisän puutarhan puukeinuineen päivineen. Ja ateljeerakennuksen jonnekin pihanurkkaan. Joko yksin tai jonkun kanssa, se jää nähtäväksi, mutta lapsia en luultavasti hanki. Rehellisesti sanottuna oma elämä ja vapaus sulkeutua omiin oloihina tai mennä lenkille juuri silloin kun siltä tuntuu on liian tärkeää minulle, en kykenisi ottamaan niin kokonaisvaltaista vastuuta mistään elollisesta olennosta.

Tahdon kehittyä taiteilijana, vaikkakin harrastuspohjalta. En halua ammattilaiseksi, sillä kun harrastuksesta tulee työ, se tuppaa muuttumaan pakkopullaksi ja viemään siitä kaiken ilon. Mutta tahdon pyöriä mukana harrastelijapiireissä, oppia enemmän vesiväreistä ja lineartista ja varjostuksista ja kaikesta kivasta. Ihan omaksi ilokseni. :3 Ja vaikka harrastelijana pysyisinkin, tahdon joskus julkaista omia novellejani kirjana ja tehdä kuvitukset siihen itse. Sarjakuvia tekemään minusta ei ole, mutta tällainen kirjadiili olisi unelmien täyttymys sitten kun olen kokeneempi.

Tärkein kuitenkin melkein unohtui: tahdon pysyä terveenä ja suht hyväkuntoisena halki elämäni, kesti se sitten vielä 8 tai 80 vuotta. Vaikka minä en todennäköisesti muuta maailmaa paremmaksi paikaksi tai saa tätä läpimätää yhteiskuntaa havahtumaan, tahdon säilyttää optimismini hamaan loppuun. Ei kai sitä sen ihmeempiä haaveita tarvitsekaan. ^^ Ei nyt ruveta keskutelemaan siitä onko yhteiskunta läpimätä vai ei, se vain kuulosti sopivan dramaattiselta.
tallennettu

Èlewyn
erakoitunut
kupomuumio

Viestejä: 293


pssst


Profiili WWW
« Vastaus #11 : 11.07.07 klo 15:25 »

Itselläni suunnitelmat vaihtelevat aika paljon, mutta joitakin pysyviä haaveita on kuitenkin tarttunut matkaan jotka eivät tunnu häipyvän vaikka vuosia meneekin.

Ensinnäkin haluaisin hyvään opiskelupaikkaan. Luultavimmin lukioon, varsinkin kun yliopistoon joskus hamassa tulevaisuudessa kiinnostaisi mennä(sitä ennen pitäisi kyllä todella paljon panostaa koulunkäyntiin ja vaihtaa asennetta). Luultavimmin, jos en pääse yhdeksännen jälkeen mihinkään ammattikouluun, jossa voisin opiskella kuvataidetta, jään luultavasti paikkakuntani lukioon(vaikka minulla on ollut jo pitkään kummallisen negatiivinen asenne tänne jäämisestä). Elikkä ylioppilaaksi sitä haluaisi, jos vain saisi opiskelu-kiinnostusta nostettua. Luultavasti tämä siksi, että siskoni pääsi yliopistoon ja rakastuin niin hänen opiskelupaikkaansa <3.

Kuitenkin periaatteessa haaveenani on tehdä jotain töitä, joissa voisin piirtää. Koneella, käsin, ihan miten vain. Sarjakuvan tekokin kiinnostaa, mutta välillä sitten kauhistuttaa että elättääköhän sillä loppujen lopuksi sitten itsensä. Yllättävän suuria päätöksiä nämäkin, varsinkin kun ajattelee ettei kauan tarvitse odottaa että nämä päätökset pitää tehdä. Kääntäjä/tulkki on ollut myös uratoiveenani, mieluusti käyttäisin englantia ja suomea, ja jos mahdollista että pääsisin opiskelemaan japania, myös sen kääntämistä ja tulkkaamista(pitkä tie edessä)

Elämältä muuten luultavasti odotan että saan joskus kivan omakotitalon, perheen(?) ja aviomiehen :-) Elikkä tälläistä perusjutskaa.

Élewyn, meidän on pakko päästä samaan lukioon!

Hohoo, katsotaan kuinka käy. Toivotaan toivotaan :)
« Viimeksi muokattu: 11.12.07 klo 21:44 kirjoittanut Èlewyn » tallennettu

gnawing,biting,breaking,hacking,burning !
Red Mage
Vieras
« Vastaus #12 : 11.07.07 klo 17:09 »

Tulevaisuus on oikeastaan aika kummallinen asia: se vain aina pakenee eikä ikinä lähesty, ja joka kerta sen ajatteleminen ja suunnittelu tuntuu yhtä utopistisen kummalliselta... mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö olisi suunnitellut tekeväni tiettyjä asioita vuosien kuluessa.

Yksi keskeisimmistä aiheista lienevät varmaankin opiskeluasiat. Olen ajatellut hakea tulevana syksynä englannin kääntämistä ja luovaa kirjoittamista sivuaineiksi, ja toivon mukaan ainakin toisen kanssa onnistaisi. Ranskan kääntäjäksi minun olisi siis tarkoitus lopulta valmistua, mutta siihen mennee vielä ainakin viisi vuotta :S Ensi kesänä yritän päästä Ranskaan töihin, Disneylandiin kenties, koska opiskelut kahden kuukauden kieliharjoittelua edellyttävät ja olisi se ihan aiheellistakin päästä tutustumaan maahan ja harjoittamaan kunnolla suullistakin kielitaitoa.
Tällä hetkellä toiveissa on, että päätyisin vielä joskus kääntämään ranskan- ja/tai englanninkielistä kirjallisuutta suomeksi, enkä haluaisi kääntää mitään ylitaiteellista tajunnanvirtaa, vaan ennemmin jotain viihdyttävää ja mukaansatempaavaa (fantasia olisi genrenä aika pop, joskin äärimmäisen epätodennäköinen :D) Toinen vaihtoehto olisi lokalisointi - siis tietokoneohjelmien/-pelien kääntäminen ja mukauttaminen kohdekulttuuriin - koska kirjallisuuden kääntämiseellä itsensä elättäviä on tässä maassa vain kourallinen, mutta eipä taida toisaalta lokalisointikaan olla mitenkään kovin rahakasta hommaa. Asiatekstejä joutuisin siis varmaankin joka tapauksessa kääntämään, mutta siinä tapauksessa toivottavasti ne liittyisivät talouteen tai johonkin yleismaailmallisiin asioihin (ei siis politiikkaan tai talouteen; olen miltei allerginen molemmille).

Toinen asia on ikiunelmani kirjan kirjoittaminen. Olen päättänyt, että jonain päivänä vielä pitelen käsissäni itse kirjoittamaani romaania, menipä siihen sitten viisi, kymmenen tai viisikymmentä vuotta (vaikka tietysti mitä nopeammin, sen parempi - voisin sitten kirjoittaa vaikka useamman teoksen!) Varsinaisesta julkaisemisesta en tiedä, mutta vakaana aikeenani on ottaa tulevasta teoksesta sitten aikanaan ainakin muutaman kappaleen painos omakustanteena.
Tällä hetkellä minulla on useampikin mahdollinen kirjakandidaatti tekeillä (ja kaikki yhtä pahasti vaiheessa), joskin niistä vanhin lienee kunnianhimoisin ja ykköstavoitteeni. Eräällä toisella idealla olen puolestaan kaavaillut osallistuvani NaNoWriMoon tänä syystalvena, jos lukujärjestykseni vain antaa myöden.

Mitä tulee perheeseen... No, jonkinlainen rakkaus olisi tähän(kin) elämään kiva saada, mutta todennäköisesti paljon helpommin sanottu kuin tehty. Mitään siitä pidemmälle en osaa enkä edes uskalla ajatella, sillä tällä hetkellä esimerkiksi ajatuskin omista lapsista tuntuu äärimmäisen absurdilta. Ei sitä tiedä, millaisia kokeiluja intoutuisin tekemään :/ Jos nyt kuitenkin jotain pitää sanoa, niin tällä hetkellä olisin ennemminkin valmis adoptoimaan lapsen kuin itse sellaisen tekemään, mutta voi hyvinkin olla, että vielä pitkään korvaisin omat jälkeläiset lemmikeillä :D Perheessäni on koko elämäni ajan ollut kissa, ja kun aika olisi jo omat nykyisestä rakkaasta kisustamme jättänyt (ja olisin kenties saanut isomman asunnon), saattaisin hankkia oman lemmikin. Löytöeläinkodista, koska siellä on varmasti monta söpöläistä vailla hyvää kotia.
« Viimeksi muokattu: 14.07.07 klo 11:02 kirjoittanut Red Mage » tallennettu
nekorin
Raivotar
vastuuhenkilö

Viestejä: 555


Amanda <3


Profiili WWW
« Vastaus #13 : 11.07.07 klo 18:44 »

Mitenköhän pitkältä ajalta tulevaisuuteen tässä puhutaan...

Lähitulevaisuus
Haluaisin nyt ihan välittömimmältä lähitulevaisuudelta työn. Tarvitsisin työpaikan, että saisin elätettyä itseni. Ja haluaisin muuttaa ytheen poikaystäväni kanssa, joka ei ole toistaiseksi aivan suostunut tähän. Ja haluaisin saada velkani maksettua. Nämä asiat haluaisin hoitaa lähitulevaisuudessa.

Vähän kaukaisempi tulevaisuus
Haluaisin päästä taas opiskelemaan. Kenties ensisyksynä. Ensi keväänä pyrin hakemaan amkk:hon viestintälinjalle.

Kaukainen tulevaisuus
Haluan mennä naimisiin poikaystäväni kanssa. Haluan saada lapsia. Minä haluaisin 3, mutta mies haluaa kaiketi vain 2. Haluan meille oman asunnon (kerrostalosta tai rivitalosta), siis ihan omistusasunnon. Haluan olla onnellinen. Saada hyvän työpaikan joskus tulevaisuudessa. Sellaisia unelmia minulla on.
tallennettu

Sdall
sekarotuinen
kupomuumio

Viestejä: 110Profiili WWW
« Vastaus #14 : 11.07.07 klo 19:39 »

Mä olen unelmoijatyyppiä. Vaikka mitä olisi ihana tehdä, mutta vuosien varrella olen myös oppinut, että unelmoija pettyy todella helposti. Täyttä pessimistiä ei minusta kuitenkaan saa. Olen tulevaisuuteni suhteen todella optimistinen. Ehkä vähän turhankin :D

Tässä lähitulevaisuudessa olisi tarkoitus käydä lukio loppuun, tehdä muutamia kuvituksia eri lehdille ja hakea Turun Sanomille Extreme-palstan kuvittajaksi kun tarpeeksi kokemusta on kertynyt (mulla on suhteita sinne Extremen  toimitukseen, yay)
Jotain kunnon työtäkin olisi tarkoitus saada, että olisin varoissani sitten kun suurempia hankintoja pitää tehdä.

Jatko-opiskelupaikkaan olisi tarkoitus päästä. Minulla on 4-5 eri vaihtoehtoa, joista toivottavasti pääsen ainakin yhteen opiskelemaan. Yksi kouluista on ulkomailla, sinne pääsy olisi kyllä aika vinkeetä.

Ulkomailla työskentely olisi myös kiinnostava kokemus. Eniten minua vetävät puoleensa Ruotsi ja Ranska (englanti on sen verran hyvin hallussa etten Britteihin ole heti lentämässä. Olisi sekin ihan kivaa että oppisin sen ihanan aksentin).

Sitten joskus haluan naimisiin, kaksi lasta ja omakotitalon, mutta tämä meneekin sitten jo liian unelmoinnin puolelle. Mieluiten keskityn ihan tähän hetkeen :)
tallennettu

sorafune
Vieras
« Vastaus #15 : 14.07.07 klo 10:49 »

Minulla on jo neljännestä luokasta ollut haave, nimittäin päästä Torkkeliin tai Kallioon (kolmas vaihtoehto TES) peruskoulun jälkeen opiskelemaan. Nykyinen tavoite on siis ensi syksynä nostaa keskiarvoa yli kahdeksikon, koska minä haluan saada mahdollisimman hyvät pisteet päästäkseni sisään. En halua epäonnistua haussani vain sillä perusteella, että keskiarvoni alhaisuuden takia en ylittänyt pistemäärää. Hrrrr... *mielikuvia*

Tavoitteenani on siis päästä lukioon syksyllä 2008, ja valmistua vuonna 2012. Neljä vuotta lukiossa sen takia, että haen ensi vuoden alussa vaihto-oppilaaksi ensisijaisesti Japaniin. Tämä on myös hyvä syy nostaa keskiarvoa, koska vielä yläasteella olevien pitää omata yli 7,5:n keskiarvo, kun taas lukiossa olevien 7,0:n. Lähtisin vaihtoon siis vuonna 2009.

Kun olen lakin päähäni vetänyt, aion ottaa yhteyttä riparikaveriini (hui, riparikin vielä edessä) ja kysyä, onko hän vielä innostunut hullusta nuoruudenhaaveestamme - lähteä pariksi viikoksi Reilaamaan ympäri Eurooppaa. Se olisi niin ihana seikkailu! Haluan päästä entisiin itäblokin maihin, koska se taisi olla Liettua, josta sai sitä ihanaa Limpoa.

Valmistumisen jälkeen haluan päästä yliopistoon. Haaveenani on tulla historian- tai uskonnonopettajaksi. Opinnot kestävät siskoni mukaan sellaiset viisi vuotta (hän opiskelee saksan/englanninopettajaksi, tosin hänellä kestää kauemmin valmistua - oli Skoteissa vaihdossa ja muuttaa poikaystävänsä kanssa Saksaan syksyllä), ja minä olen valmis sellaiseen haasteeseen.
Myös englanninopettajan ura kiehtoo.

Haaveenani on myös tulevaisuudessa päästä opiskelemaan ulkomaille. Kaverini tähtää Oxfordiin, mutta minä tyytyisin ihan vain pelkkään vuoteenkin. Yhdysvallat, Etelä-Korea ja Japani olisivat maita, joissa olisi mielenkiintoista opiskella.

Nyt kun ollaan päästy pois kouluista ja ollaan vihdoinkin "vapaita", hankkisin minä töitä. Jos minulle olisi jo suotu vakituinen poikaystävä, vai mikseipä jopa kihlattu opiskeluvuosin aikana, haluaisin tämän kanssa yhteen asumaan ja jopa naimisiin asti. Haluan lapsia. Vähintään kolme. Toiveenani on, että jokainen kastettaisiin ja jokainen saisi kristillisen kasvatuksen, mutta samalla tutustuttaen eri kulttuureihin. Haluan, että he osaisivat suvaita, ja valita kristillisestä opistaan huolimatta oman uskonsa. Haluan, että asumme omistusasunnossa, emmekä vuokralla. Haluan meille oman pihan, jonka nurkkaan leikkimökin, haluan olla onnellinen.

Edelliseen kappaleeseen viitaten, minä EN halua suomalaista aviomiestä, ellei tämä onnistu hurahduttamaan minua täysin joillain ihme konsteilla. Muutaman vuoden olen jo haaveillut omasta salarymanistani Japaninmaalla. ^^; (Ainakaan minun odotukset eivät ole liian suuria miesten suhteen :P)

Sitten me ollemme ja elämme onnellisesti elämän loppuun asti. Sivussa haluaisin julkaista pari homoeroottista novellia tahi doujinshia. Yaoista minä en koskaan pääse eroon.

Tavoitteena on myös käydä jokaisessa maanosassa elämäni aikana. (Eurooppa ja Aasia valloitettu!)

Ja no, jokaisellahan on pieni sparkle sille toiveelle, että joskus tulisi kuuluisaksi...
tallennettu
Hinako
foorumisti

Viestejä: 80Profiili WWW
« Vastaus #16 : 16.07.07 klo 16:45 »

Kaikilla on mielenkiintoisia tulevaisuudensuunnitelmia!
Itse olen päättänyt aika varmasti, että pidän välivuoden ja menen ensivuonna lukioon...
Keskiarvoni on kohtalainen, mutta kuutosen keskiarvoillakin joskus joku sisään päässyt, joten itselläni ei pitäisi olla mitään hätää, kunhan hakijoita on ensivuonna sen verran että pääsen sisään.
Élewyn, meidän on pakko päästä samaan lukioon!
tallennettu

Thought I'm standing by your side
I feel so lonely I could cry
Never say die
Leave me alone in the night
Keep me away from the light
Razorblade cuts the line
Never say never say die
veronica
foorumisti

Viestejä: 70Profiili
« Vastaus #17 : 31.07.07 klo 22:16 »

Ensimmäiseksi minä aion tehdä ahkerasti töitä koulussa ainakin vielä Viisi vuotta, siksi että haluaisin päästä hyvään lukioon. (turha niitä asioita minun vielä miettiä)

Ja harrastuksia... Näyttelemisen kanssa niitä on kyllä vähän vaikea hankkia kun on niin monet treenit mutta, ajattelin mennä koirani kanssa johonkin agilityyn. Jos vain pääsen.

Aikuisena haluaisin ryhtyä näyttelijäksi. Näytteleminen on aivan ihanaa. (kannattaa kokeilla ensiksi vaikka jossain kerhossa)
Aion myös hankkina aikuisena monta koiraa ja kissaa. Haluaisin myös perustaa jonki laisen kennelin jos vain pystyisin.

Aino myös ostaa jonkun mukavan talon sittenkun on tarpeeksi ikää. Ja auton hankin myös.

No siinä oli sitten vähän tulevaisuuden suunitelmiani :)
tallennettu
JeBaZ
mallasvastaava
shabranigdo

Viestejä: 616


Kill them mr. B!


Profiili WWW
« Vastaus #18 : 06.08.07 klo 10:10 »

Odotan tulevaisuudelta lottovoittoa ilman kuponkia ja paljon naisia... tai sitten en. Kun tämän sivarin möllötyksen nyt saisi päätökseen, niin ehkäpä opiskelen hieman lisää. Valmistuin Kultaseppä Artesaaniksi tänävuonna, mutta en varmaankaan suuntaudu alalle töihin. Jotain uutta tarvisi keksiä, muttakun mikään ei varsinaisesti harrastusten ulkopuolella kiinnosta.

Jousiampumista pyrin tulevaisuudessa harjoittamaan paljon enemmän kuin tällähetkellä. Tänä kesänä en ole käynyt vielä kertaakaan ampumassa ja inhottaa katsella kallista jousta seinällä tyhjän panttina. Auto olisi hyödyllinen, koska ulkoradalle on matkaa liian paljon poljettavaksi, eikä jousikaan oikein pyörän kanssa kulje. Onneksi vanhemmat muuttivat taas lähemmäksi ja pystyn lainaamaan sisäkauden heidän autoaan, kun ei ole varaa pitää omaa.

Piirtäminen on toinen asia, jota teen nyt jo huomattavasti enemmän, missä koitan petrata. Taidot tippuivat matkalle ja nyt alkvat työt miellyttää vihdoin edes vähän silmää.

Isona minusta tulee... ISO!
tallennettu

Renee
kupoliitti

Viestejä: 95


While My Guitar Gently Weeps~


Profiili WWW
« Vastaus #19 : 06.08.07 klo 10:49 »

Minä haluaisin suorittaa yläasteen kunnialla loppuun ja mennä sen jälkeen amikseen, jollekin kuvataide alalle. Graafinen suunnittelu kiinnostaisi myöskin aika paljon.

Haluaisin julkaista ainakin yhden kirjan ja tehdä siihen itse kannen ja joillekin sivuille kuvia.

Haluaisin kyllä joskus hamassa tulevaisuudessa miehen ja lapsia. Olen aina toivonut poikakaksosia:3 Eniten haluaisin käydä ulkomailla jossain lämpimässä, koska en ole ikinä oikein käynyt missään. (Vain sen takia, koska kaikki luokkalaiseni ovat käyneet jossain;)) Muusta en oikein vielä tiedä. Tai no haluaisin näytellä tulevaisuudessa jossain fantasia elokuvassa ja harrastaa muutenkin näyttelemistä, mutta minun ujoudella se ei välttämättä onnistuisi..
tallennettu
Sivuja: [1] 2  Kaikki
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.037 sekunnissa. 20 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste