sisällön alkuun
25.9.2017 19.59 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Suomalaisten fanien palvelemista jo vuodesta 2002"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
« edellinen seuraava »
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Shi-painter Pro:n bugilistaus  (Luettu 16997 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hectigo
poliittinen
vastuuhenkilö

Viestejä: 179



Profiili WWW
« : 17.02.09 klo 21:12 »

Oekakikanavalla heränneen keskustelun myötä tuli mieleen listailla Shi-painterin ikävimpiä bugeja ohjelmaa käyttävien tiedoksi. Älkää ihmetelkö, jos näitä tulee vastaan - ja valitettavasti asioiden korjaaminen ei ole Kupolin vallassa.

  • Undota käyttäessä muut, tyhjät layerit palaavat joskus aiempaan tilaansa, vaikka niiden ei pitäisi. Tarkkaa syytä ei ole tiedossa. Helpointa on usein asettaa layerit layer-valikosta näkymättömiin (ja mahdollisesti yhdistää alempaan tämän jälkeen niiden siivoamiseksi), kun tämä tapahtuu.
  • Työkalujen käyttöliittymästä tai vierityksestä jää joskus palasia kuvaan. Zoomaus sisään tai ulos auttaa.
  • Paineentunnistusikkunan avaamisen jälkeen uusia työkaluikkunoita ei voi enää avata. Älä siis sulje ikkunoita, joita tarvitset, tai käynnistä ohjelma tarvittaessa uudestaan jatkamaan samaa kuvaa.
  • Paineentunnistusikkunan säätimet eivät päivity, kun vaihtaa työkalua. Jokaisella työkalulla on omat ylä- ja alarajasäätönsä, mutta nämä eivät heti näy, kun työkalua vaihtaa.
  • Pidempään työstettyä kuvaa ei välttämättä pysty jatkamaan. Ainoa vaihtoehto on jatkaa työtä ilman layereitä.

Jos jotain olennaista puuttuu, kirjoitelkaa.
tallennettu
joseb
Vieras
« Vastaus #1 : 07.06.09 klo 20:37 »

Itse olen huomannut pariin otteeseen käyvän niinkin, että kun jollain työkaluista piirtelee, kuvaan ei ilmesty mitään, kunnes heittää samaisen layerin prosentti päärää johonkin suuntaan. Silloin piirtämä tulee näkyville, mutta kun taas alkaa tekemään on layerin heilutus edessä. Kuva on laitettava turvatallennukseen ja jatkettava siitä. Tosin, kerran 10min layeripelleilyä jatkettuani homma alkoi toimimaan normaalisti.
tallennettu
Kaardemumma
oekakisti

Viestejä: 8



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 07.06.09 klo 20:45 »

Mä olen käynyt kaikkien tutoriaalien kaikki niksit läpi, enkä onnistu siltikään lisäämään tekstiä kuvaan. Se vaan katoo sen kirjotusboksin mukana >_< Ei vaan onnaa, ei vaikka mitä maalaisin ja painasin enttereitä sun muuta.
tallennettu
Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033



Profiili
« Vastaus #3 : 09.06.09 klo 18:32 »

Mä olen käynyt kaikkien tutoriaalien kaikki niksit läpi, enkä onnistu siltikään lisäämään tekstiä kuvaan. Se vaan katoo sen kirjotusboksin mukana >_< Ei vaan onnaa, ei vaikka mitä maalaisin ja painasin enttereitä sun muuta.

Tee se uudestaan pari kertaa. Ja tarkista, että "pensselin" leveydeksi on säädetty jotain muuta kuin 1 px - se nimittäin säätelee tekstin fonttikokoa. Yhden pikselin korkuinen teksti todellakin "katoaa"...
tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Noricore
himokas
kupoliitti

Viestejä: 71


ヽ(´ー`)ノ


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 24.06.09 klo 12:41 »

Itselläni ilmeni ettei työssäni (tällähetkellä aikaa käytetty aktiivisesti 2780 min, väritys vasta puolitiessään) en pysty enää käyttämään Undoa ilman että shi-painter bugii. Undoa käytettäessä se joko poistelee väriä holtittomasti ja lisää, poistelee ja muuttelee layereiden järjesystä.

Josko tuo siveltimenvetojen paljous on niin suuri ettei jokin shipaintsun/javan välimuisti enää pelaa?

Juuri poistin javan ylimääräiset sonnat ja retsrttasin koneen, katsotaan suostuisiko nyt toimimaan.
tallennettu

GAOOW.
Moriga
kupoliitti

Viestejä: 101


よろしく


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 27.10.09 klo 23:00 »

Tämmöistä ongelmaa:
Piirtäessäni käytän aina "float mode"a erillisessä ikkunassa, ja kun nyt pitkästä aikaa päätin tarttua shipro'hon, float mode ei enää suostunut yhteistyöhön:  jos ensin page modessa piirtää jotain, ja siirtyy sen jälkeen float modeen, page modessa aikaisemmin piirretty jälki ei tule näkyviin vaan piirtoala on puhdas. Kun siirtyy takaisin page modeen float modessa sokkona tehdyt muokkaukset näkyvät. Jos sen sijaan heti shipainterin avauduttua siirtyy ensimmäiseksi float moden käyttöön, ensimmäisellä työkalulla tehty piirrosjälki tulee näkyviin, mutta kun koettaa vaihtaa työkalua sillä tehty jälki ei tule näkyviin kuvaan. Jos tässä vaiheessa palaa takaisin page modeen, floatissa (edelleen sokkona) tehdyt muokkaukset ovat jälleen näkyvissä.
Tämä toistuu yhä uudestaan, joten mistään kertaluonteisesta ei liene kyse. Ja mainittakoon, että sisarellakin on tämmöistä ongelmaa esiintynyt.
tallennettu

o.O stealth-piisku O.o
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.021 sekunnissa. 20 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste