sisällön alkuun
18.11.2017 19.50 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"KUntaPOliittisten nuorten LIitto"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
äänestys
Kysymys: Jos olisin animehahmo apurini olisi...
Hyvännäköinen vastakkaisen sukupuolen edustaja (romantiikalla varustettu) - 56 (26.2%)
Hyvännäköinen oman sukupuolen edustaja (romantiikalla varustettu) - 17 (7.9%)
Omaa sukupuolta oleva paras ystävä - 22 (10.3%)
Koominen törttöilevä turhake - 11 (5.1%)
Androidi/robotti/tms - 18 (8.4%)
Joku söpö eläinhahmo - 21 (9.8%)
Joku ei elollinen (mutta silti älykäs) esim tietokone - 7 (3.3%)
Minulla olisi kokonainen joukkio apureita - 21 (9.8%)
Ei minulla olisi mitään apuria, toimin yksin - 24 (11.2%)
Ei mikään näistä vaihtoehdoista - 17 (7.9%)
äänestäjiä yhteensä: 200

« edellinen seuraava »
Sivuja: 1 [2]  Kaikki
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kuvittele itsesi animehahmoksi. Kuka näistä olisi sidekickisi?  (Luettu 20861 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
DL
oekakisti

Viestejä: 63


kosteaa ja nihkeää


Profiili WWW
« Vastaus #20 : 16.07.10 klo 15:52 »

Koominen törttöilevä turhake.
Anteeksi, mutta nyt kävi näin taas. Komedia on heikkouteni. Minäkin kyllä olen enemmän seuraaja- kuin johtajatyyppiä, mutta jos minulla joku sidekick olisi, niin se olisi juuri tämä. Mutta suhteemme olisi enemmänkin kaverimainen ja tunnelma olisi rento; törttöilisimme yhdessä ja minä aina tarvitsen jonkun sanomaan että "hei, nyt pitää vakavoitua" jos alan sekoilemaan liiaksi.
Sitä paitsi hänen tehtävänsä olisi auttaa minua tarvittaessa ja pelastaa aina välillä pulasta. Yksin en kaikkeen pystyisi ^w^.
Tyyppi olisi kaiketi sellainen perusheikko, kiltti ja pelokas poika - juuri sellainen kawaii jota voisin aina pakkohalia >:3. Ei mitään romanssia kuitenkaan, apurini kyllä voisi ihastua muttei uskaltaisi tehdä mitään ja minä tunkisin apuun *Evil laugh*! Näillä resursseilla siitä tulisi aika koominen, mutta myös vakaviakin hetkiä olisi, totta kai :3.

Toinen vaihtoehtoni olisi ollut Paras ystävä. Vaikkei samaa sukupuolta, minulla on näet sellaisia mielikuvituskamuja kuten K-hazalla. Keksin aina niin turskisti hahmoja ettei kaikki saa sivuja mun pääsarjakuvissani; joten teen huvikseni sellaisia joissa minäkin olen ja seikkailen heidän kanssaan arkenakin. Mielikuvituskaveri on lähempi ilmaisu kuin "ääni päässä" ^w^.
Kyseessä siis olisi miespuolinen, minua jonkin verran vanhempi hahmo(Miksiköhän aina mies? Ehkä kaksi tyttöä olisi liian shoujoa. En pidä shoujosta :I). Meininki olisi kuitenkin taas toverimainen One Piece-tyyliin! Erilainen kuin ystävä siis, olisi paljon kivempaa ja lähempää.

Mutta Sailor Moonimainen viisikkomalli kävisi myös, mutta vaikka olisin päähenkilö, en näkisi loppua nelikkoa vain apureina vaan tovereina. Vaikka yleensä se johtohahmo on esillä eniten, on kaikken voimakkain ja vie törkeästi kaiken huomion kaiken aikaa :I.
tallennettu

"Minulla on vain kaksi kättä ja kumpikin on vattu"
Jessy
foorumisti

Viestejä: 16Profiili WWW
« Vastaus #21 : 19.07.10 klo 12:18 »

Minullaha olisi koko joukko apureita! Olisin joku pahis maailmanvalloittaja, joka käskee apureita ruoskalla ja kekseillä 8D
Kaikki he tottelevat minua täydellisesti, ja heitä on niin monta, että ei haittaa vaikka vihollinen tappaisi muutaman, heitä tulee aina lisää. Ja oikeasti kukaan heistä ei osaa mitään, ja sitten puolet sarjasta menee siihen kun karjun apureilleni heidän osaamattomuudestaan.
tallennettu

Kuinka kaikki alkoikaan, alkaakseen taas alusta.
Hachikat
foorumisti

Viestejä: 162


pentu


Profiili
« Vastaus #22 : 19.07.10 klo 21:41 »

Hieman epäilen, että sidekickiksi tarttuisi jokin suloinen (mutta voimakas) eläin/taruhahmo tai muu sellainen. >u> Koska tulen vallan hyvin toimeen eläinten kanssa, toisinaan jopa paremmin kuin ihmisten.

Toisaalta minun animeni olisi hyvinkin paljon ruutuaikaa minulle ja hyvin vähän muille, eeppisiä taisteluja hyvän ja pahan välillä ja ehkä hieman romantiikkaa. Koska öh. Olen klisee? Joo. Jätetään tekemättä, aye?

Minullaha olisi koko joukko apureita! Olisin joku pahis maailmanvalloittaja, joka käskee apureita ruoskalla ja kekseillä 8D
Liityn!
tallennettu

"Televisio kiellettävä. Ja musiikki. Ja taide. Ja kirjat. Joku voi saada vaikutteita jostakin."
VallatonVompsu
oekakisti

Viestejä: 20


Kaikkien sukkien äiti


Profiili WWW
« Vastaus #23 : 19.07.10 klo 23:33 »

Ei minusta tulisi hyvää päähenkilöä. XD; Kumppaniksi tarvittaisiin joku, joka auttaisi minut pinteistä ja kuorisi perunat. Mielellään suht. vahva miespuolinen henkilö, paras kaveri -tyyppinen. ( without romantiikkaa :U ) Mutta koska tällaisen olisi miltei mahdoton sietää minuu ( vaikka animessa kaikki onkin mahdollista ! ) realistisempi vaihtoehto voisi olla jokin pieni magical eläin. C:

.. Ei minulloo mielikuvitusta, ainakaan niin paljoa että saisin itsestäni suunniteltua animehahmon saati mtn sidekickiä. :U Pystyn kyllä luomaan itsestäni eri "moodeja" joihinkin sarjoihin hah.
tallennettu

Start living before you start dying.
Senkou
foorumisti

Viestejä: 43


*Q* syön teijät kaikki~


Profiili WWW
« Vastaus #24 : 22.07.10 klo 21:52 »

Sidekickini olisi komea vastakkaisen sukupuolen edustaja, japanilainen, minua pari vuotta vanhempi taistelija kundi. Hän olisi hyvä taistelulajeissa, miekkailemaan ja muuta. Hänellä olisi lyhyet villit hiukset ja pitkä otsatukka joka tulisi silmän yli. Hän olisi aluksi vähän sulkeutuvainen, mutta lämpenisi minulle myöhemmin. Meistä tulisi paras kaksikko ikinä~ Hän olisi n. 180 senttiä pitkä ja hänellä olisi kirkkaansiniset silmät ja valkoiset hiukset. Hän saapuisi luokseni aina kun tarvitsen häntä. Hän olisi myös salaperäinen henkilö. Hän olisi mahtava partneri/ystävä/romantikko :     3
tallennettu

nolife</3
Tamasaburou
foorumisti

Viestejä: 76


Eeppistä


Profiili WWW
« Vastaus #25 : 26.07.10 klo 19:46 »

Hyvännäköinen oman sukupuolen edustaja (romantiikalla varustettu)

Miksei mieskin, mutta aluksi mieleeni pulpahti että se voisi aluksi olla sellainen Tanpopo, tyhmä ja iloinen mutta kasvaisimme läheisemmiksi.
Olisin itse mielummin miehen sidekick, siksi en valinnut ylimmäistä.
tallennettu

"Tai sitten minä olen väärä orava! Huh, eivät kai asiat voi niin hullusti olla!"
Senkou
foorumisti

Viestejä: 43


*Q* syön teijät kaikki~


Profiili WWW
« Vastaus #26 : 28.07.10 klo 01:34 »

Olisi mahtavaa elää joskus jossain animessa/pelissä- tai mangassa jonkun aikaa. Olisi oikeasti olemassa jotain jännittävää epänormaalia :'  D
tallennettu

nolife</3
Phalene
peruskäyttäjä

Viestejä: 27


Elämä on


Profiili
« Vastaus #27 : 18.08.12 klo 19:18 »

Aijaijai, mikä kysymys.
Hyvän näköinen poika joka rakastuisi minuun olisi kyllä todella ihanaa. Mutta ei sellainen prinssi, ne ovat ärsyttäviä, mielummin vähän raju ja villi luonne sekä ulkonäkö.
Mutta varmaan se olisi kyllä paras ystävä, se on enemmän todellisuutta. Ja ystävät ovat minulle tärkeitä, ja jos seikkailuun pitäisi ruveta, niin mukaan ottaisin kyllä sen niin sanotun 'bestiksen'.

Koomisesta törttöilevästä turhakkeesta sen serran, että olen itse se. Tai koomisesta en tiedä, mutta törttöilevä turhake on aika lähellä luonnettani kavereiden seurassa.
Mutta sitten taas vieraiden seurassa olen sellainen yksinäinen susi. En osaa oikein ottaa aloitetta, tai se vaatii todellisen ponnistuksen että osaan avata suuni, joten sekin olisi osittain roolini. Ja tykkään vaellella yksin metsässä, saa rauhoittua ja pohtia maailman kaikkeutta. :P
Mutta kyllä sitä seuraa kaipaa, eli siten voisi olla joku söpö eläin hahmo... tai söpöstä en tiedä, se voisi olla joku taistelussa hyödyllinen, kuten susi, tykkään niistä, ne ovat jotenkin mahtavia. Tai haukka, se voisi kanssa olla, nekin ovat jotenkin coolia mielestäni, mutta toisaalta hevonenkin voisi olla ihana, voisin ratsastaa sillä ja se olisi seuranaani kokoajan. Tai miksei samantien kaikki.
Ei oteta kokoa joukkoa apureita, sillä en ole johtaja luonne, ellen tiedä tarkalleen mitä kuuluu tehdä. Sen sijaan otetaan noi kolme ylempää eläintä siihen koko joukoksi apureita.

Mutta yksin kertaisesti en osaa päättää.
otetaan paras ystävä, unelma poika ja ne eläimet ja itse olen se törttöilevä päähenkilö joka selviää seikkailuista ihastuksensa, kaverinsa ja eläntensä ansiosta.
tallennettu

Sanat hukkuu, ajatus katkeaa ja muutenkin hukassa.
wispie
peruskäyttäjä

Viestejä: 1


Profiili
« Vastaus #28 : 02.07.13 klo 01:26 »

Kuten oikeassa elämässänikin, sidekickini olisi söpö eläinhahmo, eli isokokoinen koiranrontti, joka kirjaimellisesti raahaisi minua ongelmiin.  Kuitenkin rakastaisimme toisiamme kovasti, vaikka arkielämämme ei aina siltä vaikuttaisikaan...

Mietin tosin myös puutteitani kompensoivaa apurijoukkoa, mutta lopulta he ryöväisit tarinastani isomman osan kuin vähäisen sidekickin.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]  Kaikki
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.026 sekunnissa. 21 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste