sisällön alkuun
18.11.2017 17.33 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Ei tuo ole planeetta... se on Kupoli!"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
« edellinen seuraava »
Sivuja: 1 ... 6 7 [8]  Kaikki
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Haluamme oikeuksia!  (Luettu 141776 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Logan
foorumisti

Viestejä: 14


Kaptenski


Profiili
« Vastaus #140 : 17.10.10 klo 18:22 »

Minä en tajua, kun pääsee oekakistiksi saa silloin suoraan oikeudet kirjoittaa niille alueille jotka ovat foorumilaisillekkin, mutta eihän kuvien perusteella voi olla varma siitä miten hyvin osaa kirjoittaa?
Ei saa. Oekakistit saavat kirjoitusoikeudet pariin foorumiosioon, mutta jos haluaa joka paikkaan viestejään viljellä, täytyy hakea foorumistin oikeuksia erikseen
.
Voiko oekakistiksi hakea DA kuvan perusteella? :3
Kuten aloitusviestissäkin sanotaan, oekakistiksi voi hakea jos "Voit osoittaa muuten oekakikyvykkyytesi; esimerkiksi antamalla nettilinkin sivustolle, jossa on töitäsi. Sivustolla täytyy lukea jossain nykyinen nimimerkkisi, jotta tiedämme, että olet linkittänyt omille sivuillesi!" Maalaisjärkeä käyttäen voi siis päätellä, että DA-profiilisi kelpaa näytesivuksi.
tallennettu
Kyoko92
peruskäyttäjä

Viestejä: 9Profiili
« Vastaus #141 : 30.03.11 klo 23:58 »

Miten täällä suhtaudutaan puhekielen/paikallismurteen käyttöön? Olen jonkin verran kirjoitellut täällä ja ajattelin lähiaikoina hakea foorumistin oikeuksia, mutta koska käytän puhekieltä tietoisesti kirjoittaessani, niin ajattelin kysyä, onko tämä ongelma? Olisiko parempi, jos kirjoittaisin joitain viestejä kirjakieltä käyttäen, ennen kuin hakisin foorumistin oikeuksia?
tallennettu

"You know what drives me out of my mind"
Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« Vastaus #142 : 01.04.11 klo 20:49 »

Miten täällä suhtaudutaan puhekielen/paikallismurteen käyttöön?

Sanotaanko vaikka näin, että pitäähän ihmisen persoonan saada näkyä. Ihan sataprosenttisen "puhdasta" kirjakieltä kun ei taida olla olemassakaan, niin oma tyyli näkyy viesteissä väistämättä. Kohtuullisissa määrin tämä onkin täysin hyväksyttävää. Ei ole tarkoitus tehdä kirjoittamisesta hikistä urakkaa, jossa jokaista sanaa ja lausetta ja pilkkua ja lauseenvastiketta pitää miettiä ja harkita, että meneehän kaikki nyt varmasti "oikein". Tarkoitus on, että viestejä on sujuvaa ja miellyttävää lukea ja sisältö tulee helposti ymmärretyksi. Rento kielenkäyttö, joka silloin tällöin oikoo kieliopin mutkia tai rönsyilee vähän ylimääräistä, on ihan sallittua. Sen sijaan viestejä, joissa puhekieltä käytetään lähinnä laiskuuttaan ("ja sit mä voisin vaik tehä nii et luen kaikki one piisut putkee ja kattoo, et kui mont päivää siihe menee" tms.), ei ylläpito katso hyvällä.
tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Raunis
kupoliitti

Viestejä: 9


*kop kop*


Profiili
« Vastaus #143 : 25.04.11 klo 15:31 »

Päätin että kehtaan hennosti nykäistä ihmisiä hihasta/helmasta/lahkeista/mistä ikinä ja pyytää oekakistinoikeuksia foorumistin kaveriksi.

Kiitos hei. *pakenee*
tallennettu
Kocmo
foorumisti

Viestejä: 3


Profiili
« Vastaus #144 : 05.01.13 klo 23:03 »

Ilmeisesti vanha tunnukseni oli poistettu mahdollisen inaktiivisuuden vuoksi (on tästä muutama vuosi) ja en täten pysty tekemään myynti-ilmoitusta. Ajattelin siis että tämä voisi olla se oikea kanava löytää uudet omistajat myyntiartikkeleille, mutta minultahan puuttuu oikeudet. Tästä syystä tajusin myös tehneeni aiheen väärälle alueelle, mikä on hyvin havaittavissa tälläkin hetkellä.

 Lieneekö pätevä syy foorumistin oikeuksiin?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 6 7 [8]  Kaikki
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.02 sekunnissa. 19 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste