sisällön alkuun
19.11.2017 03.06 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Kotimme on liikkuva linna."

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
« edellinen seuraava »
Sivuja: 1 2 [Kaikki]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: PaintChat!  (Luettu 41878 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ynne
oekakien
kupomuumio

Viestejä: 304Profiili WWW
« : 28.06.08 klo 21:28 »

PaintChat on oekakia muistuttava ohjelma, jossa käyttäjät voivat piirtää kuvia yhdessä samalle piirtoalustalle ja jutella samalla keskenään. Kaikki rekisteröityneet käyttäjät voivat käyttää PainChattia sekä vapaaseen piirusteluun että ohjattuun toimintaan; esimerkiksi uudet tulokkaat voivat harjoitella oekakiohjelman käyttöä (PaintChat toimii Shi-Painterin tapaan) sekä saada samalla reaaliaikaisesti muilta chattailijoilta kehittävää palautetta. PaintChat on auki joka sunnuntai klo 18-21.

Ja sitten se tärkein, eli MITEN PÄÄSEE PIIRTÄÄN??

Kupolin PaintChathan löytyy osoitteesta http://www.kupoli.net/pchat/. Sivun alareunasta löytyy kuvakkeet, joista valitsemalla chat käyttää Shi-painterista tuttuja tavallisia tai pro-työkaluja. PaintChatin latauduttua ilmestyy ruutu, johon pyydetään syöttämään käyttäjänimi; käytä mieluiten omaa Kupoli-tunnustasi. Ylläpitäjät ja moderaattorit voivat pistää nimensä eteen @-merkin, jos tahtovat erottua, ja voivat erityisellä admin-salasanalla saada joitakin erikoisominaisuuksia käyttöönsä.

Kun olet syöttänyt nimimerkkisi ja painanut Enter-nappia, PaintChat alkaa ladata aikaisempia piirustuksia sekä chat-logia, mikä voi kestää hetken -- ole siis kärsivällinen. Latautuminen on valmis, kun chattiin ilmestyy punainen "Log received succesfully" -teksti. Sen jälkeen voitkin etsiä alueelta itsellesi oman nurkan ja alkaa piirtää.

Koska PaintChatissa leikitään samalla "hiekkalaatikolla" muiden kanssa, on erityisen tärkeää ottaa muut käyttäjät huomioon! On siis kohteliasta varata omalle työlleen vain tietty ala jotta muutkin mahtuvat piirtämään, sillä yhteinen piirtoalue on rajallinen. Muutamia käytökseen liittyviä huomioita ovat:

  • Älä koske muiden piirustuksiin, ellet ole sopinut toisen piirtäjän kanssa yhteistyöstä. Tämä tarkoittaa siis kaikkea toisen kuvan kumittamisesta päälle piirtämiseen.
  • Älä suttaa. Kaikilla on kivempaa, kun työt piirretään riittävän huolellisesti.
  • Älä varaa liian suurta osaa piirtoalueesta itsellesi. Valvojat joutuvat tyhjentämään koko piirroksen kunhan se on täynnä, joten pienemmät kuvat jättävät enemmän tilaa muille tehdä töitään.
  • Ole kohtelias ja huomaavainen muita kohtaan. PaintChat on kaikille avoin eikä siinä voi käyttää aikuiskuva-tagia piilottamaan härskimpää sisältöä, joten rajummat kuvat tulisi tehdä vain siinä tapauksessa, että kaikki läsnäolevat suostuvat siihen.Ainoastaan ylläpitäjät voivat lisätä, poistaa tai nimetä layereitä sekä tyhjentää piirtoalueen. Alun koekäytössä pidetään kolme layeria (suurempi määrä voisi alkaa pahasti hidastella, mutta katsotaan tätä sen mukaan miten PaintChat kestää), jotka on nimetty niiden käyttötarkoituksen mukaan; alimmalle luonnos ja/tai väritys, keskimmäiselle line ja ylin toimii extralayerina, johon esimerkiksi muut käyttäjät voivat "piirtää päälle" parannusehdotuksia toisten töihin (esim. korjata anatomiaa, jos työn alkuperäinen tekijä toivoo siitä palautetta).

PaintChatissa voi chattailla sekä tekstin että kuvien avulla, ja voisi olla hyvä että kukin käyttäjä valitsisi itselleen aina esimerkiksi yhden oman värin, josta kulloinkin tunnistaa hänen piirroksensa sekä käsinkirjoitetut tekstikommentit. Vrt. ylempänä oleva esimerkkikuva PaintChatista; käyttäjä "@ynne" luonnostellee ja kommentoi sinisellä ja "piirusteli" taas vihreällä (tietysti kunnon töissä saa käyttää kaikkia mahdollisia värejä).

Piirtolaudoista poiketen PaintChatista ei voi tallentaa kuvia eikä lähettää niitä laudoille kommentoitaviksi, joten ainoa tapa säästää työ on ottaa siitä Print Screen -napilla kuvankaappaus ja tallentaa se itselleen kuvankäsittelyohjelmassa.

Koska yhteistyöpiirtämisessä on helppo pilata toistenkin kuvat, toivomme, että piirtäjät ovat varovaisia käytöksensä suhteen eivätkä piirrä luvatta toisten ihmisten piirrosten päälle. Mukaan piirtämään pääsee vain kirjautuneena sisälle, ja huono käytös PaintChatissa voi aiheuttaa pysyvän porttikiellon tunnuksellesi tai IP-osoitteellesi!

PaintChatia pyritään valvomaan ylläpidon puolelta, ja tämän vuoksi se ei ole alati auki. Tavallisesti PaintChat on auki joka sunnuntai klo 18-21, mutta tietyissä erityisissä lisätilanteissa se voidaan avata muulloinkin.

Kaikissa polttavissa kysymyksissä voi piipahtaa Oekaki-irkissä, yleensä varsinkin iltaisin on ylläpitäjiä paikalla vastaamassa. Samoin jos koko PaintChatin piirtoalue on täyttynyt tai se hidastelee liian pitkän login takia, voi olla hyvä tulla nykäisemään moderaattoreita hihasta. Pyydämme myös ottamaan huomioon, että PaintChat on vasta testikäytössä, joten odottamattomia toimintahäiriöitä voi ilmetä.

Toivon tähän ketjuun kaikkia mahdollisia PaintChattia koskevia kommentteja, palautetta ja toivomuksia.
« Viimeksi muokattu: 29.06.08 klo 00:55 kirjoittanut xhii » tallennettu

| deeAa | GRAAAAGH!  Varför en banan?
Oekakivastaava | Piirtisvainoaja | MMO-olmi
Maria
kupoliitti

Viestejä: 100Profiili WWW
« Vastaus #1 : 29.06.08 klo 00:22 »

PCHAT ROOLS!
tallennettu

"Tiedän. Vaarallista on myös nousta aamulla sängystä ylös, ylittää katu ja työntää naama tuulettimeen."
Candy
Vieras
« Vastaus #2 : 29.06.08 klo 07:43 »

Kuulostaa kivalta, joten taidanpa tulla sinne. Jos en sitten unohda, tai joku ei ole vallannut konetta siihen aikaan. :)
tallennettu
Veh
positiivinen
ylläpitäjä

Viestejä: 981Profiili


« Vastaus #3 : 29.06.08 klo 11:38 »

Kupoli laajentaa tästä päivästä alkaen toimintaansa PaintChatilla. Kyseessä on piirtolaudoilta tuttua Shi-Painteria muistuttava ohjelma, jolla kaikki piirtäjät voivat piirtää yhteistä kuvaa ja samaan aikaan myös keskustella keskenään. PaintChatia valvotaan aktiivisesti, ja siksi se on avoinna vain rajoitetun ajan - ainakin aluksi joka sunnuntai klo 18-21.

Tarkempaa tietoa ja ohjeita löytyy PaintChat-ketjustamme.
tallennettu
liquorice
Vieras
« Vastaus #4 : 29.06.08 klo 12:52 »

Juu kävinpä eilen jo siellä :) Mukavaa oli.
tallennettu
jelden
kupoliitti

Viestejä: 214


rahalla saa ja hevosella pääsee


Profiili WWW
« Vastaus #5 : 29.06.08 klo 14:16 »

Näette minut siellä nörttäilemässä joka sunnuntai. \o/ kupolin paintchatti on perin viihdyttävä keksintö!
// äärh, tältä illalta taitaa jäädä pchatit väliin. Tarvitaan useempi huone.
« Viimeksi muokattu: 29.06.08 klo 18:38 kirjoittanut taishita » tallennettu

se parhaiten nauraa joka koiraa karvoihin katsoo ja joka toiselle kuoppaa kaivaa se villakoirana veräjästä pääsee
Doce
peruskäyttäjä

Viestejä: 3Profiili
« Vastaus #6 : 29.06.08 klo 15:32 »

Tosi kivalta kuulostaa. Oishan se tietysti kiva jos se olisi jo aikasemmin auki tai useampana päivänä, mutta eipä voi mitään. Ymmärrän toki, että valvojillakin on elämä. ;)
tallennettu
Kilderoi
peruskäyttäjä

Viestejä: 2


Täällä mä oon ^.~'


Profiili
« Vastaus #7 : 29.06.08 klo 18:29 »

Kävin eilen illalla tuolla, mutta tänään en pääse. Kun klikkaan meneväni sinne, ilmestyy vain lila ruutu ja se pysyy siinä koko ajan. Isoveli asensi windowsin uudestaan äsken. Mikähän nyt kiikastaa/mättää ja miten pääsisin sinne uudestaan? :)

//Hienoa, ei pääse edes jatkamaan kuvia tai piirtämään. Kokeilin päivittää ja F5 mut eipä oikein auttanu. Se on varmaan tämän piirtelyn loppu -.-
« Viimeksi muokattu: 30.06.08 klo 12:12 kirjoittanut Kilderoi » tallennettu

~Minä niin kuin tanssija nuorallani kuljen, silmät pelkoni eessä suljen...~ Indica - Nuorallatanssija
neji
himono-onna
vastuuhenkilö

Viestejä: 267Profiili
« Vastaus #8 : 29.06.08 klo 20:14 »

Mäkään en pääse.
Annoin latautua vaikka kuinka kauan ja vaikutti, että pääsin sisään, mutta kun yritti piirtää niin mitään ei tullut :< ja vaikutti että koko systeemi lagasi vaan ja mikään ei tapahtunu reaaliajassa.
tallennettu
Micchi
foorumisti

Viestejä: 77Profiili WWW
« Vastaus #9 : 29.06.08 klo 20:19 »

Minäkään en pääse. :< Eilen pääsin ja olin tänäänkin puoli tuntia, mutta sitten kun kirjauduin pois sieltä ja kun tulin takaisin en enään päässyt. Jumittunu 20% tuo lataus. :<<
tallennettu

Nice bananas!
Vigly
Kalaisa
oekakivalvoja

Viestejä: 458


HAAHAA


Profiili WWW
« Vastaus #10 : 29.06.08 klo 21:16 »

Mä painoin F5 (päivitin) nii rupes toimimaan : )
tallennettu
Sekoleptikko
foorumisti

Viestejä: 229


ruts


Profiili WWW
« Vastaus #11 : 29.06.08 klo 21:29 »

Mä painoin F5 (päivitin) nii rupes toimimaan : )

Itse tein näin kaiketi kymmenisen kertaa, aina kun jumitti. Alkuun toimi nätisti, ja tekstichattailun kanssa ei tullut minkäänlaista ongelmaa, mutta kun painoin miinusta nähdäkseni koko kuvan, se jumitti. Sama juttu aina kun yritin piirtää. Ja tämä tapahtui vian tänään, eilen toimi erinomaisesti (jos vajaavaista piirtotaitoani ei lasketa).
tallennettu

Ota minut mukaan sun kanssasi
Junan alle mahtuu kaksinkin
Kädet ratista irti
Ja nyt mennään
PipariC
peruskäyttäjä

Viestejä: 3Profiili
« Vastaus #12 : 30.06.08 klo 17:16 »

Sais olla kyllä koko ajan auki, olis parempi :'p
tallennettu
Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« Vastaus #13 : 30.06.08 klo 17:34 »

Sais olla kyllä koko ajan auki, olis parempi :'p

Ei me pystytä valvomaan sitä 24/7, ja valvoja on pakko olla paikalla aina, kun PaintChat on auki. Nyt on kaksi kertaa ollut auki, ja molemmilla kerroilla joku tai jotkut ovat innostuneet pelleilemään layereilla tai sotkemaan muuten vaan. Ei paljoa, mutta kuitenkin sen verran, että valvojia selvästi tarvitaan.
« Viimeksi muokattu: 15.07.08 klo 12:20 kirjoittanut Andromeda » tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Emizy
kupoliitti

Viestejä: 5Profiili
« Vastaus #14 : 03.07.08 klo 21:02 »

A, hienoa. Olenkin odotellut jo pitkään, että kupoliin päätettäisiin järjestää aktiivisempi PaintChat. Sattui muutenkin ihan hyvään ajankohtaan, kun kaikki PChatit joissa tavallisesti vierailen eivät enää toimi, koska ylläpitäjä on tainnut kyllästyä login päivittämiseen ja monet muut ovatkin täynnä spämmereitä. Siksi onkin hyvä kun on niin tarkka valvonta, että saadaan pidettyä pelleilijät loitolla ja muutenkin homma toiminnassa, vaikka käyttöaika onkin melko vähäinen. Toivottavasti kaikilla on hauskaa ja PaintChat jää tänne pysyvästi.
tallennettu
Hallakka
peruskäyttäjä

Viestejä: 34Profiili
« Vastaus #15 : 09.07.08 klo 13:09 »

Hieno idea tämmöinen PaintChat :) Käväisin sielä kun se ensimäisen kerran oli auki. Tosin jotkut tulivat ja suttasivat mustalla kaikkien töiden päälle. Viime sunnuntaina en kerennyt harmillisesti käymään, muta ehkä ensi sunnuntaina. Miksi PaintChat on auki vain sunnuntaina?
tallennettu

Even though spring is sublime and dreamy, it's painful
I hide my determination in the depths of my chest and smile..
Miizou
improvisoiva
ylläpitäjä

Viestejä: 651Profiili WWW
« Vastaus #16 : 15.07.08 klo 02:27 »

Miksi PaintChat on auki vain sunnuntaina?
Siksi, koska arki-iltaisin on liian kiire. Kuten sanottu...
Ei me pystytä valvomaan sitä 24/7, ja valvoja on pakko olla paikalla aina, kun PaintChat on auki.
tallennettu
Finranma
foorumisti

Viestejä: 25


Ranma 1/2, one and only


Profiili WWW
« Vastaus #17 : 17.07.08 klo 23:49 »

Kuulostaa mukavalta. Taidanpa tulla katsomaan millainen tämä PaintChat on. Uusi kun olen. Nähdään sitten sunnuntaina kaikki ketkä tulevat sinne.
tallennettu

Jos pidät Ranma 1/2 - sarjasta niin käythän Ranma sivustollani.
Zio
Vieras
« Vastaus #18 : 28.07.08 klo 19:30 »

Miltäs semmonen kuulostaisi, jos perustettaisiin erikseen paintchat-valvojakaarti, jotta se voisi olla auki hieman useammin?
tallennettu
Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« Vastaus #19 : 28.07.08 klo 19:38 »

Yritetään nyt ensin se toimimaan kunnolla edes silloin sunnuntaisin, ja sitten sen jälkeen voidaan katsoa, mitä tehdään.
tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Cha-Cha
Vieras
« Vastaus #20 : 28.07.08 klo 22:44 »

Olen miettinyt jonkin aikaa tätä Paintchattia, että mikähän tämä lienee, ja millainen. Kuitenkin eilen(27.7.08) poiketessani Kupolissa, silmääni osui etusivulla kyltti avoimesta PaintChatista. Kurkkasinpas sinne ja ( kappas kappas) jäin siihen koukkuun , ja datasin siinä piirtäen ja kirjoitellen sen sulkeutumiseen asti. Tosin siellä liikkui semmloisia epämääräisiä sotkija huligaaneja, mutta onneksi niitä ei ollut sen enempää (8 Koitan (tottakai) ensi sunnuntainakin piipahtaa siellä.( vaikka se piipahtaminen kuitenkin venyy kai pariksikin tunniksi.)Lueskelin näitä viestejäkin tästä ja löysinkin pari käyttäjätunnusta, jotka datasivat PaintChatissa samaiseen aikaan kuin minäkin (8
tallennettu
Neere
foorumisti

Viestejä: 10


kärpässieni


Profiili
« Vastaus #21 : 10.08.08 klo 21:05 »

Oikein oiva idea. Tykkään. Paitsi nyt useampana Sunnuntaina kun olen yrittänyt mennä sinne piirtämään, niin ruutu on valkoinen ja kaikki ihmettelevät että miksei voi piirtää. eli kai siinä jotain vikaa on. Mutta ei aina. Mutta vain käyttöön useampina päivinä, niin sen olla pitää.

-Kiitos ja kumarrus -Neere--
« Viimeksi muokattu: 11.08.08 klo 10:53 kirjoittanut Neere » tallennettu
Ciercy
peruskäyttäjä

Viestejä: 2


OMGOZMFMGOMZOMOZM


Profiili
« Vastaus #22 : 12.08.08 klo 21:53 »

Juu, meikäläinenki sortunut käväisemään PaintChatissa pari/kolme kertaa, ja se on ollu kaikinpuolin iha positiivistä kokemusta sillon, ku kaikki on toiminu.
 Aluks ihmetytti vähä tuo Paint Login saanti, mutta nyt senki muistaa.
tallennettu
Moriga
kupoliitti

Viestejä: 101


よろしく


Profiili WWW
« Vastaus #23 : 17.08.08 klo 15:08 »

Ihan vain infoksi että paintchatin suhteen on tällaistakin käynyt: Kinezumin kanssa kokeiltiin ahtautua paintchattiin yhtäaikaa eri koneilta saman langattoman netin kautta, mutta sepä ei onnistunutkaan. Paintchatti ei päästänyt sisään kuin yhden kerrallaan: kun toinen oli kirjautunut sisään ja päässyt paintchattiin, se ei enää huolinut toista sisään.
tallennettu

o.O stealth-piisku O.o
Ynne
oekakien
kupomuumio

Viestejä: 304Profiili WWW
« Vastaus #24 : 17.08.08 klo 16:55 »

Ihan vain infoksi että paintchatin suhteen on tällaistakin käynyt: Kinezumin kanssa kokeiltiin ahtautua paintchattiin yhtäaikaa eri koneilta saman langattoman netin kautta, mutta sepä ei onnistunutkaan. Paintchatti ei päästänyt sisään kuin yhden kerrallaan: kun toinen oli kirjautunut sisään ja päässyt paintchattiin, se ei enää huolinut toista sisään.
Arvaisin että tuossa on vain käynyt se "tavallinen" sisäänpääsyongelma (logi ei lataa, mikään ei toimi), itse olen usein mennyt samalla koneella useammalla selainikkunalla PChattiin. Vai heittikö chatti ihan jotain kunnon virheilmoitusta?
tallennettu

| deeAa | GRAAAAGH!  Varför en banan?
Oekakivastaava | Piirtisvainoaja | MMO-olmi
Moriga
kupoliitti

Viestejä: 101


よろしく


Profiili WWW
« Vastaus #25 : 17.08.08 klo 20:29 »

Ihan vain infoksi että paintchatin suhteen on tällaistakin käynyt: Kinezumin kanssa kokeiltiin ahtautua paintchattiin yhtäaikaa eri koneilta saman langattoman netin kautta, mutta sepä ei onnistunutkaan. Paintchatti ei päästänyt sisään kuin yhden kerrallaan: kun toinen oli kirjautunut sisään ja päässyt paintchattiin, se ei enää huolinut toista sisään.
Arvaisin että tuossa on vain käynyt se "tavallinen" sisäänpääsyongelma (logi ei lataa, mikään ei toimi), itse olen usein mennyt samalla koneella useammalla selainikkunalla PChattiin. Vai heittikö chatti ihan jotain kunnon virheilmoitusta?

Håå! Testasimme uudestaan, ja tosiaan hommahan toimii. Asioista julkisesti valittaminen kannattaa o/ vehkeet alkaa heti pelata.

Viime kokeilukerta oli niitä aivan paintchatin alkuaikoja. Siitä on nyt kai kuukauden päivät, mutta jollei muistini aivan heitä härän peppua silloin kävi niin että se antoi kirjoittaa nimimerkin (your handle) ja kun painoi "enter" niin ei vain tapahtunut mitään. Kokeilimme toisin päin ja taas se joka oli ensin kirjautunut paintchattiin ei havainnut mitään ongelmia, mutta jälkimmäisen kirjautuminen kariutui jälleen siihen ettei "enter" namikka toiminut. Virheilmoituksia ei tullut.
Joten ilmeisesti arvailit oikein.
tallennettu

o.O stealth-piisku O.o
kummitusviiksi
pollitiimi

Viestejä: 20

Profiili
« Vastaus #26 : 02.09.08 klo 18:51 »

Hauskempaa, jos se olisi koko ajan auki, mutta ymmärrän, jos ei koko ajan riitä valvojia valvomaan p-chattia.

Minulla on yksi ongelma paintchatin kanssa. Kun tulen sunnuntaina p-chattiin niin siellä tulee jo viikkoja vanha piirrustus. Mistä johtuu?
tallennettu

!
Lakuta
kupoliitti

Viestejä: 187Profiili
« Vastaus #27 : 02.09.08 klo 19:25 »

Jos chatti olisi alati auki, siitä alkaisi mennä se viehätys. Kuten vaikka siitä että Aku Ankka ilmestyisi joka päivä. : D
tallennettu
Miizou
improvisoiva
ylläpitäjä

Viestejä: 651Profiili WWW
« Vastaus #28 : 07.09.08 klo 00:44 »

Kun tulen sunnuntaina p-chattiin niin siellä tulee jo viikkoja vanha piirrustus. Mistä johtuu?
Tämä on villi veikkaus, mutta voisiko johtua selaimesi välimuistista? Kokeile tyhjentää cache ennen kuin seuraavan kerran (huomenna?) lataat PaintChatin ja kirjaudut sisään.

Edit: Villi veikkaukseni meni tällä kertaa ihan pieleen.
« Viimeksi muokattu: 07.09.08 klo 14:16 kirjoittanut Miizou » tallennettu
Ynne
oekakien
kupomuumio

Viestejä: 304Profiili WWW
« Vastaus #29 : 07.09.08 klo 01:16 »

Minulla on yksi ongelma paintchatin kanssa. Kun tulen sunnuntaina p-chattiin niin siellä tulee jo viikkoja vanha piirrustus. Mistä johtuu?
Johtuu siitä, että paintchatin logi ei ole tyhjentynyt kunnolla edellisestä kerrasta. Yleensä tuossa tilanteessa auttaa vain se, että joku tekniikkapojista käy vähän ravistelemassa palvelinta.
tallennettu

| deeAa | GRAAAAGH!  Varför en banan?
Oekakivastaava | Piirtisvainoaja | MMO-olmi
Tehilla
oekakisti

Viestejä: 15Profiili
« Vastaus #30 : 15.10.08 klo 19:46 »

Kröhm....tämä saattaa tuntua typerältä kysymykseltä, mutta jos haluaa tehdä esim. badgeja badgekakilla, miten se badgepohja ladataan sille layerille? Olen tässä vain kerran onnistunut.
tallennettu

And so, I broke into the Palace
With a sponge and a rusty spanner
She said:
"Eh, I know you
And you cannot sing"
I said:
"that's nothing
You should hear me play piano"

Morrissey ♥
Lakuta
kupoliitti

Viestejä: 187Profiili
« Vastaus #31 : 15.10.08 klo 19:49 »

Töntti, väärä topic. Mutta se musta rinkula tulee automaattisesti ja se on ylimmällä layerilla.
tallennettu
Maeve
foorumisti

Viestejä: 123


Kiitos Fukairi ♥


Profiili
« Vastaus #32 : 15.10.08 klo 20:10 »

Paint-Chat toimii todella harvoin. Se lataa nopeasti, mutta piirrokset joko eivät tule näkyviin, tai sitten ne vaihtuvat jatkuvasti. Se ei kai toimi oikein. Jotain pitäisi tehdä, jotta jokainen saisi nauttia siitä!
tallennettu

Jee ♥
Usudas
kupoliitti

Viestejä: 176


usu


Profiili
« Vastaus #33 : 24.11.08 klo 16:16 »

Olisi kiva jos paintchat olisi useammin, eilen unohdin sen ja ärsyttää, ei millään jaksaisi odottaa, kun seuraava sunnuntai jolloin pääsen koneelle on jo joulukuussa.
tallennettu
Meu
kupoliitti

Viestejä: 72


~


Profiili WWW
« Vastaus #34 : 24.11.08 klo 19:12 »

Paint-Chat toimii todella harvoin. Se lataa nopeasti, mutta piirrokset joko eivät tule näkyviin, tai sitten ne vaihtuvat jatkuvasti. Se ei kai toimi oikein. Jotain pitäisi tehdä, jotta jokainen saisi nauttia siitä!

Ongelma on luultavasti pikemminkin selaimessasi kuin paintchatissa.
Isäni koneella kuvat eivät ladanneet kunnolla, kun taas täällä paintchat toimii moitteettomasti.
tallennettu

:)
mintying
foorumisti

Viestejä: 46


meow


Profiili WWW
« Vastaus #35 : 29.11.08 klo 19:42 »

Erittäin hyvä idea tämä paintchat. Olen ollut mukana jo pari kertaa, ja kummallakaan kerralla ei toiminut. Olen samaa mieltä Maeven kanssa, jotain pitää tehdä!
tallennettu

降り積もる 雪よz88;どうか
降り続けてずっと
このままz88;全て奪い去ってよ
Prunus
peruskäyttäjä

Viestejä: 7


゚ヮ゚ ୭u୭ ಌ


Profiili WWW
« Vastaus #36 : 18.08.09 klo 16:47 »

Joku, jonka nimimerkkiä en muista halusi kovasti että p-chat olisi aina auki.
Minusta se on ihan hyvä että se on sunnuntaina, eikä joka päivä.
Sillä jos se olisi joka päivä, ei kupolin piirtolaudoille tulisi juuri ollenkaan kuvia.
Ja sittenhän siihen kyllästyisikin jo paljon nopeammin.
Joten minusta on ihan hyvä että p-chat on joka sunnuntai (8
Vaikka klo:21.00 pitäisi mennä sänkyyn niin olen ehkä jotain 10-20 minuuttia p-chatissa ennen nukkumaan menoa 8)

---------------------------------------------------------------------------------

Ja myös joku toinen jonka nimimerkkiä en muista, totesi että paintchat lataa nopeasti, mutta kuvat vaihtuvat jatkuvasti.
Eikö tämä johdukkin siitä että, p-chat lataa piirrettyjä kuvia kumminkin vielä?
tallennettu
Mangopiirakka
kupoliitti

Viestejä: 72Profiili
« Vastaus #37 : 29.03.10 klo 16:53 »

Kaikille tiedoksi että kun menet p-chattiin, ja kuvat vaihtuvat todella nopeasti tarkoittaa sitä että se lataa. Joskus lataukseen saattaa kestää kauankin, ainakin minulla on kerran kestänyt kauan. Sen takia viikkoja vanhat kuvat näkyvät siinä, kun p-chat on ladannut, piirroksia tulee taas siihen tahtiin kun kaikki piirtävät, eikä erittäin nopeasti. Chatti kohtaan tulee myös jokin punainen teksti, mutta en tällä hetkellä muista mitä siinä lukee.

Selvensinpä vähän vain vaikka en mikään valvoja olekaan ~
tallennettu
Sivuja: 1 2 [Kaikki]
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.056 sekunnissa. 19 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste