sisällön alkuun
24.11.2017 09.14 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Kotimme on liikkuva linna."

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
« edellinen seuraava »
Sivuja: 1 2 3 [Kaikki]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Harrastukset  (Luettu 24997 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« : 08.01.07 klo 15:56 »

Oletettavasti jokainen meistä harrastaa tai on harrastanut tavalla tai toisella mangaa ja/tai animea, kun kerran tänne on ilmaantunut. Nyt ei kuitenkaan ole kysymys siitä, kuinka aktiivisesti katsoo animea tai montako mangaa kirjahyllyssä nököttää. On aika urkkia selville, mitä muuta kupolilaiset vapaa-aikanaan puuhaavat. Oletko kenties innokas hiihtäjä tai käytkö viikottain pitsinnypläyskurssilla? Harrastatko mieluummin omissa oloissasi pyöräilyä ja maalamista vai kuulutko kenties johonkin pyöräilyseuraan tai kuvataidekerhoon? Jaksatko harrastaa samaa kymmenen vuotta vai kyllästytkö hetkessä? Tänne siis kaikki höpinät entisistä, nykyisistä ja tulevista harrastuksista.

Omista harrastuksistani voi sanoa yleisesti, että olen lähes aina harrastanut lukemista, käsitöitä ja pyöräilyä omaksi ilokseni, välillä enemmän, välillä vähemmän.

"Varsinaisiakin" harrastuksia on ollut. Pianoa pimputin reilut viisi vuotta. Aluksi se oli kivaa, mutta kyllästyin pian säännöllisyyteen ja harjoittelupakkoon (vanhemmat ei pakottaneet vaan opettaja). Jatkoin kuitenkin sitkeästi, kun en oikein osannut sanoa ei silloin penskana. Partiossakin on tullut joskus oltua, mutta meillä oli niin huono vartio, että lopetin sen lyhyeen. Siellä ei tehty muuta kuin kirjoitettiiin puhelinketjuja (joita ei ikinä käytetty) ja suunnistettiin puolen hehtaarin kokoisella pläntillä, jolla kasvoi viisi puuta ja puska. Ja roskakatos. Lukiossa harrastin pari vuotta aikidoa, mutta sitten piti lopettaa, kun opintotuki ei enää riittänyt maksuihin.

Kuvataiteet ovat aina kuuluneet harrastuksiini. Olen piirtänyt ja maalannut itsekseni ja ollut erilaisissa kerhoissa. Varsinkin koulumme yläasteella ja lukiossa toiminut kuviskerho oli aivan mainio. Opettaja antoi meille täysin vapaat kädet, ja siellä saattoi tehdä kaikkea jatkosarjakuvista kankaanpainantaan ja mosaiikkiin. Hankkipa opettaja meille badgekoneenkin. Ydinporukan oli tapana majailla kuvisluokassa muutenkin paljon, mutta välillä toiminta meni lähinnä animen katsomiseksi luokan videotykillä ja teehen liuotetun sokerin juomiseksi.

Tällä hetkellä eniten aikaani vie taitouinti. Harrastin sitä itse kolmasluokkalaisesta alkaen kymmenen vuotta. En kilpaillut, joten into lopahti loppuvaiheessa, kun ei enää tuntenut oppivansa mitään uutta. Pidin vuoden taukoa, minkä jälkeen minua pyydettiin seuraamme valmentajaksi. Siitä olen pitänyt kovasti, ja vaikka valmentajille maksetaan palkkaa, pidän valmennusta nimenomaan harrastuksena.

Ja sitten vielä vähän infoa taitouinnista, joka siis ei todellakaan ole kuviokelluntaa. Taitouinnissa ollaan enemmän pää veden alla kuin päällä, mielellään pystyssä jalat kohti kattoa. Suomessa lajia harrastetaan pk-seudun lisäksi Kuopiossa, Oulussa ja Jyväskylässä. Kansainvälisesti Venäjä on yksi parhaita taitouintimaita, ja laji kuuluu olympialaisiin. Sitten vielä vähän kuvia, koska ne kertovat taitouinnista parhaiten.

Duon jalkasarja
Nosto
Toinen nosto
Soolo
Joukkueen jalkasarja

Edit: Ja kaipa voi sanoa, että harrastan Kupolia. Nytkin jumitan täällä.
« Viimeksi muokattu: 02.08.07 klo 22:41 kirjoittanut Andromeda » tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Kaori-chan
Vieras
« Vastaus #1 : 08.01.07 klo 16:41 »

Vapaa-aikani kuluu ankaran piirtoharjoittelun,kirjojen, opiskelun, itseharjoitetun joogan ja lenkkeilyn lomassa, joten varsinaisiin harrastuksiin ei ole aikaa tai tarvetta. Enkä senkään puoleen ole koskaan mitään kovinkaan suurta hinkuakaan hankkia sellaista pitkätksi aikaa.Ailahtelen aika usein myös mielenkiinnonkohteiteni suhteen, joten vakituinen harrastus olisi melko riskialtis kokeilu.

Olen voimistellut nuorempana, lopettanut sen ilmettyä epäterveelliseksi nivelilleni, soittanut kitaraa hieman vastentahtoisesti ja edelleenkin on se jotenkuten hallinnassa. Sekä lukeminen on aina ollut lempiasioitani ja suosikkiharrastuksiani, kirjat ovat rakkaus kuten kirjallisuuskin kokonaisuudessaan.  Ja kupoli taidetaan laskea myös tämän hetken kuitenkin-pitkäaikaiseksi-harrastukseksi?

Graafikon ura on yksi toiveammateistani, joten myös enemmän tai vähemmmän harrastuksenani teen ns. graafista suunnittelua, eli avataria, sivujen ulkoasuja ja kaikkea maan sekä taivaan väliltä mitä keksiä saattaa. Myös kuvaidetta tulee harrastettua niin piirtolaudan kuin käsinpiirtämisen muodossa. Sekä AMV-videoitakin tulee silloin tällöin pohdittua kun ylimääräistä aikaa jäää päivään.
« Viimeksi muokattu: 14.03.09 klo 01:00 kirjoittanut Kaori » tallennettu
Cyrax
Vieras
« Vastaus #2 : 08.01.07 klo 18:17 »

Kun mineltä kysytään harrastuksia, ensimmäisenä tulee mieleen Hapkido. Ylä-asteelle päästyäni, huomasin ilmoituksen alkeiskurssista melkein heti kun olin astunut pääovesta sisään. Lähdin sitten vilkaisemaan millaista se on ja nyt olen harrastanut lajia jo kaksi vuotta. Olen jo kerran osallistunut lajin SM-kisoihinkin ja helmikuussa olisi tarkoitus osallistua uudestaan.

Toinen minelle rakas harrastus on kirjoittaminen, jota tulee harrastettua monellakin lailla. Ylä-asteelle päästyäni innostuin foorumeilla pelattavista tekstirooliepeleistä ja vähän myöhemmin aloin kirjoittaa novelleja ja fanfictionia, joita olen julkaissut mm. Loftiksessa. Vähän myöhemmin sitten perustin Ficcitaivaan, kokonaan ficeille pyhitetty foorumi. Lisäksi luen varsin ahkerasti silloin kun siihen sattuu olemaan aikaa.

Muita varsinaisia harrastuksia minellä ei ole. Silloin tällöin kulutan puolet päivästä Stargatea katsellen ja musiikkia kuunnellen. Piirtelyä tulee harrastettua lähinnä koulussa. Minellä ei taida olla ainuttakaan vihkoa, johon en olisi jotain piirrellyt.

Mitä tulee vanhoihin harrastuksiin, olen harrastanut mm. 4H-kerhoa ja partiota, mutta niihin kyllästyin aika nopeasti. Sellainen ei vain ole minua varten joten lopetin.
tallennettu
Suibel
kupoliitti

Viestejä: 89Profiili
« Vastaus #3 : 09.01.07 klo 20:14 »

Joskus pienenä (4-5 v.) minut pakotettiin johonkin jumppaan, mutta yleensä jätin sen väliin, koska Pikku-Kakkonen tuli juuri silloin ja minä halusin nähdä sen. Jotenka siis lopetin sen :P
Itse en ole liikuntaharrastuksista välitä kovasti, niinkuin siskoni, joka pitää kaikista aerobiceistä ja semmoisista.

Nyt olen käynyt kuvataidekoulussa (vai mikä nyt onkaan) 2 vuotta. Itse harvoin sanon kellekkään mitään siellä enkä edes tunne kaikkia ihmisiä sieltä, mutta onhan siellä ihan mukavaa kuunnella muiden juttuja 2 tuntia :D

Vapaa-aikanani istun vain koneella, piirtelen tai katson telkkaria. Nyt olen jopa aloittanut lukemaan kirjoja enemmän kuin ennen, koska kaverini pyytää aina hänen mukaansa kirjastoon, niin on tullut siinä samalla lainattua kirjojakin :)

tallennettu
Red Mage
Vieras
« Vastaus #4 : 09.01.07 klo 21:15 »

Harrastusteni määrittely on hieman vaikeaa. Tavallisesti olen luetellut sellaisia tavanomaisia asioita kuten lukeminen, kirjoittaminen, piirtäminen ja musiikki, mutten oikeastaan tiedä, voiko niitä suoranaisesti laskea harrastukseksini. Jokaista niistä kun teen vain silloin tällöin - kun siltä tuntuu - enkä ole ikinä harrastanut niitä missään sosiaalisessa muodossa eli käynyt kursseilla, lukupiireissä tai muissa vastaavissa. Kunhan vapaa-ajallani olen niitä tehnyt... Lisäksi nykyään piirtäminen lienee syönyt leijonanosan noiden muiden ajasta, ja olenkin ajatellut vähentäväni sitä ja yrittäväni keskittyä jälleen haaveiden harrasteeseen eli kirjoittamiseen.

No, yhden asian voinen sentään laskea hyvillä mielin harrastuksekseni: live-roolipelaamisen eli larppaamisen. Jäin heti ensimmäisen pelin jälkeen koukkuun, ja vaikka budjetti- ja logistiikkaongelmista johtuen pelitahtini on ollut melkoisen harvaa, en edelleenkään voi olla kärkkymättä uusia pelejä ja suunnittelematta mielessäni uusia pukuja tai tulevan hahmon käytöstä. Siinä on jotain selittämättömän hienoa, kun saa patsastella ympäriinsä haltiakorvat päässä ja sievät vaatteet yllä tai leikkiä suurta trubaduuria laulaen ja tarinoita kertoen ^__^ Aikeissani on myös oman pelin pitäminen, mutta annan idean kypsyä kaikessa rauhassa ja luoda hyvän ja syvän maailman henkilöineen, uskontoineen ja kansoineen. Olen myös jo pidempään halunnut kokeilla perinteistä pöytäroolipelaamista, mutta peliseuran puutteen takia halu on jäänyt vain haluksi.

Jälkimuokkaus: Hupsista keikkaa, tajusin vasta nyt lukiessani, että entisistäkin harrastuksista olisi voinut selittää ^^' Ette te mitään olisi kyllä menettäneet, mutta selitetään nyt, kun vauhtiin päästiin. Kävin siis ala-asteella parisen vuotta paikallista 4H-kerhoa, ja siitä siirryin useammaksi vuodeksi partioon. En ikinä miksikään kovinkaan kummoiseksi metsäsamoojavartiolaiseksi päässyt, ja kun lopulta ryhmämme toiminta oli lähes kuollutta ja sekin vähä oli lähinnä muilta luokilta olevien jäsenten luokkajuoruilua, lopetin. Lisäksi joskus ammoisina aikoina aloittamani kissakorttien ja -patsaiden keräily on jäänyt varsin vähiin sitten yläasteen ja lukion, mutta aina joskus harvoin saattaa jokin kivannäköinen postikortti tai pikkupatsas mukaani tarttuakin.
« Viimeksi muokattu: 10.01.07 klo 20:55 kirjoittanut Red Mage » tallennettu
Michi
foorumisti

Viestejä: 24

Midnightstar


Profiili
« Vastaus #5 : 09.01.07 klo 22:45 »

Ohjattuja harrastuksia minulla on tällä hetkellä japanin alkeet, jossa käyn kerran viikossa ja opin tuskin mitään, koska mitään ei selitetä kunnolla. Kurssilaisten tehtävä on tunnin alussa kertoa mitä ovat tehneet viikonloppuna ja sen jälkeen pitäisi tehdä randomilla ratkaista tehtäviä. Vai olenkohan vain laiska, enkä jaksa opetella kotona asioita. Mene ja tiedä.
4hta olen harrastanut varmaan 6 vuotta ja nyt toimin ohjaajana omassa kerhossani. Hiukan rahaa, mutta ei paljon. Toisaalta ihan mukavaa häsmätä pentujen kanssa. Partiossa olen 7. vuotta ja toista vuotta johdan aloittaneita suduja. Sekin ihan mukavaa, tänä vuonna tuli viisi aloittanutta sudenpentua. Ja kesällä lähdössä Englantiin jamboreelle, pääsee samalla myös Lontoosen jne.
Tukioppilaana olen toista vuotta, siellä ei oikeastaan tehdä muuta, kuin järjestetään tapahtumia ja kokouksissa vain leikitään. Leireillä on kyllä hauskaa, talvella leirit ovat koulussamme. Siis erittäin kivaa ^-^. Voi mm. leikkiä hissillä, joka on normaalina koulupäivinä kielletty.
Nuorisotalollamme on tv-huone varattu mangakerholaisille, joihin kuulun. Kolme tuntia animeiden katsomista ja porukoiden kanssa pelleilyä. Lisäksi siinä on hyvä puoli, että loppu puolella iltaa voi yleensä ottaa todella rennosti sohvan käsinojalla. Siinä vaiheessa ylipirtä osa ihmisistä vain tahtoo olla vielä ylipirteämpiä kuin yleensä.

Lisäksi yksin tulee luettua paljon, oltua tietokoneella netissä ja pelaamassa StepManiaa. Netissä seuraan paria foorumia ja käyn parilla toiselle harrastamassa roolipelausta. Pari kirjekaveriakin on tullut hankittua ulkomailta ja siinä kuluu hiukan aikaa. Satunnaisesti myös soitan pianoa, jossa olen todella huono ja koitan samalla kehittää lauluääntäni paremmaksi. Musiikki on minulle osa elämää. Ja enemmän tai vähemmän säännöllisesti yritän venytellä omalla ajallani saadakseni lihakseni auki ja rennoiksi.
tallennettu
Ayreon
kupoliitti

Viestejä: 40


Soot aika vahva noin rumaks jätkäks!


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 09.01.07 klo 23:35 »

Minä harrastan, kyllä, piirtämistä, mikä nyt tosiaan oli arvattavissakin. Luonnostelen toisinaan aika paljon, valmiiksi teen niistä vain ne onnistuneimmat. Viimeaikoina tosiaan on tullut piirrettyä enemmän käsin, yhdessä välissä en muulla piirtänytkään kuin tietokoneella.
Toinen, jonka voi ehkä laskea harrastuksiini on kitaran soitto. Rakas kitarani nököttää tuossa omassa telineessään tällä hetkellä nuottikansio allaan. Kitaraa olen soittanut jo noin neljä vuotta, en ole ihan laskuissa enään mukana.
Ja musiikin kuuntelu, no, en tiedä onko se harrastus vai elämän tapa, ennen sitä kuunteli vain jos sattui olemaan sillä tuulella, mutta viitisen vuotta sitten elämäni muuttui hieman, sen jälkeen olen kuunnellut musiikkia aina, kun on ollut mahdollista (alkaa hieman ärsyttämään, kun tietokoneeni äänikortti reistailee..).
Joskus pienenä kävin jumpassa, mutta siitä en toki muista mitään, valokuvia vain olen nähnyt.
Myös lumilautailua on tullut harrastettua ja oma lautakin löytyy, mutta saa vain nähdä, koska pääsee seuraavan kerran laskettelemaan, kun kelit on tällaiset.
Kesäisin yksi rakkaimmista harrastuksistani on uiminen, kun uimaan pääsen, minua ei sieltä heti pois saa. Hypin kallioilta, sukeltelen ja kaikkea hämärää :D
Toinen, mitä teen kesäisin aika paljon, on rullaluistelu. Voi, tulisi jo se kesä.. <3
tallennettu
Nanashibito
foorumisti

Viestejä: 155Profiili
« Vastaus #7 : 10.01.07 klo 00:41 »

Taekwondoa (WTF-tyylisuunta) harrastan kolmatta vuotta. Keskityn lähinnä ottelemiseen, takana neljät kisat ja kolme kultamitalia. Ihan hyvin siis toistaiseksi sujunut tuo (todennäköisesti menestykseni on johtunut vastustajien kokemattomuudesta ja yksinkertaisesta huonoudesta ottelemisessa, sillä en itsekään koe olevani mikään tappokone). Vyökokeeseenkin pitäisi mennä, mutta perustekniikkani, itsepuolustukseni ja askelotteluni eivät oikein anna myöten. Puhumattakaan itsekunnioituksesta.
Taekwondon ohella yritän kuntoilla lähes päivittäin, tarkoituksena on terveempi elämä tänä vuonna kuin edellisenä.

Luen kaunokirjallisuutta silloin tällöin. Nykyään melko harvoin ajanpuutteen takia. En suosi mitään tiettyä genreä, vaan luen mitä milloinkin sattuu. Sivuaineestani johtuen olen joutunut perehtymään jossain määrin eurooppalaisiin klassikoihin, mikä on ollut tavallaan ihan mielenkiintoinen kokemus. Ainakin se onnistui avartamaan katsantokantaani hyvän kirjallisuuden suhteen.

Pelailin ennen paljon pleikkaria, mutta sitäkään en enää ehdi tekemään, mitä nyt Tekkeniä silloin tällöin taon nollatakseni aivot. Kun vielä kulutin aikaani pelaamiseen, tein sitä lähinnä FF:ien ja vastaavien roolipelien, silloin tällöin myös satunnaisten seikkailupelien parissa.

Televisiota en oikein nykyään enää katso, sillä aika ei riitä siihenkään. Sain Lost-dvd-boksin joululahjaksi ja onnistuin tietenkin jo siihen koukuttamaan, mutta muuten en oikeastaan seuraa mitään erityistä sarjaa. NYPD Blue on ainoa, jota tulee suhteellisen aktiivisesti seurattua ihan vain sen takia, että sen tullessa olen takuuvarmasti kotona.

Kavereiden kanssa hengailukin on suurimmaksi osaksi jäänyt, sillä kavereilla on oma elämä. Kuten minullakin. Silloin tällöin tavataan ja verestetään muistoja, otetaan jopa erä snookeria. :)

Tästä tuli siis viesti siitä, mitä en enää harrasta. :P
tallennettu

心の師とはなるとも心を師とすることなかれ。
LilyAngel
foorumisti

Viestejä: 84


Jos masentaa, kissa piristää!


Profiili
« Vastaus #8 : 10.01.07 klo 09:34 »

Harrastuksiani ovat piirtäminen, lukeminen sekä kirjoittaminen sekä roolipelit lähinnä netin kautta. Saanko laskea mukaan musiikin kuuntelun sekä laulamisen? Japania opiskelen ihan itsenäisesti kun olen laiska, jotta olisin saanut itseni kursseille. Voinen mainita myös sen, että opiskelen ihan vain huvikseni japanilaista taidetta.

Sitten pientä erittelyä

Haa, cosplay, tai minun tapauksessa se on usein miten crossplaytä. Useamman vuoden harrastus, vaikka en pidä siitä kovin suurta melua. Coneihin ja kouluun. Aivan, kouluun saatan toisinaan laittaa jonkun puvuistani, oli erikoinen tai ei.

Laulamisen suhteen en ole vielä päässyt varsinaisille laulutunneille mutta olen mezzosopraano. Musiikinopettajani piti minulle puoli vuotta yksityistä laulun opetusta. Laulan sitten aina missä sattuu. Englanniksi ja japaniksi, lähinnä. Soitan koskettimia. En ole saanut tunteja, lähinnä itseoppinut ja soitan paljon korvakuulolta vaikka nuottejakin osaan lukea. Sävellän muutamia omia laulujani. Lähinnä balladeja mutta kuitenkin...

Luen mangan lisäksi sitten kunnon fantasiakirjoja. Kirjailijoina Robin Hobb, George R.R. Martin sekä Brian Jacques. Edgar Allan Poe saa oman erikoismainintansa. Oikeiden kirjojen lukeminen on jäänyt vähemmälle. Liikaa kiireitä eikä niitä tiiliskiviä aina jaksa kuljettaa mukanaan kouluun. Okei, luen liikaa mangaa.

Kirjoitan runoja/lauluja mutta myös kokonaisia kirjoja. Tällä hetkellä taitaa olla yhdeksän kirja menossa. Tuota kirjoittamisharrasstusta on tullut tehtyä ala-asteelta lähtien.

Piirtäminen lienee rakkain harrastukseni. Tähän sitten luen tuon japanilaisen taiteen opiskelun. Opettelen mielelläni kaiken itse. Täällä missä asun, ei ole oikein mahdollisuutta erikoisempiin harrastuksiin. Parhaillaan piirroksiin tuhratuu sellaiset 7 päivää, jos on iso työ. Muuten saatan pärjätä puolesta tunnista 7 tuntiin. Puuväreillä tai sitten siveltimillä väritys on tapahtuva. Työn alla on sitten vaikka mitä. Kunhan saan käsikirjoituksen niin voin aloittaa sarjakuvani tekemisen.

Tästä tuli aika sekava.
tallennettu

Viikuna
foorumisti

Viestejä: 51


Profiili
« Vastaus #9 : 10.01.07 klo 16:56 »

Taidanpa aloittaa edesmenneistä harrastuksista. Telinevoimistelua tuli harrastettua kolme vuotta. Olin - vaikka itse sanonkin - hyvä siinä, ja pidin lajista, mutta viimeisenä vuonna tuli joku ihme volttikammo. O.o Ajattelin pitää välivuoden, mutta jalat menivät epäkuntoon enkä enää voinut jatkaa. Kuorossa lauloin (sopraanona) vuoden, mutta ryhmämme lopetettiin.

Pianoa soitan seitsemättä vuotta ja huilua neljättä. Viimeksi mainittua soitan myös orkesterissa. Koska soitan huilua musiikkiopistolla, pakollisena pahana on musiikinteoria. -_-' Mahdanko koskaan suorittaa 3/3:sta, kun opettajamme ei ole ikinä paikalla... *tahtoo käyttää torstai-iltansa johonkin järkevämpään* Isoskoulutuksessa käyn ensimmäistä vuotta.

Parin viikon päästä aloitan näytelmäkerhon, tai joku opi-ilmaisemaan-itseäsi -juttu kumminkin... :p 

Kotona piirtelen, luen kaikkea mahdollista Tuulen viemästä Jalostamoon, ja 'puran ajatuksia kirjoittamalla'.
tallennettu

"Everything about me is turning hard..."
-Eragon
--
Brom fingered his staff. = Brom sormeili henkilökuntaansa?
Elyas
kupoliitti

Viestejä: 28


Critical hit to the nads


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 11.01.07 klo 16:23 »

Olen kyllä ollut koko elämäni aika no-life... heh. 
Pienenä, joskus 3-4 vuotiaana kävin innokkaasti muskarissa, jossa siis lauleltiin ja soiteltiin ja tehtiin pienempää väkeä innostavia asioita. Parin seuraavan vuoden aikana kävin aina välillä erilaisilla kuva- ja sanataidekursseilla.
Kun muskari oli minusta vain pikkuvauvoille, siirryin lastenjumppaan.
Kouluun tultaessa aloitin kauan ihailemani harrastuksen, taitoluistelun, jota harrastin noin 5 vuotta. Kolmannella aloitin myös pitkäikäisimmät maksulliset harrastukseni, eli koripallon (7v) ja pianonsoiton (7v) Pianonsoittoa tosin harrastan vieläkin tulostamalla nuotteja ja soittelemalla niistä tai korvakuulolta.
Ainut "maksullinen" vielä tänä päivänäkin elävä harrastukseni on kuvataidekoulu, jossa käyn nykyään viidettä vuotta. Koska muutama kaverinikin on siellä, ja joskus tuntuu olevan jopa turhan hauskaa, siihen riittää vielä intoa.

Tällaisia "maksuttomia"kin harrastuksia löytyy nipullinen, joista tärkein on piirtäminen. Listalta löytyy myös erinäisiä roolipelejä (Paperilla, pöytäroolipeleinä, larp), cossaus ja loputtomiin jatkuva selkänikamien puudutus Pleikkarin äärellä. Ja jos sitä voi yhtään harrastukseksi sanoa, nukkuminen ja varsinkin uniennäkeminen, koska tiedostan olevani unessa, voin tehdä niissä mitä tahdon. Parasta vapaa-ajan viihdettä :D
tallennettu

Mahdollisimman siisti kala vasemmalla.
Shiwori
foorumisti

Viestejä: 69


i will come back tomorrow / and try living again


Profiili
« Vastaus #11 : 14.01.07 klo 12:51 »

Joskus olen ollut jossain muskarissa ja satujumpassa pienenä. Futista harrastin pari vuotta, olisiko ollut 2.-4. luokalla. Samaan aikaan aloitin partion muistaakseni. Lopetin kai ollessani viidennellä. Pianoa soitin neljä vuotta, lopetin neljännen luokan jälkeen.

4. luokalla pyrin musiikkiopistoon ja aloitin vetopasuunan soiton, jota jatkan edelleen. Ikävä kyllä joudun käymään musiikin teorian tunneilla, joita vihaan syvästi. Soitan myös puhallinorkesterissa.

Kuudennella aloitin tenniksen, jota jaksoin pari vuotta. Seiskalla soitin muutaman kuukauden rumpuja bändissä, mutta lopetimme soitettavan materiaalin puutteessa. Viime syksynä aloitin uudessa bändissä (rumpalina) ja olemme pysyneet koossa ainakin tähän asti. Syksyllä aloitin myös brasilialaisen jujutsun, josta tykkään paljon. Olen ainut tyttö junnuissa. :D

Lisäksi luen paljon, piirrän, kuuntelen musiikkia ja kirjoitan biisejä yms. Talvella laskettelen (suksilla) mahdollisuuksien mukaan ja lautailenkin joskus.
« Viimeksi muokattu: 14.01.07 klo 15:07 kirjoittanut Shiwori » tallennettu

today is my life now here / yesterday i lived somewhere / i don't remember where / tomorrow / now i don't really know / where i am
JunioRcmf
foorumisti

Viestejä: 43Profiili
« Vastaus #12 : 14.01.07 klo 14:55 »

No omiin harrastuksiini kuuluu, animen ja mangan lisäksi, piirtäminen, Magic: The Gathering-korttipeli, konsoli- ja pc-pelien pelaaminen (aloitin juuri Maple Storyn, sulkapallon peluu kesällä, leipominen ja viime kesänä aloitin harrastamaan tennistä, mutta se vaatii vielä todella paljon harjoittelua ^^'.
Koiran kanssa käyn lenkeillä ja talvisin hiihtämässä satunnaisesti (tänä talvena ei ole vielä ollut tarpeeksi lunta hiihtämiseen), mutta niitä en harrastuksiksi laske, koska se on vähän sama kuin, että kuuntelen musiikkia vaikken sitä harrastakkaan.
tallennettu

Anime- & Manga-listani.
Kirsikkamehu
kupoliitti

Viestejä: 83


All we need is fantasy


Profiili
« Vastaus #13 : 14.01.07 klo 15:10 »

Pienempänä kävin muutaman kerran baletissa, mutta se oli mielestäni niin tylsää että tyssäsi jo alkuunsa.
Olen harrastanut ratsastusta kaksi vuotta, mutta lopetin, kun minua purtiin lähes joka tunti emmekä edenneet noin vuoteen...
Kuviksessa kävin pari tuntia, mutta enhän minä siellä mitään osannut niiden Da Vincien keskellä...
Partiota kävin viisi vuotta ja lopetin koko 5 vuotta kestäneen kiusauksen takia.
Nyt kävin eilen ensimmäistä kertaa hiphop-tanssitunnilla, ja opettaja, tyypit ja liikkeet olivat tosi kivoja. Siellä on kaksi luokkalaistani tyttöä. Tykkään tanssimisesta ja olen aika hyväkin... Vaikka itse sanonkin :D Hyvää musiikkia!
Vapaa-ajalla veltostun koneella, piirrän ja luen.
tallennettu

毎日大好きなの。

18.9. ~This is the sound of my remedy~
Nikuchu
foorumisti

Viestejä: 56


thunder sh0ck. #


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 14.01.07 klo 17:12 »

Hui, minulle tulee aina ahdistus, kun puhutaan harrastuksista. Harrastin seitsemän vuotta sulkapalloa, mutta tajutessani, että pelaan sitä vain kuntoni vuoksi, en niinkään sen itse lajin vuoksi, päätin lopettaa noin vuosi sitten. En oikein tiedä voiko piirtämistä pitää tapauksessani edes harrastuksena, mutta joo.
Juokseminen on ainut päivittäinen vakituinen (nukkumisen ja dataamisen ohella) "harrastukseni", on se niin kivaa mennä tuonne yöhön juoksemaan ja ajattelemaan jotain ihan omia :D
tallennettu

Aqwa. Sana joka ei tarkoita mitään.
Cineya
★ suriseva ja sininen
oekakivalvoja

Viestejä: 120


aaaaaamphiooon!


Profiili WWW
« Vastaus #15 : 24.01.07 klo 16:59 »

Olen rakastanut piirtämistä niin kauan kuin muistan, joten se on vakituinen harrastus, jonka toivon jatkuvan tulevaisuudesssakin. Anime- ja mangatyylillä aloin piirtää vasta myöhemmin, joskus 2002 vuonna kenties. En muista tarkalleen.

Telinevoimistelua olen harrastanut jo vuosia. Tykkään paljon enkä ole vielä lopettamassa. Toisinaan on hankalaa päästä paikan päälle, kun ei ole omaa kyytiä ja bussin aikataulut eivät sovi, mutta pyörällä olen talvella jäälläkin jo jonkin verran ajanut, joten pyöräilynkin voisi luetella harrastuksiin.

Pianonsoittoa ja kilpatanssia harrastin alakoulussa vähäsen, mutta tanssiminen jäi kokonaan, koska en tykännyt lajeista, joita tanssimme. Pianonsoittoa en sanoisi harrastukseksi, mutta toisinaan soittelen joitakin lempikappaleitani.
tallennettu

kalamushenki
kupoliitti

Viestejä: 45


d_o kalamushenki


Profiili WWW
« Vastaus #16 : 30.01.07 klo 09:06 »

Hoo, harrastan paljon ja liikaa. (Ottaen huomioon, että käyn vaativaa lukio-linjaa [IB], jolloin on suositeltavaa karsia  [lopettaa] kaikkea koulun ulkopuolista elämäänsä)

Animeskenestä tutut harrastukset pyörii mukana, eli fanart, fanfic, cosplay ja fancomic [doujinshi].  Kaikkia sekä tekemisen, että lukemisen/katsomisen/fanittamisen kannalta.

Sen lisäksi luen paljon kirjallisuutta, kirjoitan itsekin. [Runoja, novelleja ja romaaneja] Yritän rääkyä bändissä, joka tosin on vielä lapsenkengissään. Tuhlaan aikaani no-lifettämiseen lähinnä  devissä, lj:ssä, mesessä/galtsussa ja last.fm:ssä. Luojan kiitos,  irkkaamiseen en ole jäänyt koukkuun, vaikka joskus on tullut muutamisen kuukautta kokeiltua.

Käveleminen on kivaa, samaten ystävien tapaaminen + sitä seuraava juhliminen.
Kuuntelen  paljon musiikkia ja rakastan käydä keikoilla/festareilla.
Ja joskus kun olen  tarpeeksi motivoitunut käyn salilla, joskus myös joogasin ja  harrastin meditaatiota.  (Toivon, että pystyn aloittamaan molemmat uudelleen lukion jälkeen..)

Ainiin, Larppaaminen on kanssa  pirun kivaa, sitten olen myös  (nykyään erittäin epäaktiivinen) jäsen Joensuun animeseurassa, JOTKUissa [JOTKUT].
En keksi muita aktiivisia harrasteita, mutta ehkäpä tuossa oli jo riittävästi.
tallennettu

Arrogance - The only dependable thing about future is uncertainty.
Kitayama
foorumisti

Viestejä: 281


さぁ、ぼうしやさん?


Profiili WWW
« Vastaus #17 : 31.01.07 klo 23:32 »

Harrastaminen on minulle aika vieras termi, sillä teen pitkälti koko ajan jotain. Mutta harrastuksiksi lueteltavia asioita on kyllä, joten laitetaanpas muutama tänne.

Liikunta on osa elämääni, ollut siitä lähtien kun neljä-viisi vuotta sitten hoksasin, ettei silloinen ylipainoni lähde itsestään mihinkään. Vuosisadan oivallus... Aloin liikkua ja syömään oikein ja kappas, minusta tuli hoikka ja terveempi. On se kyllä ihmeellistä. Liikunta on suuri rakkauteni (tai riippuvuuteni jos vanhemmilta kysytään) ja harrastan lähinnä pyöräilyä, aina säiden salliessa ulkona mutta nyt pakkasella omassa pyörässä ei vaihteet toimi eikä ole hajuakaan miksi. o_O Onneksi on kuntopyörä kotona. Pyöräilen ympäri vuoden ja kaikkialle jos vain mahdollisuus on. Useimmiten teen lämpimillä keleillä Helsingin ostosreissunikin pyörällä, matka on yhteen suuntaan n. 1 tunti 40 minuuttia reippaalla vauhdilla. Ja kivaa on! Yleensä poljen ulkona tunnista puoleentoista, sisällä tunnin. Sisällä katson samalla jotain musiikkivideoita DVD:ltä tai Euroviisuja, musiikki on olennainen osa liikuntaani. Joskus käynmyös hölkkäämässä mutta polvilihakset ovat liian heikot ja kipeytyvät nopeasti asfaltilla. Tarvitsisin todella hyvät lenkkikengät mutta ne maksavat maltaita, joten joudun odottelemaan töihin pääsyä.

Teen myös pientä lihaskuntotreeniä kotona, timmit lihakset eivät ole minulle järin tärkeä asia mutta jos pikkuisen saisi voimaa lisää ja kiinteytyisi edes hieman, ei se häiritsisi. Kaksi kertaa viikossa vedän tätä treenia, noin 45 min. Vatsalihaksia, jalkakyykkyjä, selkälihaksia, puntteja monipuolisesti, punnerruksia ja muita helppoja kotitreeniin sopivia. Ei tarvitse mennä salille saadakseen tuloksia aikaan jos ei hae suuria muskeleita vaan peruslihaskuntoa. Personal trainer lupaili, että parilla kerralla viikossa saattaa jo kesällä näkyä jotain tuloksia. ^^ Liikunnan kanssa ei sovi olla kärsimätön.

Liikunnan lisäksi luen todella paljon. Rakastan kirjoja, erityisesti fantasia on sydäntäni lähellä, mutta lähes mikä tahansa hyvä kirja voi temmata mukaansa. Tämän hetkinen rakkauteni on Johanna Sinisalon "Ennen päivänlaskua ei voi", upeinta pitkään aikaan. Olen usein kirjastossa penkomassa hyllyjä ja kertomakirjallisuuden lisäksi luen novelleja, ylioppilasaineita, asiatekstejä, kuvauksia eri maista ja kaupungeista, kulttuuri- ja kielioppaita, uskonto- ja elämänkatsomusaiheisia teoksia, astrologiaa, etiikkaa ja psykologiaa... Kaikkea mahdollista. Olen viime aikoina perehtynyt läheisesti islamin historiaan ja modernin islamin maailmaan. Olen kiinnostunut monista asioista, joten olen lähes kaikkiruokainen.

Ja sitten töhriminen eli piirtäminen. Olen piirtänyt ihan pikkunaperosta asti, niin kauan kuin kynä on pysynyt kädessä ja piirtelen nykyäänkin paljon. En pidä digitaiteesta sillä se tuntuu huijaukselta ja epäaidolta. Pidän vesiväreistä, akvarelliliiduista, tusseista ja rasteroinnista. Piirrän usein naishahmoja sievissä asuissa, sillä rakastan pukujen piirtämistä ja suunnittelua. Kansallispuvut ovat erityisen kivoja, koska niissä on paljon yksityiskohtia. Olen pienen piirin sisällä varsin tunnettu erittäin tunteellisista töistäni. Tai siis pikemmin tunneilmaisultaan voimakkaista töistä. Olen perfektionisti mitä piirtämiseen tulee ja haluan kunnianhimoisesti hyvään ammattikorkeaan.

Tee. Juon teetä harrastuksena. Tee on hyvää. Rakkauteni on sitruunamausteinen mustatee, mutta yleisesti ottaen kaikki teemaut kelpaavat. Makeutusta en käytä paitsi joskus äidin luona hunajaa, mutta maitoa ilman en osaa juoda. Vihreä tee tosin menee hyvin ilman maitoa. Minulla on valtava kokoelma eri teelaatuja, ja monet seisovat kaapin edessä kymmenen minuuttia yrittäen valita mitä sitä ottaisi. Olen jotenkin addiktoitunut, juuh.

Ja sitten myös kirjoitan paljon. Novelleja aina välillä, runoja sitäkin useammin. Annan lähinnä vain läheisimpien ystävieni lukea runojani, sillä ne ovat usein kovin henkilökohtaisia ja päästävät minusta esille piirteitä, joita ei muuten näe. Kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi, riippuen runosta. Joskus ajatukset tulevat ulos toisella kielellä, joskus taas toisella. Novellit ovat lähes aina suomeksi. Olen voittanut Yritys Hyvä-kirjoituskilpailussa stipendin vuosi sitten ja äidinkielen opettajat tuntuvat jostain syystä pitävän kirjoituksistani, joten taidan osata jotain. Olen pilkunviilaaja kieliopin ja kirjoitusasun suhteen, joten virheitä teksteistäni ei usein löydy. Ärsyttävää, eikö? Mutta piirtäminen ja maalaaminen ovat pääilmaisukeinoni, usein vain kirjoitan kuvallisten töiden taustatueksi. Kaksi eri tapaa ilmaista itseään ja samaa teemaa.

Opiskelen kieliä harrastuksena, japania joka torstai lukiolla ja muita milloin mitenkin. Ja joka toinen tiistai jumitan Setan toimistolla syömässä keksejä ja juomassa hävyttömästi Setan teevarastot tyhjiksi. Okei, teen minä siellä ihan oikeastikin jotain mutta se ei oikeastaan ole yhtä mielenkiintoista kuin keksit ja tee.

Minä tosiaan teen jotain lähes koko ajan. Mutta taidejuttujen jälkeen nukkuminen on kyllä suosikkiajanvietettäni, sitä ei voita mikään. Paitsi ehkä kupillinen sitruunateetä, riippunee vuorokaudenajasta ja olotilasta. Koirakin minulla on, mutta sen kanssa leikkimistä ja sen hoitamista ei lasketa harrasteeksi, sillä se on velvollisuus ja etuoikeus. Lemmikkiä ei voi omistaa - sinulla on vain etuoikeus päästä osalliseksi sen elämään. Eihän ihmistäkään voi omistaa.

Menen tästä harrastamaan nukkumista!
tallennettu

Rasmus
foorumisti

Viestejä: 5Profiili
« Vastaus #18 : 01.02.07 klo 18:56 »

Harrastan pojille ei niin yleistä lajia, nimittäin ratsastusta. Perheessäni kaikki ratsastavat, jopa isäni. Pidän lajista, koska siinä pääsee tekemisiin eläinten kanssa. Mukavaa siinä on myös, että se on palkitsevaa ja monipuolista.
Harrastaisin muutakin, jos sattuisin keksimään sopivan harrastuksen. Saatan joskus kokeilla itsepuolustuslajeja, sillä ne kuulostavat mielenkiintoisilta.
tallennettu

"Hi everybody!" -Dr. Nick
Kunham
foorumisti

Viestejä: 17


Kunham Choi <3 Kyumin Kwon


Profiili
« Vastaus #19 : 01.02.07 klo 19:28 »

Capuccino. Rakastan capuccinoa (kirjoitinkohan oikein? O_O) Juon koulussa vähintään neljä kuppia päivässä. Niin ja juon vain vahvana.

Piirtäminen on ykkösharrastukseni. Olen "tuhlannut" paperia siitä lähtien, kun näin kynän ensimmäisen kerran. Olen myös kahdessa kuvataidekoulussa, mutta olen kyllä sitä mieltä ettei niistä ole mitään hyötyä. Siis kun ei siellä opi mitään. Rakastan piirtämistä. Harrastan sarjakuvien piirtämistä ja joskus niitä julkaisenkin, mutta aika harvoin tulee sellaista "julkaisukelpoista".

Manga ja anime on ehkä sittenkin ykkösharrastukseni. Manga=elämäni. Anime=elämäni. Olen aivan täysi manga- ja animefani. Huoneeseeni maalasin sängyn yläpuolelle lattiasta kattoon olevan Kunham Choin. Joskus minua sanotaan friikiksi mutta ei se haittaa kun sanon itsekin olevani mangafriikki. Niin ja manhwa on myös todella ihanaa!

Pesäpallo on liikuntaharrastukseni seurassa. Tästä en pidä niin paljoa mutta äitini (huokaus) ei halua että lopetan. Hylly on täynnä kaiken maailman pystejä ja mitaleja.^^ Hyödyllinen harrastus. No ei vaineskaan. ^^
Tätä olen harrastanut 6 vuotiaasta asti. Niin ja mailastani kyllä näkee, että rakastan mangaa ja animea. Harrastan myös muuten liikuntaa itekseni. Vaikka minun ei kyllä pitäisi liikkua enään niin paljoa. Olen noin 10 kiloa alipainoinen mutta en voi sille mitään kun olen vain näin lyhyt ja hentorakenteinen..

Kirjoittaminen on myös yksi harrastuksistani. Olen aina pitänyt kirjoittamisesta ja kirjoittelen tarinoita kotona huvikseen. Ja kieliopillisten virheiden kannalta olen aivan kamala pilkunviilaaja. Aina huomaittelemassa kavereille että tämä ei nyt kyllä mene näin vaan se menee näin. Isänikin virheitä saan aina korjata. Muiden kielioppivirheiden korjaaminen alkaa olla minulle jo pakkomielle.^^ Jos vaikka joku maikka kirjoittaa taululle sanan väärin niin minä käyn sen korjaamassa maikan silmien edessä. Ihme kyllä maikat aina pitävät kirjoituksistani joten olen kai hyvä kirjoittaja..^^

Eläinten hoitaminen kuuluu tavallaan myös harrastuksiini, koska lemmikkini vaativat niin paljon huomiota, että päivässä menee helposti kolemekin tuntia
lemmikkien kanssa. Niin, tai yössä. Kissat ovat yöaktiivisia ja niiden kanssa pitää "riehua" yöllä ja liskot ovat päiväaktiivisia joten päivällä. Eihän tätä kyllä tavallaan voi harrastukseksi laskea mutta kirjoitinpa se kuítenki tähän.^^

Warhammerit. Harrastan myös warhammereilla pelaamista. Käyn usein turnauksissa ja joskus olen voittanutkin jotain sieltä. Minulle on onneksi siunaantunut hyvät maalaajan lahjat joten miniatyyrien maalaaminen ei tuota kohdallani oikeuksia. Mulla on sitten liskoarmeija jos jollakin muullakin olisi näitä..

Luen
myös todella paljon. Luen kauhukirjoja (lähinnä goosebumpseja joita keräilen), mangaa ja manhwaa. Koulussa meidän pitää lukea baskervillen koira äikäntunnilla niin kun muut olivat päässeet hikisesti sivulle 22, minä olin jo sivulla 89..^^ Olen aina ollut todella nopea lukemaan. Äikänmaikkakin oli aivan hämmästynyt. Ja toisenkin kerran sain hämmästytettyä äikänmaikan: Lainasin 300 sivuisen kirjan koulun kirjastosta kun meidän piti lukea kirjaa sillä tunnilla, maikka otti 260 sivuisen kirjan ja minä luin sen 300 sivuisen kirjani 40 minuutissa.

Tässä tekstissä on varmaankin miljoona virhettä mutta älkää välittäkö siitä.. Olin väsynyt kirjoittaessani tätä. ^^
Niin ja ihan mukava jos jokku jaksaa lukea tämän elämän pitkän tekstin.

Tuli aika sekavaa tekstiä.. Väsyneenä ei pitäisi kirjoittaa. Tässä on teille todiste siitä.
tallennettu

manga = elämä
manhwa = elämä
anime = elämä
Shaya
foorumisti

Viestejä: 85Profiili
« Vastaus #20 : 25.02.07 klo 13:40 »

Harrastuksia vuosien varrella on kertynyt paljon, mutta syystä taikka toisesta useimmat niistä ovat valitettavasti jääneet kesken. Esimerkiksi posliinimaalaus, joka taisi olla ensimmäinen virallinen harrastukseni, aloittelin tuota joskus kolmannella luokalla(?). Siellä sitten maalailtiin, taikka pelleiltiin kavereitten kanssa parisen vuotta, kun se sitten syystä, jota en muista, jäi kesken.
Tämän jälkeen aloitin ratsastuksen joskus kolmannella luokalla, josta pidinkin aika paljon, erityisesti juuri maastolenkeistä. Tämänkin harrastuksen jouduin päättämään parin vuoden kuluttua äitini tahdosta, koska minulle oli ilmennyt heinä-, koivu- ja pajuallergia, ja näitähän kasveja sitten riiti tallimme ympäristössä.

Sitten alkoi pesäpallo, ikäänkuin eräänlaisena kesäharrastuksena. Tämäkin oli mielestäni hauskaa, helppo laji ja koppien ottaminenkin tehostui tämän harrastuksen myötä. Tämäkin hauskuus päättyi sitten parin kesän päästä jälleen syyhyn, jota en pysty muistamaan.

Tämän jälkeen aloitin kuvataidekoulun, joskus kuudennella luokalla. Tämä oli myöskin erittäin mukava harrastus, kerran viikossa piirtämistä, maalaamista taikka savella leikkimistä (varmisti myös senkin, että harjoittelin ainakin kerran viikossa). Toisinaan hiukan pelleillyä ja pitkin kerhon tiloja juoksemista työn ohessa, mutta sehän kuulunee asiaan :'D

Ja sitten, tämäkin oli lopetettavan näiden kuuluisien kahden vuoden jälkeen, kun lehdenjakovuoroni iski juuri tämän kuvataidekerhoilun päälle. Jaan siis ilmaisjakelulehtiä, vieläkin, ja, no. Haluan toisen työpaikan T_t'
Aloitin sitten tanssin kahdeksannella luokalla, jota harrastan vieläkin. Yhdeksännellä siirryin showdance-ryhmään, eli kohta tulee sitten kolme vuotta tanssimista täyteen ^^ Tanssijaksi tosin en ole aikomassa, laji on minusta vain aivan älyttömän kaunis, kun sarjat ja liikkeet vain ovat oikeat. Myöskin rentouttava harrastus, ja auttaa liikkeiden hahmottamisen ymmärtämistä >> Tätä on myös hauska soveltaa kuvataiteisiin. Harmittaa vain, etten aloittanut tätä paljon aikaisemmin.

Ja sitten, hiukan yli vuosi sitten aloitin akvarellimaalauksen, jota kävin maalaamassa puolisen vuotta tätini tuttavan luona. Tästäkin pidin erittäin paljon, en akvarellivärien käytöstä ymmärtänyt tuolloin oikein mitään ja tämä jos mikä auttoi siihen ^^ Tätä oli tarkoitus jatkaa viime syksynä, mutta kun kalenterista ei sopivaa päivää löytynyt, jouduin jättämään sen kesken >.> Mutta miellään jatkaisin tätä, kun aikaa taas löytyy.

Muutoin sitten vapaa-aikanani harrastan piirtämistä ja maalausta , jota nyt olen tehnyt pienestä lähtien. Enemmän kiinnostusta aiheeseen alkoi kasvaa joskus 10-11-vuoden ikäisenä. Erityisesti sarjakuvateema kiinnostaa, mutta myös kukkien, maisemien ja muuiden tekeminen onnistuu. Miellään teen lyijykynätöitä, mutta tulee noita myös tussattua ja väritettyäkin toisinaan ^-^/
Piirtoinnostus tosin vaihtelee, joskus piirrän/maalaan yhdellä viikolla monta työtä, joskus tulee piitkiä taukoja. Tietokoneella piirtämistä olisikin tarkoitus petrata, kun sain tuon jo kauan toivotun piirtopöydänkin jouluna lahjapaketista ^^
Myös sarjakuvat, netissä maleksiminen, pelien pelaaminen, musiikin kuuntelu, kirjeenvaihto ja lukemattoman moni muu kuuluu nk. epävirallisiin harrastuksiini. Ompelu ja cosplaykin kiinnostaisivat, mutta kun ei opiskelijalla aika enää tahdo riittää >.>
tallennettu
Lizzie
Vieras
« Vastaus #21 : 25.02.07 klo 18:24 »

On tässä tullut harratettua urheilusta korttipeleihin kaikenlaista juttua..

Jalkapalloa harrastin joskus vuonna nakki ja lihapullat. Olin silloin kai esikoulussa. En muista mitään kunnolla niistä ajoista (dementia iskee) vaikka onkin siitä vasta n. 7-8 vuotta.

Animea ja mangaa olen nyt tosissaan harrastanut vasta kolmatta vuotta. Animen parissa olen viihtynyt ihan pikku kakarasta asti. Candy Candy tai Hopeanuoli olivat lapsena suosikkejani, koska niitä näytettiin silloin tällöin tarhassa, mahtavilla dubeillaan. >_<

Piirtäminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Muistan kerran koulussa opettaja antoi tehtäväksi selvittää käsien ja sormien mukaan jotain. Minulla on mukamas pianistin pitkät sormet, just joo. En osaa soittaa kuin hiukan bassoa ja pakosta opetellusti nokkahuilua. Manga/anime tyylisesti olen piirtänyt siitä asti kun Pokémon pöllähti Suomen televisioon. Joskus on hauskaa kun löytää vanhoja töitä ja vertaa nykyisiä töitä, joskus meinää ihan nauru tulla. :D

Korttipelit ovat harrastuksessa lähinnä Duel Masters ja Yu Gi Oh!-tyylisten puolella. XD Kiitos veljelleni, osaan pelata melko taitavasti Duel Masterseilla. Nykyään en enään jaksa niitä harrastaa, mutta silloin tällöin matsaan veljeni kanssa.

Yleisurheilu ei ollut minun lajini. Kerran hyppäsin aika hitsin pitkälle pituushypyssä ja siihen jääkin minun lajisuoritukset. 8DD

Jotain itseopittua "taijutsua" kun aloitin Naruton katsomisen joskus seiskan alussa (epä-vakituisesti silloin katselin) teki mieli oppia hiukan niita "hienoja juttuja mitä ne tekee" ja menin metsään pomppimaan mataliin koivuihin mökilläni ja heittelin tikkoja puihin. XD Kuulostaa hassulta, mutta hauskaa minulla oli. Täytyy ottaa ensi kesänä uusiksi riparilla.

tallennettu
yuho
kupoliitti

Viestejä: 98Profiili WWW
« Vastaus #22 : 25.02.07 klo 19:41 »

Harrastan enimmäkseen mesettämistä. Siinä voi hyvänä päivänä kulua 5 tuntia ajastani. Myös kaikenlaista muuta no-lifetystä harrastan (DA, Kupoli, Foorumit, satunnainen irkkaus).
PC-pelaaminen on kyllä myös eräänlainen harrastukseni, vaikkakin kauppikseen mentyäni se on huomattavasti vähentynyt. Silti pelailen epäsäännöllisen säännöllisesti CS, DoD:a, Frets On Fireä, ja kaikkia seikkailupelejä mitä eteeni työnnetään.
Kaikkea mahdollista tietokoneisiin liittyvää harrastelen.

Nyt olen aktiivisimmin alkanut harrastaa syntikan soittoa, hyvä en voi sanoa olevani mutta yritys on kova. Ongelmanani on vain se etten jaksa innostua opettelemaan pätkääkään teoriaa ja nuotteja, mikä on enemmän tai vähemmän välttämätöntä siinä hommassa. Propellerhead Reasonilla olen tehnyt myös muutamia... hm.. "musiikki"-kappaleita.
Soittotunteja haluaisin mutta kun ei ole rahaa tai aikaa. Niinpä olen opiskellut välillä Jordan Rudessin opetusvideoista.

Liikuntaa en harrasta -_-
Mitä nyt sen 6 kilometriä kävelen päivässä kouluun ja kämpille. (kohtalaisen nopeaan tosin, kummassakin tapauksessa on kiire koneelle >D  mitenniinolennörtti)

Piirtäminen on ollut harrastuksena siitä lähtien kun ensimmäisen kerran sain kynän käteenä joskus 3-vuotiaana. Nyt se harrastus on vain siirtynyt suurimmaksi osaksi digitaaliseksi kun sain piirtiksen.

Oho, kaikkein aktiivisin harrastukseni oli unohtua. Eli Itsesääli, ryven siinä 24/7 kun en osaa piirtää/soittaa/opiskella/*keksi tähän mitä tahansa*  :D
tallennettu

K-haza
kupoliitti

Viestejä: 215Profiili WWW
« Vastaus #23 : 25.02.07 klo 21:51 »

Kuten usealla, harrastan itsekin piirtämistä, kirjoittamista ja lukemista. Lukeminen kuitenkin rajoittui kutakuinkin vuosi tai kaksi sitten vain mangaan, kun olin  käynyt kuntamme kirjaston fantasiahyllyn minua kiinnostavan osan läpi, osittain jopa kolmeen kertaan.
Kirjoittaminen on sellainen, että kun kirjoitan, se vie suurimman osan ajastani ja ajatuksistani, mutta jos vähennän sitä, se loppuu kokonaan, pitkiksikin ajoiksi, enkä koskaan jaksa jatkaa projektejani loppuun. Koneelta löytyy 3 lukua erästä suurta fantasiatarinaani, 1 luku nuorten kirjaa, sähköpostissa piilottelee yhden kesän Zelda aiheinen jatko-tarina (itseasiassa trilogia) tiltin foorumilta, päiväkirjoja jaksan kirjoittaa aina korkeintaan vähän yli puolivuotta. Nyt aloitin juuri kirjoittamaan itseni ja kavereideni iloksi ficciä, ja suunnitelmanani olisi kirjoittaa sitä ainakin 5 lukua. Tiedä sitten... (Sivuja tällä hetkellä 11)
Piirtämisestä en jaksa mainita mitään, sellaista suttailua, josta joskus harvoin tulee jotain järkevääkin.

Harrastin jalkapalloa. Se oli silloin, kun halusin osoittaa ala-asteella luokkamme jätkille, että tyttökin voi olla hyvä jalkkiksessa. (Kutsuimmeko sitä oikeasti jalkkikseksi...? O_o) Olin siellä vuoden, sitten ainoat treenit menivät päällekkäin lempiohjelmani kanssa ja se oli jalkapallo, joka siinä tilanteessa jousti. Lopetin sen. Ei siellä kovin hauskaa ollut ollutkaan, ei ollut kauheasti ihmisiä, joille olisi halunnut puhua mistään, olin silloin kaiken lisäksi ujo.

Sitten loistava urani, käsitaidetyökerhossa! Aloitin sen tokalla, lopetin, kun siirryin yläasteelle. Siellä oli ihan järkyttävän hauskaa! Jossain vaiheessa kaikki minua ja kavereitani vanhemmat ihmiset lopettivat, joten me aloimme metelöimään kamalasti, teetimme töitä toisillamme ja pompotimme pienempiä! Se oli niin kamalan hauskaa! ^_^ Opin siellä myös käyttämään ompelukonetta ja tietämään, mistä kannattaa ensimmäisenä etsiä vikaa, jos se ei toimi ^^' Lisäksi teimme savitöitä, kerran origamejakin, puutöitä, metallitöitä, huovutimme jne. Aivan laidasta laitaan, aivan kaikkea! Hauskinta oli ehdottomasti, kun pidimme siellä nyyttäreitä, me 'isot' (jesh, neljäsluokkalaisten uhmaa ^^') toimme järkyttävästi kaikkea, söimme ne itse ja veimme pikkuisiltakin ^_^ Ne eivät uskaltaneet pyytää meiltä mitään, mutta me saimme heiltä kaikkea! Ah! Vanhat, hyvät ajat!

Sitten on no-lifettäminen, lempiharrastukseni. Siihen kuuluu netissä surffaaminen (avaa netti, lue sähköposti, selaa Kupoli, katoa netin syövereihin), mesettäminen (tein ennätyksen viime tiistaina, klo 13.00 mese auki, koko ajan edes yksi keskustelu, klo 23.00 mese kiinni ^^''') ja pelaaminen. Joko aivojasyövyttäviä nettipelejä, GameCubella tai sitten jollain kolmesta Nintendon käsikonsolistani! En ollut pitkään aikaan pelannut yhtikäs mitään, mutta nyt se alkaa taas nostamaan päätään, löysin vahingossa ikivanhan Game Boy Colorini! <3 Tässä oli kyllä pitkä tauko, jonka aikana pelasin vain Cuutiolla Super Monkey Ballia siskoni kaverin tullessa käymään!

Ei minulla siis mitään kunnon harrastuksia enää ole, vain näitä, mitä touhuan itsekseni. Tekisi mieli kyllä aloittaa jotain, mutta tiedän sen, etten kuitenkaan edes jaksa aloittaa! *virn*
tallennettu

"I don't give a crap about any of this, er.. crap!"
kuukettu
foorumisti

Viestejä: 8


Tule tänne niin sinulle tapahtuu jotain ikävää


Profiili
« Vastaus #24 : 01.03.07 klo 19:28 »

Mmm.. Minä harrastan vapaa-aikana lukemista, piirtämistä ja joskus kirjoittelen.

Näitä entisiä harrastuksia olivat sähly ja jumppa (nimenomaan entisiä, tämä rojukasa ei enää kykene venymään ^^'). En ole harrastanut erityisen värikkäitä juttuja, näitä tavallisia vain. :)
tallennettu

Elä ja kuole.
Лайка
kupoliitti

Viestejä: 54


oh snap


Profiili
« Vastaus #25 : 07.03.07 klo 10:16 »

Nuorempana tuli harrastettua enemmän kuin nykyään. Harrastin pianonsoittoa pari vuotta, pyöräilyä, hiihtoa, käsitöitä ja piirtämistä joskus ala-asteella.

Yläasteella jatkoin hiihtämistä ja liityin näytelmäkerhoon sekä sellaiseen nuortenkerhoon, missä yhdessä kokattiin ja askarreltiin (eräänlainen apukerho niille, joiden oli hankala ystävystyä omanikäistensä kanssa). Ryhmän johtaja oli mitä mukavin ihminen ja silloin tällöin oli leirejä.

Nykyään pääsääntöisesti valokuvaan, piirrän, maalaan ja ompelen. Käyn välillä lenkillä ja istun tietokoneella liikaakin. Eli tätä no-lifettämistä. Pelaan nykyisin paljon, japanilaisia rpg-pelejä erityisesti. Käyn myös tilaisuuden tullen coneissa ja harrastan cosplayta. Ja kuuntelen nykyisin PALJON musiikkia!

Televisiota katson todella vähän nykyisin. Animea seuraan parin sarjan verran aktiivisesti ja katson joitain satunnaisesti. Mangaa ostan ainakin pokkarin kuukaudessa.
tallennettu

When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead.
Iis
Vieras
« Vastaus #26 : 06.04.07 klo 21:42 »

On sitä tullut vaikka mitä harrastettua, nuorempana pelasin ihan innolla jalkapalloa, mutta se sitten jäi kun tilalle tuli koripallo, jota olen nyt sitten harrastanut viisi vuotta, ja yhä harrastan. ^^ Futista kyllä tulee tlekusta aktiivisesti seurattua. xD
Kuvataidekerhoa kävin seitsemän vuotta, mutta joskus 12 vuotiaana ei enää jaksanut, kun tuntui ettei oppinut mitään, joten lopetin.
Partiota harrastan yhä, olen harrastanut 8-vuotiaasta lähtien, enemmän tai vähemmän aktiivisesti... :P

Erilaisia soittimakin on tullut soitettua, mm. pianoa ja trumpettia, mutta nyttemmin kitara on vienyt voiton, ja sitä aina silloin tällöin soittelen ja tunneillakin käyn. ^^
Sitten on näitä vapaa-ajan harrastuksia, kuten piirtämistä, lukemista ja kirjoittelua ja musiikin kuuntelua. ^^

En oikein osaa vain olla ja laiskotella, aina on edes jotain tehtävä. x3
tallennettu
epeli
kilokommentoiva
kupoliitti

Viestejä: 70


Heart container 2/3 full


Profiili WWW
« Vastaus #27 : 07.04.07 klo 12:19 »

On sitä tullut harrastettua uintia jostain 5-vuotiaasta penskasta oiskohan kolmannelle luokalle saakka (?). Taisipas jäädä harrastus jonkin randomin syyn takia pois..

Piirtäminen on aina ollut jotenkin lähellä sydäntä, olen käyttänyt paperia varmasti parisen tonnia :'D *mulla on surkea laskupää* , vuonna 2006, siirryin jotenkuten erilaisille oekakeille, joista parhamimmaksi on osoittautunut rakkaamme Kupoli.

Anime & manga: Tämon jotenkuten uudempi, olen vasta aloittelija näissä manga-asioissa.. *n00b!*.. Kuitenkin valtaamassa ison osan elämästäni, ja kukkaro tyhjenee hyvää vauhtia. Animeista kumminkin ensimmäiset tuli nähtyä jo kakarana, taisipas kuulua tuo dubattu Hopeanuoli tähän kategoriaan ;).

Lukemista olen tainnut harrastaa siitä saakka kun opin aakkoset.. Parhaimpiin lukukokemuksiin kuuluu ehdottomasti tuo kaikkientuntema Potterinpoika-sarja ^^, sekä Philip Pullmanin Universumien Tomu-trilogia.. Tähän voimme varmasti laskea myös tuon mangan, ne?

Tanssiminen : Aloitin harrastuksen joskus 10-vuotiaana (?) *minä ja hyvä muistini*.. Tällä hetkellä tanssin showdancea, joka on myös laji, jolla aloitin, hiphopia, mielenkiintoinen, mutta vaativa laji, ja latin/salsa-mixiä, uusin valtaukseni, ja mahdottoman hauskaa ^^.

Omistan chinchillan, ja sen kanssa ajanvietto/helliminen/hoitaminen voidaan kai laskea harrastukseksi?

Tähän litaniaan on varmaan pakko lisätä vielä tuo no-life-elämäntyyli, eli vietän aikas paljon aikaa täällä koneen ääressä *kiitos Kupolin(kin), joka koukutti*.
tallennettu

yaz
oekakisti

Viestejä: 7


Hello there. Why don't you come with me.


Profiili
« Vastaus #28 : 07.04.07 klo 23:48 »

Mjaah. Harrastin pienempänä paaaaljon enemmän, nykyään tuskin mitään. Niin, aiemmin tykkäsin näytellä [koulunäytelmissä varsinkin..], mutta lopetin todettua ettei se olekaan minun juttuni [rupesin inhoamaan näyttelemistä kun kävin yhes näytelmäkerhossa].
Kävin parisen vuotta ompelukerhossa, tuli tehtyä vaikka ja mitä. Ja sit harrastin öljyvärimaalaustakin jonkin aikaa.

Nykyään harrastan eniten piirtämistä, lukemista ja tietokoneella oleskelua + musiikin kuuntelua...
Rakkain harrastus tietysti piirtäminen, sitä tullu harrastettua koko ikä, mut aloitin tosissani vasta 10 vuotiaana, mangan piirtämisen pari vuotta myöhemmin (muistaakseni...). :)

//Lisäksi jos on mahdollisuus, pelaan erinäisillä pelikonsoleilla kivoja pelejä. Nytkin N64:lla [lainassa] menossa TLOZ.. :D Ja kunhan saadaan hankittua PS2, rupian pelaan KH:ia.
tallennettu

"Ever get the feeling you've been cheated?"
Suzura
kupoliitti

Viestejä: 37Profiili WWW
« Vastaus #29 : 25.04.07 klo 23:33 »

En harrasta juurikaan mitään. Mutta aloitin seitsemän vuotiaana Baletin ja harrastin sitä kaksi vuotta.
Kolme vuotta sitten menin kuvaamataito kerhoon. Se oli tylsää koska siellä vaan tehtiin veistoksia ja askarreltiin kaikkea. Lopetin sen kahden vuoden päästä. Piirtäminen on enemmän minun alaani.

Nyt en harrasta mitään muuta kuin piirtämistä ja koneella olemista. Olen pienestä pitäen rakastanut piirtämistä.
Nyt piirrän omia sarjakuvia. Niitä on peräti 50 kappaletta, jos vanhat roskikseen heitetyt otetaan mukaan. Usein ne jäävät minulta kesken, koska en jaksa jatkaa niitä. Ne jäävät yleensä nelos osaan ennen kuin lopetan. Pisin sarja minkä olen piirtänyt on 21 osainen.
tallennettu
Roiga
kupoliitti

Viestejä: 129


Ennen valistin kansaa nimellä Ninryoga...


Profiili WWW
« Vastaus #30 : 24.06.07 klo 04:51 »

Keräilen leluja jotka liittyvät sydäntä lähellä oleviin asioihin. Uusin hankita minkä itse olen ostanut on ollut Technic Tow-truck Lego jota rankentelin suurinpiirtein viikon. Joululahjaksi pyysin Star Wars: Star Destroyer Legoa mutta ne olivat loppuneet joten joulun jälkeen kävin valitsemassa itselleni Batmobil legon, n. 60cm pitkä Tim Burton Batmaneista tuttu auto. Keräilen myös transformerseja, tosin olen todella valikoiva niitten suhteen, omistan vain Armada sarjasta tutun Megatronin ja Star Wars Kenraali Grievious transformersin. Voi olla kun tulee ne uudet leffaformersit myyntiin niin käyn nappaamassa Optimus Primen ja Starscreamin. Olen huomannut että minulla on taipumus ostaa "pahiksia", sille ei voi mitään, ne ovat vain hienompia.

Ainoat hyväntahdonlähettiläät-lelut taitaa olla juurikin tuo Batmobil ja Kirjastonhoitaja pehmolelu, ne jotka ovat lukeneet Terry Pratchetin kirjoja tietävät tuon oranssin orangin.
tallennettu

...mutta päätin vaihtaa sen uskolliseen nimimerkkiini.
Sekkosiki
kupoliitti

Viestejä: 115


Sekkosiki


Profiili WWW
« Vastaus #31 : 29.06.07 klo 08:53 »

Onpa hauska lukea teidän harrastuksista! Aika usealla näyttää olevan piirtäminen harrastuksena ja niinhän se on minullakin. Harrastan myös öljyvärimaalausta, joka on kuitenkin jäänyt vähemmälle, koska olen joskus aika saamaton. Äiti raahasi minut aikuisten maalauskerhoon, kun olin 6 vuotias ja ihmettelin aikuisten taitoa ja keskittymiskykyä. Yksi nainenkin maalasi järkyttävän kokoista taulua ihan miniminisiveltimellä. Eli kuvataideharrastukset kuuluvat siis elämääni ja nykyään ahmin kaikennäköisiä piirrustus- ja maalausoppaita ja aion lähetellä töitäni ainakin ConceptArt.org:iin.

Sulkapalloa oon harrastanut nyt jotain 5 vuotta ja se laji kyllä vie mennessään. Sulkapallo on tosi nopeatempoista ja minua ainakin jännittää tiukat ottelut kavereideni kanssa (nytkin jännittää :D). Tosin olen rikkonut jo aika monet mailat tämän kevään aikana, joten kyllähän se hieman maksaa, mutta jos siististi pelaa, ei kustannuksia ihan kauheasti pitäisi tulla.

Uintia tai pikemminkin rintauintia oon harrastanut kanssa jotain 5 vuotta ihan omaoppisesti oppaita lukien ja seuraten kilpauimareita. Alkuun oli aika hankalaa löytää oikea tekniikka, mutta nyt vasta tajuan sen. :D Kyllähän siinä menikin aikaa.

Djembe-rummun soittamista oon harrastanut pari vuotta, mutta en ole kehdannut tai jaksanut mennä vielä minnekään tunneille. Sillä siis paukuttelen solukämpässäni, eikä naapurit kovin hyvää ilmeisesti tykkää.
tallennettu
Vigly
Kalaisa
oekakivalvoja

Viestejä: 458


HAAHAA


Profiili WWW
« Vastaus #32 : 29.06.07 klo 10:23 »

Mm. No minä olen ainakin kokeillut vaikka mitä! :D
Kaikki taisi alkaa muskarista. "Ilkeä muskaritäti" ei antanut kenenkään koskea pianoon. No. Siksi halusin pianon. Sain pianon sitten viiden ikäisenä, ja ensimmäisellä luokalla aloin soittamaan yksityisellä opettajalla. Nyttemmin olen siirtynyt musiikkiopistoon ja opintovuosia pianossa takana yhdeksän ja perustason todistus taskussa.

Pääsin nippanappa musiikkiluokalle (alin pisemäärä 10, omani 12.5), mutta sen jälkeen olen kehittynyt paljon. "koulutus" antoi todella hyvän pohjan musiikin opiskelulle laajemmin.

Olin uimakoulussa samoihin aikoihin kun alotin pianonsoiton. Rakastin ohjaajaamme (koska hän heitteli meitä vedessä :D) Toisena vuotena meille tuli tosi tympeä ohjaaja, ja siihen loppui "menestyksekäs" uintini. Minusta olisi ehdottomasti pitänyt tulla uimahyppääjä tai taitouimari :3

Olin ala-asteella kolme tai neljä vuotta sulkapallokerhossa. Se oli mukavaa, vaikkakin pelasimme vähän vähemmän ja leikimme poikien kanssa enemmän :D

Olen harrastanut telinevoimistelua ala-asteen ja ylä-asteen aikana. Se jäi, kun musiikki valtasi elämäni lopullisesti yläasteella. Harrastin viisi vuotta.

Musiikki alkoi tulvimaan elämääni yläasteella. Sain tehtyä musiikin perustutkinnon pianosta, ja musiikinteoriasta ja alotin fagotin soiton

Fagottia olen soitellut nyt kolme vuotta. Puolitoista vuotta olen saanut olla Nuorten orkesterissa mutta nyt sain siirron sinfoniaorkesteriin (vaikka papereilla olenkin tehnyt vasta 1/3 :DD).

Kolme vuotta sitten aloitin laulutunnit, erään äidin työkaverin johdolla. Pääsin hieman alkuun, mutta kun hän ei ollut ammatiltaan laulunopettaja-en aina ihan ymmärtänyt. Alku oli hankalaa. Viimevuonna sain itseäni niskasta kiinni ja pääsin opistomme laulunopettajan yksityisoppilaaksi. Nyt olen oppinut paljon.

Viimevuonna elämääni tupsahtivat Essut. Se on kuoro, jonka keski-ikä on neljänkymmenen paremmalla puolella. Mukavia aikuisia, mutta aika ei millään riitä kaikkeen. En ajatellut jatkaa enää ensivuonna.

Olen elämäni aikana kokeillut vaikka mitä. Freestyle laskettelua (liian vaikeeta kun olin niin pieni), japania peräti vuoden (huomasin etten jaksa opiskella. duh.) ompelukerhoa (aika ei riittänyt),Bändikerhoa (rahoitusta oli vain vuodeksi ;<), Yleisurheilua ja jalkapalloa (kesäkurssit)

Vielä pitäisi päästä ajamaan mikroautoilla...
« Viimeksi muokattu: 25.01.08 klo 21:07 kirjoittanut Vigly » tallennettu
hibiki
kupoliitti

Viestejä: 44Profiili WWW
« Vastaus #33 : 29.06.07 klo 13:05 »

Mm, päällimmäisenä harrastuksista varmaan musiikki, sekä kuuntelu että itse soittaminen. Pianoa olen soittanut reilut 7 vuotta nyt, bassoa ja kitaraa kokeilin ensimmäistä kertaa ihan kunnolla yläasteen alussa. Kitaraa en vieläkään osaa soittaa kunnolla, mutta perussoinnut suurimmaksi osaksi hanskassa. Bassoa haluaisin alkaa soittaa enemmänkin, mutta tällä hetkellä ei ainakaan ole aikaa (ja rahaa) aloittaa tunneilla käymistä, kun lukio vie ihan tarpeeksi aikaa. Ehkä joskus sitten.

Pianon soittamisen kanssakin on välillä vähän niin ja näin, koulu painaa päälle ja välillä tekisi vain mieli lopettaa, kun ei jaksaisi veivata samoja kappaleita viikosta toiseen. Toisaalta, tähänkin ongelmaan olen löytänyt ratkaisun, ainakin melkein. Yoshikin kuunteleminen inspiroi minua suunnattomasti, se mies on nero. Aina kun tuntuu siltä, ettei vain millään jaksaisi ja laittaa CD:n soimaan, niin jopas tulee parempi olo, sellainen että osaisinpa minäkin, olisinpa noin hyvä.

Toinen rakkaimmista harrastuksista yhdistettynä lukeminen ja kirjoittaminen. Kaikki perheessämme ovat aikamoisia lukutoukkia ja ainakin äitini kanssa minulla on suhteellisen samanlainen kirjamaku, ainakin yleensä. Fanfictionia ei kamalasti tule luettua, paitsi nyt joistakin suosikkiparituksista (*cough-inukai-cough-mattxmello-cough*).
Rakastan kirjoittamista, pienestä saakka olen kirjoittanut kaikenlaisia omasta päästä keksimiäni tarinoita. Ihmiset sanovat, että minulla on hyvä mielikuvitus ja yleisesti ottaen kielioppikin on kunnossa. Yläasteen äidinkielen opettajani jopa kehui, että minussa on kirjailija-ainesta. Toki kirjailijan ammatti olisi ihana, mutta en sitten tiedä tulisiko sillä ansainneeksi elantoaan. Ja paineet voisivat tulla liian suuriksi toisinaan, mutta saapa nähdä.

Pieneltä paikkakunnalta kun olen kotoisin, rakastan myös metsissä kävelyä ja hyppimistä. Meren läheisyys on myös tärkeää, Raisio on vain sellainen kamala betonimöykky ennen Turkua ja siellä en melkein ikinä käy missään vaan dataan vain yksinäni huoneessani. Alkaa ihan eri tavalla arvostaa tätä saariston luontoa, huomaa miten kaunista täällä oikeasti on, ja miten erilaisessa ympäristössä on itse kasvanut kun kaupungissa huomaa, että eiväthän nuo edes ole ikinä nähneet hirveä tai jotain muuta metsän eläintä ja sitten ovat ihan ihmeissään, kun jostain sellainen kaupunkiin eksyy. Ja muutenkin.

Nukkuminen, tietokoneella pyöriminen ja ystävien kanssa oleskelu ovat myöskin rakkaita harrastuksia. En varmaan osaisi enää olla ilman tietokonetta kovin pitkää aikaa. Tai osaisin, mutta jossain vaiheessa tulisi ainakin hiukan vieroitusoireita ^__^; Enkä sitä paitsi ilman tietokonetta olisi tutustunut moniin niistä ihanista ihmisistä, joiden kanssa nyt tulee vietettyä paljonkin aikaa. Harmi vain, kun melkein kaikki asuvat jossain toisella puolella Suomea niin, että heitä näkee vain harvoin. Silloin LJ ja muut tällaiset ovat loistavia keinoja pitää yhteyttä puhelimen lisäksi.
tallennettu
Fukairi
Vieras
« Vastaus #34 : 01.07.07 klo 11:11 »

okkej.

Olen tykännyt piirtää aina, joten se on periaatteessa harrastus. Kuviskouluun aloin mennä kuudennella luokalla.

Olen harrastanut tanssia ensi syksynä tasan 13 vuotta. Aloitin siis tanssimisen ennen kuin täytin kolme...Tanssissa ryhmät ovat vähän vaihdelleet. Olen harrastanut kaksi vuotta balettia ennen kuin minulle kerrottiin että minun jalkani eivät sovellu kärkkäreihin niin lopetin sen sitten kolmannella. Nykytanssia olen harrastanut koko 13 vuoden ajan, mutta jazz-tanssi oli mukana vissiin 6 vuotta. En muista miksi sen lopetin.

olin akrobatia ryhmässä 5 vuotta ja teatteri-ilmaisua harrastin 4 vuotta.molemmat lopetin viime vuonna.

ja sitten tietsti lukeminen, musiikin kuuntelu tarinoiden/runojen rustailu yms


//
Ainiin, olinhan minä partiossakin 3 vuotta :D
« Viimeksi muokattu: 02.07.07 klo 09:50 kirjoittanut Fukairi » tallennettu
colakarkki
kupoliitti

Viestejä: 56Profiili
« Vastaus #35 : 03.07.07 klo 13:34 »

Ohjattuja harrastuksia minulla on ratsastus ja pianon pimputtelu. Ratsastuksen alloitin reilu vuosi sitten, eikä se kyllä aio loppuakkaan, vaikka olenkin jo muutaman kerran tippunut, niin ei kun selkään vaan joka viikko uudestaan. ja sitä jatkuu vuodesta toiseen.... xD No joo. Pianon soiton taas lopetan jouluna. En vain enään jaksa sitä. Pianoa olen siis soitellut viitisen vuotta. En olisi jatkanut sitä muuten, mutta vanhemman antavat 60 euroo, kun jatkan. *Nolo minä* 
 
Yksikseni -tai kaverin kanssa- harrastan lukemista, Kupolia, piirtämistä, musiikkia, ulkoilua, kanien hoitoa yms..... Ei niitä jaksa luetella. Siinäpä niitä oli. :) Mukava aihe.
tallennettu

If i'm ugly, then so are you.
veronica
foorumisti

Viestejä: 70Profiili
« Vastaus #36 : 31.07.07 klo 23:00 »

No, koko kupoli tietää jo varmasti tästä teatteri harrastuksestani, mutta mainitsempa sen nyt silti.
Elikkä näyttelen teatterissa.(ei siitä sen nempää) Tykkään piirtää mangaa. Piirrän mangaa mielummin tavalliselle paperille kuin tänne kupoliin. koska täällä se on vaikeaampaa. Tykkään silti piirtää kupoliin, sillä yritän kokoaja kehittyä.
Minulla ei mitään yleisimpiä harrastuksia ole kuin se teatteri.
Mutta lenkkeilen koirani kanssa joka päivä varsinkin metsässä. Pidän myös rullaluistelusta ja käyn ainakin kaksi kertaa viikossa isäni kanssa rullaluistelemassa. Kierramme aina yleensä sellasin pienen lenkinkorttelin ympäsi tai jotain.
Isäni on töissä pianon soiton opettajna ja hän on myös kirkossa kanttorina. Isäni osaa soittaa pianoa todella hyvin ja pitää minulle pianotunnin silloin kun haluan ja jos hänellä on aikaa.
Soitan pinoa ihan muutenkin kun ei ole mitää tekemistä. Äitinikin on melko hyvä pianon soittaja ja on opettanu minulle jotakin kappaleita.
Telinevoimistelua olen harrastanut jo vähän päälle 3 vuotta, se onkin lempi harrastukseni<33

No siinä vähän sellaisia epäyleisiä ja yleisiä harrastuksia.
« Viimeksi muokattu: 17.05.08 klo 18:10 kirjoittanut Luna » tallennettu
Tartar
oekakisti

Viestejä: 9


YO!


Profiili WWW
« Vastaus #37 : 31.07.07 klo 23:09 »

Yleisurheilu on kuulunut elämääni jo yli kuuden vuoden ajan ja jatkaa aion edelleen. Tämä harrastus vie paljon aikaa, mutta ilman sitä elämäni olisi tylsää. Motivaation puutteesta harrastus kärsii, mutta kyllä se siitä..

Lukeminen, se on tärkeää minulle. Minun on kamalan vaikea ymmärtää ihmisiä jotka eivät pysty lukemaan kirjoja!

Manga+Anime. No kaipa sen voi harrastukseksi lukea, kuluuhaan pokkareiden lukemiseen ja näytön töllöttämiseen välillä liiankin monta tuntia päivässä! ^^'

Piirtämistä en laita harrastuksiin, en tiedä mitä se minulle sitten on. Useimmiten inhoan sitä. :'D
tallennettu

"Eventually mountains and rivers will be named after corporations and products.
Even Mt.Fuji... will one day become Mt. Shonen Magazine."
JeBaZ
mallasvastaava
shabranigdo

Viestejä: 616


Kill them mr. B!


Profiili WWW
« Vastaus #38 : 01.08.07 klo 11:28 »

Hmmm... Tietokoneella nyt tekee kaikkea, joten kerron muista harrastuksistani.

Joskus pienempänä pelasin lentopalloa, fudista ja jääkiekkoa, mutta ne jäivät kun ei juurikaan urheilu kiinnostanut.

Piirtäminen on pikemminkin elämäntapa, mutta ainakin 2 ihan oikeaa harrastusta minulta löytyy:

Partio
Kyllä. Harrastan partiota ja se onkin se, missä olen viihtynyt yli puolet elämästäni (täytän ensi kuussa 20 ja aloitin 8 v.) ja nykyään olenkin jo lauman johtaja. Kaikilla tuntuu olevan väärä käsitys partiosta yleensä, mutta minusta se on erittäin hyvä harrastus. Olen oppinut monet hyödylliset taidot ja en ole hengenhädässä keskellä metsää.

Jousiammunta
4 vuotta sitten olin Kultasepän linjan ensimmäisellä luokalla ja menin työharjoitteluun puolituttuni liikkeeseen. Pomo sitten kovana jousiampujana suostutteli minutkin ampumaan ja siittä se lähti. Hauska, mutta kallis harrastus.
tallennettu

lottamaija
oekakisti

Viestejä: 35

nams


Profiili WWW
« Vastaus #39 : 09.08.07 klo 20:55 »

Pienenä aloitin iskän vetämässä jääkiekko-koulussa, innostuin sitten luistelusta niin paljon, että liityin TTK:hon jossa liityin myöhemmin muodostelma joukkoeeseen. Lopulta jouduin lopettamaan 7,5 vuoden jälkeen koska olin kolmannella luokalla ja täysin palanut loppuun. 6 harkat viikolla olivat liikaa minulle silloin.

vähän ennen kuin lopetin luistelun, aloitin kuvaamataito koulussa, jossa kävin noin 5 vuotta. :) Tämän taas lopetin koska (nykyinen luokkalaiseni. :<) häiritsi minua koko ajan, hän jaksoi joka ikinen viikko provosoida ja ärsyttää ja vihellellä tyhmiä melodioitaan, eikä koskaan uskonut kun käskettiin lopettaa. :> no se siitä

Näinä aikoina ratsastin 2 vuotta,mutta olen allerginen heinälle joten talli työskentely meni aika lailla pyllylleen. Sekä kaipasin kovasti joukkoe lajeihin.

Nyt pari vuotta sitten olen aloittanut jalkapallon, tuttavallisemmin futiksen. Olen lievästi sanottuna rakastunut tähän lajiin. Mielestäni 3 harkat viikossa + peli on liian vähän. :) Mutta nyt kesällä ollaan käyty potkimassa vapaa-ajallakin. ♥

Harrastan myös kupolia. Hilluilen täällä paljon. :)
joten piirrän myös.
tallennettu
Minsvo
foorumisti

Viestejä: 49Profiili WWW
« Vastaus #40 : 04.09.07 klo 21:15 »

Noh, harrastelen kaikenlaista pieniä juttuja, mutta "ihan oikeita" harrastuksia ovat kuvataidekoulu ja teatterikerho/koulu.

Kuviksessa olen ollut jo kuusi vuotta, aloitin sen ekalla. On se aina ollut lähellä sydäntä, mutta pelkään että kyllästyn kun siirryn työpajaan, jossa työstetään vain tietyn aihepiirin töitä. (Esim. keramiikka, maalaus jne.)

Teatterikerhon aloitin hiljattain. Olen aina pitänyt näyttelemisestä, mutta en ole oikein ajatellut harrastella mitään. Kuitenkin innostuin, kun ystäväni kertoivat kyseisestä kerhosta. Tai no ei se ole mikään kerho, saa sieltä todistuksenkin. Siellä on tosi hauskaa. :)

Ja sitten on tietysti tietokone, ja sen sisällöt, kuten netti ja The Sims 2 ja tietysti mese. Ja luen melko paljon.
tallennettu
forte
Vieras
« Vastaus #41 : 06.09.07 klo 20:00 »

Ja minä luulin, että olen jo toitottanut kaiken mahdollisen minusta irtoavan tänne...
Mistähän sitä aloittaisi.

Olen harrastanut ihan kaikenlaista pikku ikäni aikana. Jalkapalloa, aikidoa... Loppui lyhyeen.
Tällä hetkellä en käy missään urheiluharrastuksessa, mutta lenkkeily on aika pinttynyt tapa. Ihan vähän aikaa sitten aloin käymään jotain viisi kertaa viikossa suunnilleen 1700 m lenkeillä, joista sen 700 metriä juoksen. Ihan vain kunnon ylläpitämiseksi. En ole mikään himoliikkuja, mutta lenkkeily on minulle oikeasti hyvä tapa purkaa tunteina. On ihanaa lähteä kunnon juoksulenkille, kun ei jaksa puhua kenenkään kanssa ja kaikki ärsyttää ja ahdistaa olla kotona.

Maksullisiin harrastuksiin minulla kuuluu kitaransoitto. Moi, aloitin tunnit tänä syksynä. Minulla tosin on jo jonkin verran taustaa kitaransoitossa, että olen edennyt erittäin nopeasti. Harrastin sitä ennen 4,5 vuotta klarinetinsoittoa, joten esimerkiksi sormitus sun muu menee minulta erittäin helposti. Kitaraa on ihanaa soittaa.<3 Minulla on suomalainen teräskielinen akustinen kitara, jossa on soololovi. Vähän erikoisempi vempain siis. Sain sen serkultani, koska hän ei opiskelultaan kerkeä soittamaan. Jossain vaiheessa ostan sitten oman teräskieliseni. Nailonkieliseen en enää palaa, olen soittanut aina plektralla, ja olen jo niin kiintynyt teräskieliseen kitaraan. Klarinetinsoittoa aion ehdottomasti jatkaa vielä, koska olen suorittanut sillä 2/3 asti tutkintoja, ja aion siis suorittaa vielä kaksi, jotta saan päättötodistuksen ja pääsen pois perustasolta. Siihen tietysti menee vielä vuosia.

Teoriatunnit lukeutuvat myös maksullisiin "harrastuksiin". Minulle tuli juuri vähän aikaa sitten sellainen puukko selkään, että olen suorittanut 1/3 teorian, mutta melodiadiktaatit (jotka siis kuuluvat 1/3  teorian suorittamiseen) ovat jääneet kokonaan, eli sain siis mennä uudestaan tunneille. Muut suoritin jollain neljännellä luokalla ollessani musiikkiluokalla. Tai kolmannella, en muista. Olen kyllä puhunut opettajan kanssa, jos voisin suorittaa kurssin nopeammin kuin muut, jotta minun ei tarvitsisi homehtua siellä pänttäämässä jo moneen kertaan tentattuja puolinuotteja ja duuriasteikon kaavaa.

Harrastukseni ovat siis aika musiikkipainotteisia, tykkään myös lauleskella kotona (tietysti yksin tietokoneelta tekstejä lukien).
Tietysti myös kaikenlainen piirtely ja myös maalailu on kivaa tekemistä, mutta siihen en panosta niin paljon. Kuvataidekurssille päädyin viime keväänä, ja menen samoille tunneille myöskin tänä vuonna. Se on aikuisten ryhmä, mutta hyvin minulla siellä viimeksikin ilmeisesti meni, ja tunnelma on paikassa niin kiva, että sinne meni mieluusti uudestaan. Lopetan tunnit tosin kevätlukukauteen mennessä, koska en usko tarvitsevani niitä erityisesti mihinkään ja siinä menee vain aikaa ja perjantai-iltoja.

Lukeminen on minulle myöskin tärkeä harrastus, mutta se on vähän jäänyt nyt muiden harrastusten lomassa. Ennen luin erittäin nopeasti ikäisiini verrattuna, nyt luen sitäkin hitaammin. Joskus ala-asteella luin ihan hirveästi, välitunneilla, oppitunneilla kirjan takana, linja-autossa, kotiin lukemaan, aamulla lukien... Sain helposti 200- tai 300-sivuisen kirjan päivässä luettua. Nyt minulla  tekee ajan kanssa tiukkaa, jos saan edes 100 sivua päivässä jostain kirjasta luettua. Minulla ei enää ole niinkään aikaa olla koneellakaan, joten kirjojen lukukin on vähän niin ja näin. Yleensä teen kumpaakin silloin, kun muulta tekemiseltä joku väli jää. En halua antaa kiireistä kuvaa, mutta rentoudun parhaiten silloin, kun saan tehdä jotain minulle mieleistä.

Ystävät ovat minulle erittäin tärkeitä, tykkään olla ulkona. Harmi vain, että tässä lähellä asuu vain pari hyvää kaveriani, ja muut asuvat sitten muutaman kilometrin päässä, minne en ehdi välttämättä ilman, että olen suunnitelut tekemiseni etukäteen. Olen kyllä jokatapauksessa usein ulkona ystävieni kanssa, tai sitten muuten vain vietän aikaa heidän kanssaan.
« Viimeksi muokattu: 18.11.07 klo 21:17 kirjoittanut forte » tallennettu
Red Mage
Vieras
« Vastaus #42 : 18.11.07 klo 20:54 »

Anteeksi, jos jotakuta harmittaa, että nostin tämän ketjun lähes kuolleista jostain sivujen syövereistä, mutta oli pakko päästä hehkuttamaan. Syökää vaikka sitten minut, jos oikein pännii, mutta maistun pahalle ja olen sitkeä :P

Tulin juuri naamiaistanssiaisista, joissa tanssittiin paljon itselleni tuttuja (ja muutamia tuntemattomiakin) historiallisia tansseja. Aloitin tanssimisen siis menneenä syksynä, ja alkuun puhtaasti  se oli puhtaasti larppimielessä (erään jatkumon seuraava osa tulee olemaan tanssiaispeli, ja saan vielä jatkaa vanhalla hahmollani - pakkohan sinne on päästä! :D).
Pian aloin kuitenkin nauttia tanssimisesta ihan muutenkin. Kerran viikossa puolitoista tuntia tanssia ei ole mitenkään kovin paha siivu viikon aikatauluista, ja kun vielä ottaa huomioon sen, että muu tanssiporukka on mielenkiintoista ja mukavaa, tanssiaskeleet eivät ole mitenkään kovin monimutkaisia (erilaisia askeltyyppejä ei ole hirveästi, ja kaikki vähänkin vaikeammat kohdat käydään huolella läpi) ja musiikit parhaimmillaan mahtavia, en voi olla pitämättä. Tämänpäiväiset tanssiaiset lisäsivät tuohon kaikkeen vielä kruunuksi kauniit puvut, joten ei olisi voinut paljon paremmaksi mennä <3

Jos siis vähänkin kiinnostaa tanssiminen tai historia (etenkin keskiaika/renessanssi), suosittelen lämpimästi. Se on oikeasti kivaa ja jopa miehille sopivaa hommaa (lordit ja ladyt erotellaan aina, ja ensiksi mainitut voivat jopa päästä heittelemään jälkimmäisiä :D), ja tanssimisesta saa parhaimmillaan jopa hien pintaan ^__~

/tanssiaishuuma OFF
tallennettu
veronica
foorumisti

Viestejä: 70Profiili
« Vastaus #43 : 07.03.09 klo 21:27 »

Minä Harrastan Telinevoimistelua. Eihän siinä sitten muuta ehi harrastamaankaan kun on jokapäivä harkoissa. Rankaa se on mutta kyllä se on sen arvoista<3 Rakastan telinevoimisteöu eniten maailmassa<3

Parisen vuotta sitten soitin vielä pienoa ja tein kikkea muuta kivaa: käsitöitä, piirsin sarjakuvia, luin(sitä teen kyllä edelleen)..
tallennettu
Aoi Usagi
kupoliitti

Viestejä: 61Profiili WWW
« Vastaus #44 : 13.03.09 klo 08:29 »

Harrastan korealaista itsepuolustus lajia nimelta Han Moo Doo. Opettajanani toimii Pasi. Tässä vyöarvot:

    -keltainen 9.kup

    -vihreä 8.kup

    -oranssi 7.kup

    -violetti 6.kup

    -sininen 5.kup

    -punainen 4.kup

    -ruskea 3 - 0.kup

    -musta 1 - 8.dan

// Nooooooo.........Lukekaa se Shanin juttu nii mun ei tarvii selitellä~
« Viimeksi muokattu: 13.03.09 klo 14:23 kirjoittanut Aoi Usagi » tallennettu

Shancus
kupoliitti

Viestejä: 131


Frábært!


Profiili WWW
« Vastaus #45 : 13.03.09 klo 14:01 »

@ AU: Höh, eikö niitä daneja ollutkaan ysiin asti O___o"

No siis, nykyisellään minäkin harjoitan han moo doa (aloitin juuri, jeah!), voitte lukea tarkempaa sepustelua AU:n viestistä tuosta ylempää, en viitsi heti perään kirjoittaa ihan samoja uusiksi.
Olen ollut kaikkien harkkojen jälkeen ihan riekaleina, huono kunto kun on, mutta jotenkin eri paljon nautin siitä tunteesta kun seuraavana päivänä tosissaan tietää tehneensä jotakin x3 (paitsi nyt en oikein nauti, kun olen vissiin tulossa vähän kipeäksi ja olen eilisen harkoista asti yksinyt kauhkojani pihalle >: mutta tuskin se niistä harkoistakaan ihan johtuu). Toivon, että tämä kestää vähän pidempään kuin harrastukseni yleensä, sillä ne eivät ole koskaan ollut pitkäkestoisia. Mutta toisaalta, nyt minua ajaa ihan erilainen motivaatio kuin minkään aiemman kanssa, sillä olen koko pienen ikäni tahtonut harrastaa jotakin aasialaista itsepuolustuslajia. Ja jos joku nyt ihmetteleen että mitä hittoa tuo aasialainen tuossa tekee, niin yritin sulkea pois haluamistani lajeista jonkun nyrkkeilyn ja capoeiran (joka kyllä on pirun kivaa, muttei silti kuulunut intohimoihini) jne. Sitä paitsi, jotenkin nuo vyöarvot ovat sellainen loistava keksintö, kun siitä saa aivan tosi hyvin konkreettista tuntumaa omiin kykyihinsä, luulen ma (en voi tietää kun ei minulla mitään vyötä vielä ole >: D). Joo, mutta näiden parien treenien perusteella kyllä sanon jo, että tykään koko lajista aivan valtavasti, juuri sen takia, ettei se ole painottunut mihinkään tiettyyn, vaan siinä on sekaisin kaikkea.

Tietysti se on vähän rasittavaa, kun täytyy kulkea eri kaupunkiin (ei muuten, mutta joudun seuraavana aamuna heräämään ihan himoaikaisin, kun lähden takaisin äidin kyydissä). Mutta toivottavasti se on sen arvoista. Kyllä ainakin luulen, ja olen melko varma että  innostukseni ei ihan heti tähän laannu, koska olen niin kauan haaveillut jostain tämän kalataisesta harrastuksesta ^___^. Mmh, ennyt oikein osaa sanoa vielä mitään muuta kuin että vaikuttaa tosi kivalta jos vaan vammaiset niveleni kestävät.

//EDITTO: Kai se on nyt sitten hieman sepostettava tuosta lajin mahtavuudestakin tähän, kun AU ei sitä tehnytkään.

 Eli kyseessä on siis korealainen itsepuolustus/taistelulaji, joka ei keskity mihinkään tiettyyn osa-alueeseen vaan siinä on sekaisin lyönti-, potku-, ase-, itsepuolustus- ja murskaustekniikoita nyt ainakin. Saattaa olla jotakin muutakin, vaan kun en muista lajikuvaa ihan niin tarkkaan. Oleellisin huomio kuitenkin lienee, että laji on kehitetty nimenomaan yhdistämllä useiden eri kamppailulajien tekniikoita, jotta olisi laji, jossa tulee kaikki samassa paketissa, eikä niin, että joutuu harrastamaan yhtä lajia aseita varten, toista potkuille ja kolmatta itsepuolustukselle.

 Tähän mennessä olemme opetelleet peruspotkuja, peruslyöntejä ja joitain itsepuolustustekniikoita. Silloin tällöin harjoitusten ohessa tulee myös harjoiteltua jotain mielenkiintoisia asiaan kuulumattomia juttuja (esimerkiksi vaikka epämääräistä sumopainia joskus alkuverryttelynä).
Mitä itse olen pannut merkille, niin tämä laji tosiaan laittaa kehittämään kuntoa. Alkuverkat ovat yleensä sitäpitäen kattavat, että niissä saa varsin helposti hien pintaan juoksemalla ja hyvällä tuurilla lihakset kipeiksi lihaskuntojen takia. Voin vaikka vannoa että olen jo tähän mennessä kyllä kasvattanut kuntoani aikasta lailla, sekä notkeus ja tasapaino tietysti karttuvat myös pikkuhiljaa. Varsin kattava kunnonkohottajalaji siis kyseessä : D. (Ainakin jos lähtökohtana on ihan rapakunto.)

----

No ja siis, tätä ennen olen harrastanut esimerkiksi sellaisia asioita kuin jalkapalloa, partiota, balettia/jazzia, jääkiekkoa, yleisurheilua, kuvaamataitokerhoa, capoeiraa, teatteria ja ratsastusta. Jos nyt tuo ratsastus jätetään pois laskuista, niin kaikki harrastukseni loppuvat noin viikossa-kahdessa vuodessa. Mikä mistäkin syystä, mutta aina ne jotenkin vaan loppuvat. Ratsastus nyt oli vähän eri, sitä sentään kesti sen 7-8 vuotta.

Sitten ovat nämä yleiset kiinnostuksen kohteet, joita en jotenkin lue harrastuksiksi, enemmän elämäntavoiksi. Siis lukeminen ja piirtäminen (+kirjoittaminen). Mutta jos nämä laitettaisiin mukaan harrastusten kastiin, niin olisivat varmaankin pitkäaikaisimpia.
« Viimeksi muokattu: 05.05.09 klo 16:46 kirjoittanut Shancus » tallennettu

-Lattialla kaikkien tärkeitten laitteitten joukossa, totesi AU kun löysin mp3-soittimeni.
Renee
kupoliitti

Viestejä: 95


While My Guitar Gently Weeps~


Profiili WWW
« Vastaus #46 : 08.04.09 klo 15:31 »

Vai että harrastuksista pitäs kertoo? :D No en silleen ole nyt aikaisemmin juuri mitään liikunnallista harrastanut, piirtämine ja lukeminen on pysynyt vakituisena. Paitsi että nyt aloitin (eilen) parhaan ystäväni kanssa sählyn pelaamisen Tuupovaaran C-tytöissä (tosin harjoitukset on Joensuussa). Se on ihan mukavaa, mutta ainakin eilen olin sellasesta kuviosta ihan ulkona :'D en tajunnut ollenkaan mitä se tyyppi siihen pahville piirti ja selitti, no menin sitten muiden mukana niin kyllä se siitä. Harjoituksia on nyt joka tiistai, kesällä saattaa sitten olla 2-3 kertaa viikossa (eri juttu sitten lähteekö kukaan mua kuskaamaan niin usein Joensuuhun).
tallennettu
RimaChan
Vieras
« Vastaus #47 : 15.04.09 klo 15:23 »

Harrastan yleisurheilu lajeja sekä balettia.Baletti on siinä mielessä hankala että kun on päässyt näin pitkälle pitää ottaa se tosissaan ja venytellä jokapäivä ja syödä tasapainoisesti.Yleisurheilu on siinnä mielessä kivaa että se kehittää lihasvoimaa ja on hyödyksi myös balettiin.

Myös osa vapaa-ajastani menee öljyväreillä maalaamiseen.Olen saanut myytyä jo 5 taulua (20e yhdestä ) ja siitä saa ihan mukavasti rahaa kun mopo olisi unelma jonka aion toteuttaa vuoden päästä.Lukemnen on se painajainen, sillä en pysty keskittyä siihen ainoastaan silloin kun venyttelen :'(
tallennettu
Takashi
kupoliitti

Viestejä: 51


Muoviletkusetä! \o/


Profiili WWW
« Vastaus #48 : 16.04.09 klo 13:57 »

Pääsääntöisesti minä harrastan piirtämistä, mikä ei takuulla ollut kenellekkään yllätys. Sen lisäksi rakastan lukea fantasia- ja kauhuromaaneja ja saatan viettää tuntejakin yhde kirjan parissa.
Elokuvat kuuluvat myös harrastuksiin, pienimuotoisempana ja vain katselemalla. Keräilen tosin jonkin verran omia suosikkejani hyllyyni.
Dataaminenhan ei ole varsinainen harrastus, mutta viihdyn tunti tolkulla päivässä tietokoneen ääressä rakentamassa erilaisia ulkoasuja HTML, CSS ja JacaScript koodeilla.
Harrastan myös ylpeänä autoja, mikä ajoi minut mm. mekaanikoksi opiskelemaan. Keräilen pikkuautoja, piirtelen autoja, luen autolehtiä, pelaan autopelejä, katselen elokuvia autoiluun liittyen yms.
Lemmikkienkin hoitaminen on eräänlainen harrastus, sillä minulla on kaksi kissaa kodissani.
Kesäisin minä sitten uin niin paljon kuin mahdollista.
Keilaaminenkin on ihanaa ^_^
tallennettu

Candice
kaukana täältä oleva
kupoliitti

Viestejä: 168Profiili
« Vastaus #49 : 21.10.09 klo 18:26 »

Pidän uinnista ihan hirveästi,vaikka se onkin loppuen lopuksi aika haastava laji. Altaasta noustessa on vain niin hyvä olo, kun on saanut rääkätä itseään :D
Varusteita vaan on ihan tuhottomasti: Täytyy olla verrauikkari ja kisauikkari, vara uikkari kans. Lasit,varalasit, uimalakki,varauimalakki, aluuimalakki, räpylät, lättärit, pullarit, etusnorkkelit ja juomapullot.

Hauskaa, että täältä löytyy muitakin samankaltaisia! Vaikka en ihan vakavissani uintia harrastakkaan, pidän sitä hyvänä harratuksena. En ota sitä kovin tosissani, enkä haaveile uimarin urasta, mutta kyllä vesi on hieno elementti, niinkuin joku onkin sanonut. *u*

Harrastan myös näytelmäkerhoa. Olen oppinut siellä paljon näyttelimisestä, ja vaikka näytteleminen saattaisikin vaikuttaa helpolta, se on loppujen lopuksi hankalaa. On niin monia asioita, joita ei voi tietää, ellei harrasta näyttelemistä.
Lisäksi menemme ryhmäni kanssa erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin, joissa ryhmähenki on korkealla. Meillä on niin ihana ryhmä, että siellä on mielellään.

Rakastan myös erästä harrastustani erityisen paljon: kirjoittamista. Kirjoitanvaikka kuinka paljon joka päivä, ja haluaisin löytää jonkin paikan jonka kautta voisin myö saada kirjoituksiani julkaistua.

Piirrän myös paljon, tänne kupoliin muunmuassa, mutta myös moneen muuhun paikkaan, vihkoihin, paperille... Lähes kaikkialle, erityisesti kouluvihkojen marginaaleihin, josta opettajat eivät juurikaan innostu.
 
Harrastan myös lukemista, sillä luen inotimoisesti monta kirjaa viikossa. Usein yhden päivässä jos ei ole muutakaan tekemistä.

Olen myös koirani kanssa paljon, ja puuhaan sen kanssa vaikka mitä. Kai sitäkin voisi harrastuksena pitää.
tallennettu

ava (c) erkki the mustekala
elluri
foorumisti

Viestejä: 14Profiili
« Vastaus #50 : 28.03.12 klo 20:07 »

Nuorempana harrastin tanssia, ja pianonsoittoa sekä kuoroa. Sitten jäi tanssi pois ja kuoro, mutta pianonsoitto jatkui sen viiden vuoden ajan. Lopulta sitten en sitäkään enää jaksanut, ja ilmaantui urheilu, lentopallo.

Lentopalloa olen pelannut jo viisi vuotta, ja kuudes on alkamaisillaan. Lajina se on minulle kyllä todella rakas ja iha huippu! Aina on mukava lähteä pelaamaan ja kokea onnistumisia tai epäonnistumisia.

Näin muuten harrastan sitten lenkkeilyä, kavereiden kanssa hengailua, musiikin parissa toimimista (laulamista, soittamista..), tällaisia nuorten perusjuttuja.
tallennettu
Kissel
oekakisti

Viestejä: 5Profiili
« Vastaus #51 : 31.10.12 klo 19:55 »

Nostelenpas tätä, anteeksi kaikki. :D

Miulla on ollut pienempänä ties kuinka monta harrastusta, mutta päällimmäisinä mielessä ja ne rakkaimmat olivat baletti ja sirkuskoulu. Kumpaakin olisin halunnut jatkaa vaikka kuinka pitkään, mutta isäni firma meni konkkaan ja rahatilanne oli tiukka. Kalliille harrasteille ei riittänyt pääomaa.

Myöhemmin ala-asteen lopussa miulla ei ollut lopulta mitään varsinaista harrastusta, lukemista ja piirtämistä joskus itsekseni puuhailin. Äiti yritti saada miut jos jonkinlaiseen harrastukseen, mutta torjuin kaikki muut paitsi yhden. Klarinetinsoitto. Aloitin sen viitosella ja lopulta jätin homman sikseen kahden vuoden jälkeen. En ole ikinä ollut läksyjentekotyyppiä.

Vähän matkaa klarinetinsoiton jälkeen sain äitini maaniteltua maksamaan pianonsoiton opinnot, joita jaksoinkin muutaman vuoden vääntää. Sitten opettajani vaihtui, ja koko homma muuttui pakkopullaksi. Sekin siis jäi. Tämän jälkeen miulla ei ole mitään varsinaista harrastusta enää ollut, nykyään käyn salilla ja Zumbassa useaan kertaan viikossa ja valokuvailen blogiini. Kuntosalisoituminen oli miulle aika korkean kynnyksen takana, sillä edelliskerta liikunnallisen harrastuksen parissa on sieltä kymmenisen vuoden takaa. :D
tallennettu
Sipulikeitto
kupoliitti

Viestejä: 74Profiili WWW
« Vastaus #52 : 30.12.12 klo 02:52 »

Ihan kuin olisin vasta äskettäin vastannut tähän, en ainakaan postausta löytänyt. o_O

Noh, varsinaisia harrastuksiahan minulla ei tällä hetkellä ole. Paitsi piirtäminen (daa) ja koneella hengailu ja kaiken maailman pelaaminen, jos niitä edes harrastamiseksi lasketaan. Mutta ettei ihan tule tynkä viesti niin kerron sitten mitä olen "harrastanut". :D

Lapsena kyllä olisi innostanut aloittaa vaikka mitä, kuten vaikka jonkin instrumentin soitto, mutta vanhemmilla ei tainnut olla silloin varaa kustantaa kuin yksi harrastus kerrallaan pitkän mankumisen jälkeen. Joskus 2. luokalla kävin jollain käsityöpajalla ensin vuoden itsekseni ja toisen vuoden kaverin kanssa. Ihan kiva paikka, vaikka olenkin aika hömelö käsitöiden suhteen. :D Sitten 4. luokalla aloitin kuvataidekoulun, koska se kuulosti tuhat kertaa kivemmalta silloin, mutta viihdyin sielläkin vaan sen kaksi vuotta. Eka vuosi oli just sellainen että oli erilaisia pajoja missä sai käydä tutustumassa, mutta sitten vuoden päästä kun ylitin sen ikäryhmän niin piti valita jokin yksi ja tietty mihin haluun.

Ei varmaan tule yllätyksenä että menin piirustukseen ja maalaukseen. Ihan kiva, mutta useimmiten maalattiin juurikin jollain ihme tekniikoilla, joita en itse osannut käsittää silloin 11-vuotiaana. Muutenkaan siellä ei ollut edes ketään ikätoveria (kaikki muut oli noin 15-vuotiasta emo/goottiporukkaa...) niin lopulta lähdin sinne aina itkua vääntäen kun ei enää huvittanut. :D Aiheetkin oli aina vähän outoja niin keksin kuvat sitten omasta päästäni, kyllähän siitä joskus sanomista tuli. Nykyään kun mietin niin hieman kaduttaa että noinkin tyhmien syiden takia jätin kesken, näin vanhemmalla iällä nuo tuntuvat paljon kiinnostavammilta.

Sitten innostuin valokuvaamisesta joskus kutosluokalla. Tai pikemminkin "valokuvasin", eli räpsin muka-taiteellisia kuvia vähän kaikesta ja sitten överimuokkasin ne "hienommiksi" gimpillä! Eli toisin sanoen ylitarkensin ne rakeisiksi, blurrasin taustaa ja säätelin kontrastit aika upeasti... Onneksi tulin järkiini, mutta nämä upeat taideteokset yhä kummittelee CD:llä.

Siinähän niitä. :) Varsinaista oikeaa harrastusta siis edelleen kaipaan. Kuntoilu tavallaan houkuttelisi, mutta se kynnys siihen on niin suuri tämmösenä laiskamatona. Mutta toisaalta taas haluaisin aloittaa jotain pientä piipertelyä jossa pääsisi käsillä tekemään jotain. Eihän sitä koskaan tiedä mihin vielä päädyn ja kunhan olisi varaa aloittaa jokin. ^u^
tallennettu

Remember to eat nakki
Niptumiini
foorumisti

Viestejä: 55


Tuolit ovat taas menossa epäkuntoon...


Profiili WWW
« Vastaus #53 : 31.12.12 klo 21:38 »

Noh, varsinaisia harrastuksiahan minulla ei tällä hetkellä ole. Paitsi piirtäminen (daa) ja koneella hengailu ja kaiken maailman pelaaminen, jos niitä edes harrastamiseksi lasketaan.

Haha! :D Samat on "harrastukset", paitsi itsellä piirtäminen on jäänyt vähemmälle... Jos piirrän liikaa/liian tiuhaan niin kuvat toistaa itseään ja sitten on kakkaa. Joten olen pitänyt siitäkin huvista aika pitkää taukoa, kunnes löytyis taas inspistä/huvittaa taas.
  Omalla kohdalla lasken pelaamisen jonkin sortin harrastukseksi. Ainakin siihen kuluu rahaa ja se vie suuren osan ajasta?? ...Lisäksi Let's Play:den ja LiveStream:ien seuraaminen tavallaan syventää sitä päivittäistä pelailua sille tasolle, että sanoisin pelaamisen olevan eniten aikaani vievä harrastukseni.

Pelaamisen lisäksi harrastan laulua... juu.... Käyn siis kerran viikossa "laulunopettajan" (enemmänkin hyvä tuttuni) luona lauleskelemassa. Sitäkään en varmaan enää harrastaisi ellen olisi käynyt noilla tunneilla, ja tuntenut kyseistä opettajaa, jo kohta kymmentä vuotta :D ...Olen kyllä nolona kun ihmiset saa tietää minun käyvän laulutunneilla ja ne luulee sen olevan jotenkin "hienoa", kun minä vaan rallattelen siellä ..Kerran juksasin yhtä tyyppiäkin, että laulan niillä laulutunneilla oopperaa - täydestä meni :D

Harrastan myös lenkkeilyä! Tai harrastan ja harrastan... Meillä on koiria ja ne pitää käyttää päivittäin lenkillä, joten ei sekään ole kunnon harrastus...?

Kun nyt ajattelee, niin ainoa "oikea" harrastus näistä taitaa olla tuo laulaminen, koska siitä oikeasti maksetaan, että menen sinne lauleskelemaan :D Mutta valitettavasti sekin huvi loppuu kun tuossa parin vuoden päästä muutan pois tältä paikkakunnalta lukion päätyttyä :/ ..Katsotaan mitä sitten seuraavaksi keksisin. Voisin alkaa harrastaa pitsin nypläystä! :D
tallennettu

Defeating a sandwich only makes it tastier!
Sivuja: 1 2 3 [Kaikki]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.091 sekunnissa. 20 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste