sisällön alkuun
19.11.2017 10.26 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Jaskakin tietää että suoralinkitys on väärin"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
« edellinen seuraava »
Sivuja: [1] 2 3 ... 21
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Impro 3  (Luettu 118356 kertaa)
0 käyttäjää ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
hoku
peruskäyttäjä

Viestejä: 6


Aww..<3


Profiili WWW
« : 21.05.08 klo 19:38 »

Onko kupolille tulossa enää uutta impromangaa?

//Kiitos tiedosta.^^
« Viimeksi muokattu: 17.09.09 klo 22:27 kirjoittanut Andromeda » tallennettu

There are no stupid questions, just stupid people.
Èlewyn
erakoitunut
kupomuumio

Viestejä: 293


pssst


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 21.05.08 klo 22:32 »

Sen verran olen ollut asiassa mukana (joo, minähän olenkin ollut taas tosi aktiivinen ircin puolella...kun saisikin sen taas toimimaan) että kyllä impro 3:sta ollaan ainakin suunnittelemassa, vielä ei tietojeni mukaan ole mitään sitovaa päätetty aikataulusta tms. Mutta joka tapauksessa, eiköhän se vielä ole tulossa, milloin, siitä ei ole mitään aavistusta.

Mutta jos arvon improkontrolleri Miiz haluaisi sanoa tähän jotain pätevämpää kun tosiaan olen ollut asiasta hieman sivussa.

//Juu, niin kuin sanottu kakkonen on jo loppusuoralla, joten en nyt näe mitään estettä mikseikös kolmosta alettaisi pikkuhiljaa toteuttamaan, kunhan saadaan yhteisymmärrys mitä ja milloin aloitetaan. Kagelle onnea ahertamiseen! :)
« Viimeksi muokattu: 24.05.08 klo 16:29 kirjoittanut Èlewyn » tallennettu

gnawing,biting,breaking,hacking,burning !
Andromeda
kilopostaava
ylläpitäjä

Viestejä: 1 033Profiili
« Vastaus #2 : 22.05.08 klo 12:19 »

Impro kakkonenhan on vielä kesken (=loppusuoralla, kuten Kasumi sanoi), annetaan tehdä epilogi rauhassa loppuun ennen kuin käydään uuden impron kimppuun.

(Andro hiipii taka-alalle hönkäistyään mölyt mahastaan ja päästää Miizin selventämään asiaa enemmän.)
« Viimeksi muokattu: 23.05.08 klo 17:17 kirjoittanut Andromeda » tallennettu

Aina on toivoa.
---
Hänellä oli pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet. Ei hänellä mitään aarretta ollut, vain se pieni laatikko, johon mahtuivat kaikki maailman aarteet.
Kasumi
karismaattinen
kupomuumio

Viestejä: 572Profiili WWW
« Vastaus #3 : 23.05.08 klo 04:52 »

Ei kai se kesken ole vaan loppusuoralla. Varmaan voisikin viimeistellä helposti jonkun kirjoittamana ja piirtämänä. Onhan tämä jo kauan kestänyt ja lisää sivuja ei ole ilmennyt aikoihin. Viimeisin tähän asti tehdyn vuoron sivujen viimeinen ruutukin antaa ymmärtää että loppu on lähellä, ellei keksi mielettömiä juonikäänteitä jatkamaan koko sarjakuvaa. Jatkaminen tuntuu vahvasti väkinäiseltä impro-sarjan pystyssä pitämistä, tässä vaiheessa.

Uusi impro olisi tervetullut jos vain löytäisi potentiaalisia piirtäjiä ylläpitämään tarinaa suht. hyvänä.
tallennettu

Modern Life Is Rubbish
Lightbacter
foorumisti

Viestejä: 169


Descendant of a metroid


Profiili
« Vastaus #4 : 24.05.08 klo 15:58 »

Epilogi on tekeillä, Kagella on vain ollut kiireitä eri laitosten ennakkotehtävien ja nyt pääsykokeiden kanssa, joten se on venynyt ja venynyt, mutta eiköhän se tässä kesän aikana saada loppuun.
tallennettu

Idlaan ja (s)afkaan, mutten oikeen tee mitään.
Miizou
improvisoiva
ylläpitäjä

Viestejä: 651Profiili WWW
« Vastaus #5 : 30.05.08 klo 23:33 »

Ääk, nyt vasta huomasin tämän ketjun, vaikka minunhan se pitäisi ensimmäisenä olla vastaamassa improa koskeviin kysymyksiin.
Ollut vaan minullakin koulukiireitä sun muuta viimeiset pari kuukautta, joten olen vain tyytynyt odottelemaan rauhassa Kagen epilogisivuja.

Virallisestihan Impro 2 on jo loppunut, kuten viimeisimmän sivun "the end" -tekstistä voi päätellä. Epilogi tarvitaan kuitenkin vielä selventämään hahmojen kohtaloita, vaikkei suuria juonenkäänteitä enää koetakaan.

Impro 3:kin tulee kyllä ihan varmasti, mutta toistaiseksi siitä ei ole puhuttu kuin satunnaisesti irkin puolella. Osittain siitä syystä, että keväällä on ollut monilla opiskelu- ja pääsykoekiireitä ja osittain siksi, koska Impro 2:n ollessa vielä loppusilausta vaille valmis, tuntui uuden impron esille ottaminen minusta hätiköidyltä.

Nyt kesäloman alettua voisi kolmannen impron suunnittelun aloittaa virallisestikin, kun vapaa-aikaa on taas enemmän. Jos vaikka kesäkuun aikana saataisiin homma käyntiin taas pitkän tauon jälkeen. Impro 2:n epilogi tulee kyllä sitten aikanaan.

Jos ette #impro-kanavalle tule jutustelemaan asioista, niin ainakin tähän ketjuun voisivat Impro 2:ssa mukana olleet piirtäjät ilmoittautua. Muutkin improamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Katsotaan sitten sen perusteella, millainen piirtäjäkaarti tällä kertaa saadaan kokoon.

Lukijoidenkin mielipiteitä olisi kiva kuulla, joten kaikki ideat ja toiveet Impro 3:a koskien ovat tervetulleita. Vaikka lopullinen päätäntävalta onkin minulla (muah hah hah), niin haluan ehdottomasti kuulla muiden kommentteja ja ehdotuksia ennen kuin alan omia visioitani ehdottelemaan.
tallennettu
nekorin
Raivotar
vastuuhenkilö

Viestejä: 555


Amanda <3


Profiili WWW
« Vastaus #6 : 31.05.08 klo 18:02 »

Ehdotan: epäkuolleita ninjamerirosvokääpiöitä.
tallennettu

Kasumi
karismaattinen
kupomuumio

Viestejä: 572Profiili WWW
« Vastaus #7 : 31.05.08 klo 20:08 »

Irkin puolella tuli jo jotain mukavaa ehdottelua. Ensin olisi ollut ehdotuksena samurai-teema. Ihan Vagabondin innoittamana ja siitä tuli mieleen tämä mainio Blade of Immortal. Sitten heitin idean jostain villistä tytöstä, samuraina. Luonne olisi kuin Mugenilla Samurai Champloosta. Tsukikage ranin naissamurai on vähän liian hillitty. (voi luoja, tuli mieleen naispuolinen ja samurai versio Narutosta, toivottavasti ei mitään sellaista). Luonne voisi olla yhtä tempperamenttinen kuin Haruhilla. Haruhihan on vahvaluonteinen tyttö.
EMT.
Toinen idea oli vielä houkuttelevampi: länkkäri, (sillä ihan kaikki tuskin osaavat piirtää yukata-takkeja tai katanoita täysin korrektisti). Siksikin innostuin, että tykkään ihan hurjasti Tex Willer sarjakuvista ja sen perusteella tuli jo villejä ideoita ja se olisi myös helpompi kuin samurai-teema. Itse en tykkäisi mistään steam-punk teemasta enään. Onhan Texitkin fiktiota sillä miten se Tex Willer voi aina selvitä kaikesta hengissä? Kaikkeen sekin joutuu ja länkkäri-teemasta voi vetää vaikka mitä. Muistelkaapa esim Don Rosan kirjoittamia Roopen nuoruus-tarinat villissä lännessä.
* Kasumi haluaisi innokkaasti mukaan piirtää.
tallennettu

Modern Life Is Rubbish
Èlewyn
erakoitunut
kupomuumio

Viestejä: 293


pssst


Profiili WWW
« Vastaus #8 : 03.06.08 klo 00:25 »

Jep, kyllä täällä oltaisiin ihan kiinnostuneita vielä jatkamaan impron parissa, ainakin näin alustavasti. Jos minut nyt ylipäätään mukaan vielä hyväksytään ;-P. Itsellä ei ole oikeastaan pahempia kiireitä ja tietysti on hitunen enemmän kokemustakin sitten viime improiluni :|. Kasumilla oli ihan mukavia ideoita impron suhteen, joten vähän samalla linjalla ollaan. Kunhan se on jotain uutta - vaikka sitten samuraita, villiä länttä tahi scifiä. Ja ihan perusfantasiakin on itselleni mieleen, joten heitän senkin nyt tähän. Minulla ei ole ainakaan mitään ehdotonta "ei"tä millekään, mielenkiinnolla mukana oli se sitten mitä hyvänsä (no okei ehkei kuitenkaan IHAN kaikkea).

Yritän saada xchattini toimimaan tällä viikolla, josko sitten sinne mystiseen irkkiin jaksaisin raahata itseni. Mutta jos ei onnistu, niin saatte varautua siihen että pommitan yksäreillä tahi postauksilla tähän ketjuun.
tallennettu

gnawing,biting,breaking,hacking,burning !
Efana
unissa kulkeva
kupomuumio

Viestejä: 161


Kaikkien janoisten sankari


Profiili WWW
« Vastaus #9 : 03.06.08 klo 11:20 »

Efa vaatii prinsessa-impron! Tahtoo piirtää nättejä mekkoja! \*^_^*/

... mutta jos enemmistö ei innostu olen valmis tukemaan muitakin aiheita. Samuraityttö- ja länkkäriaiheet ovat molemmat toteutuskelpoisia ja uskoakseni varsin idearikkaita aiheita. Voisin jopa olla innostunut lähteä improamaan! Uudellekin improlle varmaan järjestettäisiin vanhan systeemin mukaisesti piirtäjien valitsemiseksi joku kilpailunomainen karsinta?

Itse en kakkosimproa jaksanut muistaakseni kovin kauaa seurata: Aihe meni jotenkin liian poliittiseksi enkä pysynyt enää perässä. Liikaa samankaltaisia hahmoja, ehkä? Nämä ovat muistikuvani aiheesta. Ykkösimproa seurasin aikoinaan mielenkiinnolla ja aktiivisesti koko tarinan ajan.
tallennettu

weightless
bare
faithless
scared
Miizou
improvisoiva
ylläpitäjä

Viestejä: 651Profiili WWW
« Vastaus #10 : 04.06.08 klo 02:50 »

Efa vaatii prinsessa-impron!

Itse en kakkosimproa jaksanut muistaakseni kovin kauaa seurata: Aihe meni jotenkin liian poliittiseksi enkä pysynyt enää perässä. Liikaa samankaltaisia hahmoja, ehkä?
Ehdotus prinsessoista noteerattu.

Mutta voi sentään, minusta ne poliittiset jännitteet ja iso hahmomäärä kun olivat Impro 2:n parempia puolia. Tosin toteutuksen puolesta olisi voitu käyttää tätä poliittista kähmintää vielä enemmän hyödyksi. Nyt tuntuu, että osa kulissien takaisen valtapelin potentiaalista hukkaantui muihin juonenkäänteisiin.

Jälkikäteen tarkasteltuna on myönnettävä myös, että tarina jäi jahkailemaan monessa kohdassa eikä suuri hahmogalleria ainakaan edesauttanut asiaa. Itsekin piirtäjänä tiedän, kuinka hankalaa on yrittää saada kaikkien hahmojen edesottamuksia käsiteltyä yhdessä vuorossa.
Impro 3:ssa pitää siis selvästi rajoittaa sitä, miten monta uutta hahmoa tarinaan otetaan mukaan sen edetessä.

Edellä mainitut ongelmat ovat toisaalta myös erottamaton osa improilun luonnetta. Mitäpä olisikaan impromanga ilman improvisaatiota. Olosuhteisiin nähden pysyi Impro 2 siis aika hyvin kasassa. Onneksi meillä oli osaavia tekijöitä.

Ehdotan: epäkuolleita ninjamerirosvokääpiöitä.
Sori. Merirosvoja oli jo ykkösimprossa. =P

Epäkuolleita kyllä voi harkita. Kunnon zombimättö-impro olisi hyvää harjoitusta henkilökohtaiselle zombisarjakuvaprojektilleni.
(Pahoin kyllä pelkään, ettei tämä saa kovinkaan paljon kannatusta muiden improhalukkaiden taholta.)

Ninjakääpiöt jätän omaan arvoonsa...

Ensin olisi ollut ehdotuksena samurai-teema.

Toinen idea oli vielä houkuttelevampi: länkkäri, (sillä ihan kaikki tuskin osaavat piirtää yukata-takkeja tai katanoita täysin korrektisti).
Ehdotus samurai-teemasta noteerattu.

Länkkäri-impro kelpaisi minulle myös. Impro 2:ta edeltäviän kisatöiden pohjanahan oli se minun lyhyt länkkärijuttu, johon kisaajien piti piirtää jatkoa.

Mitä yukatojen ja katanoiden piirtämiseen tulee, niin niitähän pitäisi sitten vain harjoitella, jos samurai-teema houkuttelee. Eivät ne teknisesti oikeaoppisen näköiset revolveritkaan onnistu, ellei ensin katso kuvista mallia.

Kunhan se on jotain uutta - vaikka sitten samuraita, villiä länttä tahi scifiä. Ja ihan perusfantasiakin on itselleni mieleen, joten heitän senkin nyt tähän.
Sci-fi kelpaisi periaatteessa minulle, mutta epäilen "oikeaoppisen" tieteisseikkailun olevan liian hankalaa toteuttavaksi impromangana. "Oikeaoppinen" siinä mielessä, että fysiikan lait otettaisiin huomioon keksintöjä ja tulevaisuuden tekniikkaa suunniteltaessa, ja jos tapahtumat sijoittuisivat avaruuteen, niin avaruusalusten tulisi luonnollisesti noudattaa fysiikan lakeja.
Toki Star Wars -tyylinen höttöscifi/avaruusfantasia menisi, mutta jos sci-fistä puhutaan, niin itse ainakin tahtoisin tehdä suhteellisen realistista sci-fiä.

Kevyt, Tolkien-henkinen fantasia örkkeineen, haltsuineen (ei homohaltioita kuitenkaan) ja miekkataisteluineen kääntyisi impromangaksi varmasti helpommin. Oma höttöfantsuparodiasarjikseni kun on niin ikään työn alla (zombimättögoren ohella), joten aihe olisi minullekin läheinen.

---

Sitten ehdotus koskien teknistä toteutusta: Sopiiko kaikille, että skannaisitte tulevan Impro 3:n sivut 300 dpi:n tarkkuudella?
Vaikka impron painaminen ei vielä olekaan kuin spekulatiivista ajatusleikkiä, niin kaikkeen olisi silti hyvä varautua jo nyt. Samalla tämä tarkoittaa myös sitä, että sivujen olisi hyvä olla puhtaaksi piirrettyjä tai ainakin hyvin siisteiksi editoituja.

Fonttikoonkin olisi hyvä pysyä samana kaikilla sivuilla. Olisi hyvä päättää virallinen fonttikokokin, tyyliin "12 pt puheelle ja yleistekstille ja 9 pt taustamutinoille" tai jotain.

Entä mitenkäs olisi, jos Impro 3 ei olisikaan enää niin vapaata improvisaatiota kuin tähän asti? Ylempänä mainitsemani ongelmat tarinankuljetuksen suhteen ovat taatusti tuttuja niin piirtäjille kuin lukijoille, joten mitäs, jos piirtäjät alkaisivat pitää jokaisen kierroksen jälkeen kokouksen (irkkimietinnön), jossa yhdessä päätettäisiin seuraavan kierroksen juttuja ja juonenkäänteitä. Siis päätettäisiin ikään kuin yhteinen käsikirjoitus, jota sitten jokainen vuorollaan noudattaisi pääpiirteittäin niin, että omien osuuksien yksityiskohdat saisi jokainen päättää itse, mutta pääjuoni kuitenkin etenisi ennaltasovitulla tavalla.

Näinhän on jo toimittu viimeisen kierroksen ja epilogin suhteen, joten sikäli touhu on tuttua ainakin osalle piirtäjistä. Lisäsäätöähän se aina on, mutta ainakin tällä tavalla saataisiin minimoitua juonen tyhjäkäyntiä.
Toki tällainen systeemi vähentäisi varsinaisen improvisoinnin osuutta, mutta vastaavasti lopputuloksena voisi olla huomattavasti eheämpää tarinaa, mikä tuskin ainakaan lukijoita haittaisi.

Mutta joo, idea tämä vasta on. Mitäs mieltä olette?

Kolmas asia koskee hahmoja. Jos ei tarinaa suunnitella pahemmin etukäteen, niin ainakin hahmot pitää tällä kertaa ehdottomasti suunnitella valmiiksi. Viime kerralla kävi jo niin, että jokainen piirtäjä toi vuorollaan uusia hahmoja mukaan tarinaan, mikä toisaalta johti vaihtelevaan ja monipuoliseen hahmovalikoimaan, mutta vastaavasti teki juonenkuljetuksesta pahuksen vaikeaa, kun kaikkia tärkeitä hahmoja oli käytännössä mahdotonta saada käsiteltyä yhden vuoron aikana.

Jahka Impro 3:n teema ja tapahtumapaikat saadaan päätettyä (piirtäjistä puhumattakaan), on aika suunnitella hahmot. Niistä päätetään jälleen yhdessä, joten varautukaa hahmosuunnitelmien tekoon jossain vaiheessa.
(Tai jos olette ovelia, suunnittelette hahmoja ja konseptitaidetta jo nyt. Näyttävillä luonnoksilla saattaa olla iso merkitys, kun haluatte aivop... suostutella muita piirtäjiä valitsemaan teemaksi juuri sen oman suosikkiaiheenne.)

*Heittää pallon taas teille vähäksi aikaa.*
tallennettu
shinner
banned
kupomuumio

Viestejä: 101


we are our choices


Profiili WWW
« Vastaus #11 : 04.06.08 klo 11:57 »

Entä mitenkäs olisi, jos Impro 3 ei olisikaan enää niin vapaata improvisaatiota kuin tähän asti? -- mitäs, jos piirtäjät alkaisivat pitää jokaisen kierroksen jälkeen kokouksen (irkkimietinnön), jossa yhdessä päätettäisiin seuraavan kierroksen juttuja ja juonenkäänteitä. -- omien osuuksien yksityiskohdat saisi jokainen päättää itse, mutta pääjuoni kuitenkin etenisi ennaltasovitulla tavalla.


Joku pääjuonne ohjaamassa tarinan kulkua olisi näppärä olla olemassa.  Tätä voisi laatia esim. semmoisella puolen kierroksen/kierroksen checkpoint-taktiikalla, eli mietitään joku tilanne, johon sitten yritetään suunnata kierroksen aikana.  Sitten katsotaan, mihin ollaan päästy, miten sinne päästiin ja sen pohjalta mietitään mihin jatketaan.  Toteutustapa olisi siis vapaa, eikä sillä ole väliä, saavutetaanko checkpointti, mutta kaikki soutaisivat about samaan suuntaan.  Uskoisin, että piirtäjillekin olisi helpompaa, kun on jotain hajua, mihin lähteä, ja mihin muut lähtevät. 

Aina kannattaa kokeilla, sillä jos se ei toimi, tietää ensi kerralla jättää pois.

Rinnalle sitten se paljon puhuttu Kaaosimpro tuomaan vapaampaa kerrontaa!

Ja aiheesta.

Eeppistä scifiä!  Isoja avaruuslaivoja halkomassa iäisyyttä.  Eeppistä avaruustaistelua, jossa vihollinen nähdään vain tutkassa, ja kaikki toiminta tapahtuu laivan CIC:ssa!  Elämää suurempia komentajia ja eeppinen vihollinen!

Tai sitten epäkuolleita, selviytymistarinaa ja raadollista ihmisluonnon kuvausta post-apokalyptisessa maailmassa!

Mystinen saari Oulun edustalla, aikavääristymiä, mustaa savua, luukkuja, erikoinen numerosarja.  Tänne haaksirikkoutuvat Finnairin lennon AY341 matkustajat.  Alkaa tapahtua kummia, mäntymetsässä kuiskutellaan ja rammat kävelevät!  Ovatko he sittenkään yksin?  Kaikella on tarkoitus!

Sci-fi-länkkäreitä!  Steampunkisti zombie-apokalyptisessä maailmassa!  Ninjoilla.  Haltioita vain ammuttavana.
tallennettu
Miizou
improvisoiva
ylläpitäjä

Viestejä: 651Profiili WWW
« Vastaus #12 : 05.06.08 klo 03:29 »

Sci-fi-länkkäreitä!  Steampunkisti zombie-apokalyptisessä maailmassa!  Ninjoilla.  Haltioita vain ammuttavana.

tallennettu
Sdall
sekarotuinen
kupomuumio

Viestejä: 110Profiili WWW
« Vastaus #13 : 05.06.08 klo 10:43 »

Minä saattaisin tällä kertaa olla kiinnostunut tästä kolosimprosta. Ilmoittaudun mukaan o/

Juonen suunnittelu etukäteen on toimiva ratkaisu, se on tullut todettua Impro Kimblen kanssa. Taiteilijan vapauksia ei ole mitenkään rajoitettu, improilla saa siinä missä ennenkin, mutta sellaset selkeähköt suurpiirteiset ohjenuorat siinä taustalla pitävät tarinan paremmin koossa.

And sci-fi ftw! Ite tosin tiedän siitä tasan Stargaten verran.. öö.. wormhole..subspace...advanced piece of alien technology... Daniel Jackson.
tallennettu

Noira
kupoliitti

Viestejä: 18


creep around


Profiili
« Vastaus #14 : 06.06.08 klo 20:00 »

Epäkuolleita kyllä voi harkita. --- (Pahoin kyllä pelkään, ettei tämä saa kovinkaan paljon kannatusta muiden improhalukkaiden taholta.)

Jee zombeja!!!

Siis päätettäisiin ikään kuin yhteinen käsikirjoitus, jota sitten jokainen vuorollaan noudattaisi pääpiirteittäin niin, että omien osuuksien yksityiskohdat saisi jokainen päättää itse, mutta pääjuoni kuitenkin etenisi ennaltasovitulla tavalla.

Tämäntapaistahan ehdottelin jo kakkosimpron alussa mutta silloin haluttiin pitää impro improna. Mulle kyllä sopisi. Viikko on lyhyt aika, ja ehtii enemmän keskittyä piirrosjälkeen kun ei ihan tyhjästä tarvii repiä sivuja.

Kolmas asia koskee hahmoja. Jos ei tarinaa suunnitella pahemmin etukäteen, niin ainakin hahmot pitää tällä kertaa ehdottomasti suunnitella valmiiksi. Viime kerralla kävi jo niin, että jokainen piirtäjä toi vuorollaan uusia hahmoja mukaan tarinaan,

Mä en tuonut. Mitään. Ajattelin keskittyä jonglööraamaan niillä olemassaolevilla, joita sikisi vielä viimemetreille asti lisää.

Vähän luulen et iso hahmomäärä ei myöskään palvele lukijan intressejä. Mitä enemmän hahmoja, sitä vaikeampi muistaa, kuka teki mitä ja koska ja kenen kanssa. Tällaisessa muutenkin randomissa projektissa se voi aiheuttaa mielenkiinnon herpaantumista. Lukijoiden katoaminen taas nakertaa piirtäjän motivaatiota.

Allekirjoittanut ainakin vois olla mukana uudessakin improssa. Toisaalta musta olisi ehkä reilua kilpailuttaa KAIKKI mukaan haluavat. Vois sitten aloittaa samalta lähtöviivalta ikääkuin, ketkä sitten mukaan pääseekin. Emt.

Aiheeksi käy vähän mikä vaan PAITSI urheilu. Nykyaikaan asettuva ihmissuhdedraamailu vois olla mielenkiintoinen. Tai sitten niitä zombeja. Joku scifijuttukin kiinnostais mutta siitä voi tulla liian randomi,  jotkut piirtäjät alkais kuitenkin keksimään kaikkea omituista ja koko jutusta kasvaisi hallitsematon fiasko, jollei etukäteen sovittaisi tarkkoja ja kattavia sääntöjä sen suhteen mikä on mahdollista. Muutenhan lopussa joku pelastettaisiin jollain jeesusteipillä. Eiku, se onkin jo tehty.

Ihmissuhdedraama zombeilla! Hei vähäks niinku paras idea EVER.
tallennettu

Miizou
improvisoiva
ylläpitäjä

Viestejä: 651Profiili WWW
« Vastaus #15 : 07.06.08 klo 04:15 »

Mä en tuonut. Mitään. Ajattelin keskittyä jonglööraamaan niillä olemassaolevilla, joita sikisi vielä viimemetreille asti lisää.
Ahh, tosiaan. Pahoitteluni, yleistykseni ei ollutkaan yleispätevä.

Mutta pointtini tuli silti toivottavasti selväksi.

Lainaus
Allekirjoittanut ainakin vois olla mukana uudessakin improssa. Toisaalta musta olisi ehkä reilua kilpailuttaa KAIKKI mukaan haluavat.
Niin, no kävisihän tuokin, mutta koska Impro 1:ssä loppuun saakka mukana olleilla oli Impro 2:n alussa oikeus tulla halutessaan automaattisesti mukaan, niin samanlaisen "palkkion" soisin tälläkin kertaa ahkerille piirtäjille.
(Sitä paitsi, jos luopuisimme em. jatko-oikeudesta ja kilpailuttaisimme kaikki, saattaisin minäkin, improkontrolleri itse, tippua pois piirtäjien joukosta. Emme kai me nyt puolueettomalla demokratialla halua impromangan lopullista muotoumista päättää?)

Lainaus
Ihmissuhdedraama zombeilla! Hei vähäks niinku paras idea EVER.
Ja miten tuo muka eroaisi tyypillisestä nykyajan yläaste-meiningistä? =P
tallennettu
Kage
kupoliitti

Viestejä: 164


...of Doom


Profiili
« Vastaus #16 : 13.06.08 klo 14:05 »

Ensiksikin: Olen pahoillani tästä piiitkästä ajasta, joka on kulunut viimeisten Improsivujen valmistumisesta. Asia on kuten Ale-chan jo kertoikin. Olen ollut erittäin kiireinen erinäisten pääsykokeitten ja niihin valmistautumisten kanssa. Kiitokset Ale-chanille puolustamisestani.

Sitten, asiaan: Impro on ollut minulle erittäin mukava ja opettavainen kokemus. Vaikka se joskus jääkin tärkeämpien asioiden vierellä aika pitkälti taka-allalle, on Impron tekeminen mielestäny vieläkin erittäin hauskaa. Olisin siis mielelläni mukana seuraavassakin improssa. Etenkin nyt kun "rikoin" vasemman jalkani ja Inttini lykkääntyi vuodella.

Oma koti koneeni on sitten btw rikki. Mäsänä. Hajalla. Tuhoutunut. Viittä vaille savuava kasa virtapiirejä ja sellaista. En siis päse kotikoneeltani nettiin ennen juhannusta jolloin kone (toivottavasti) saadaan jälleen kuntoon. Sitä ennen netin käyttöni on siis jokseeenkin rajoitettua (en ensim. pääse IRCiin jutelemaan Impro 3:sta). Voin kuitenkin vähän kommentoida aiheita joita ketjussa on esitelty:

Olen aika pitkälti OK minkä tahansa genren suhteen, mutta nyt on pakko sanoa, että Sci-fi missä tahansa muodossa olisi ehkä kaikkein kiinnostavin aihe. Samurai tarinat ovat myös oikein mageita (Samurai Champloo on yhä mielestäni paras sarja ever ^^) ja en pistäisi pahakseni sellaisen tekemistä. Länkkäri kuulostaa myös kiinnostavalta, etenkin jos mukaan lisätään joitain eksoottisempia piirteitä (katsokaa vaikka kauan sitten ollutta roolipeliä Deadlands, joka mainosti itseään sloganilla: "Welcome to the weird west."). Ihmissuhde draamasta en tiedä School Rumblea enempää, muta kyseessä on kyllä niin mainio sarja, että ilolla työntäisin myös oman lusikkani saman tyyliseen soppaan.

Itseasiassa nyt kun asiaa miettii vähän enemmän, niin kyllähän zombeja voi työntää mihin tahansa tarinaan (paitsi ehkä ihmissuhde draamaan jollei tunnekuolleita lasketa mukaan) ja olisihan esim. Sci-fi samurai tarina aika mielenkiintoinen ratkaisu (olihan Gerge Lucasilla mielessääni samurait kun hän Jedejä suunnitteli).

Mutta, jos pitäisi vielä spesifioida vähän tarkemmin että millaista Sci-fiä haluaisin eniten, niin jos joku enää muistaa niinkin turhan ja tuntemattoman pelin kuin Final Fantasy VII, niin siinä on aika hyvää sci-fiä. Sellainen olisi erittäin mielenkiintoinen genre. Tarpeeksi lähellä minulle myös rakasta Steam Punkkia joka ei (harmillista kyllä) ole juurikaan kerännyt suosioita.

(Kestäkää vielä vähän. Tulee jälleen tälläinen monsteri postaus, mutta ollaan jo lähellä loppua ^^")

Mitä näihin ehdotuksiin säännöistä ja rajoituksista tulee, olen aika pitkälti niiden kannalla. Yleiset linjat tarinan etenemiselle voisi vetää, kunhan jätetään myös tilaa vähän Improamisellekin. Eihän Impro muuten enää ole Impro <=]. Mutta muuten, muutamat säännöt eivät ehkä tekisi pahaa. Hahmojen maksimimäärä yms. rajoitukset voisivat olla ihan jees. Mutta tästä kannattanee keskustella enemmän kunhan pääsen takaisin IRCiin Juhannuksen jälkeen (edelleen toivottavasti...).

Mukava kuitenkin nähdä että epilogia yhä odotetaan innolla ja kärsivällisesti. Tämä antaa minulle lisää voimia viimeistellä epilogi hienommin kuin mikään muu osa tässä Improssa. Kiitän ja pyydän odottamaan vielä vähän pitempään.
tallennettu

"It's not impossible. Not impossible at all. Only very, very unlikely." -Captain Jack Sparrow

"It's all part and parcel of the whole genii gig: phenomenal cosmic powers, itty bitty living space" -Genie in Aladdin

"I think my bunny slippers just ran for cover" -The Dragon

"Pain heals, chicks dig scars, Glory lasts forever..." -Shane Falco
Kasumi
karismaattinen
kupomuumio

Viestejä: 572Profiili WWW
« Vastaus #17 : 22.06.08 klo 07:06 »

Tänään sain jotain jännää aikaseksi. Samuraitytön luonnoksen olin tehnyt jo aikasemmin mutta nyt tein ulkomuistista uudestaan saman.. Ei kasvoiltaan niin animu-style kun piti tulla. Tiedän että anatomiassakin on paljon vikaa :D Koska kotoa en näitä laittanut niin en voinut kauhiasti cropata kuvia :T


Tex Willeriä nautiskellen luettuani sain kynällä paperille jotain tosi järkyttävää. Pitkälle liioiteltu mielikuvani sarjan hahmoista. Intiaani-ystävästä, Tigerista ei tullut ihan sellaista kuin piti, väsytti niin. Mutta Pitkätukka kaunispojan(miehen) siitä halusin.Edelleenkin haluaisin myös länkkäriä muttei tosiaankaan enään sitä siimpunkkia. :/ emt. Draamaa ja äksöniä saa muovattua maallisimmistakin asioista.

Kuvat on lähinnä lämmittämässä teitä sen lisäksi että edustavat omia toiveitani impro 3. teemaksi.
« Viimeksi muokattu: 22.06.08 klo 07:45 kirjoittanut Kasumi » tallennettu

Modern Life Is Rubbish
Lightbacter
foorumisti

Viestejä: 169


Descendant of a metroid


Profiili
« Vastaus #18 : 28.06.08 klo 21:05 »

Meitzi on steam punkin kannalla. Siitä saa ammennettua vaikka mitä hienoa, miljöönä voisi olla vaikka 1900-luvun alku/1800-luvun loppu Saksassa/jossain muussa isossa maassa, jolloin koneet oli isoja, höyryä löytyi ja usko tekniikkaan vankkumaton :)
tallennettu

Idlaan ja (s)afkaan, mutten oikeen tee mitään.
Kasumi
karismaattinen
kupomuumio

Viestejä: 572Profiili WWW
« Vastaus #19 : 29.06.08 klo 12:13 »

Meitzi on steam punkin kannalla. Siitä saa ammennettua vaikka mitä hienoa, miljöönä voisi olla vaikka 1900-luvun alku/1800-luvun loppu Saksassa/jossain muussa isossa maassa, jolloin koneet oli isoja, höyryä löytyi ja usko tekniikkaan vankkumaton :)
Eikös edellinen impro ollut jo vähän sellaista?
tallennettu

Modern Life Is Rubbish
Sivuja: [1] 2 3 ... 21
  Tulostusversio  
 
Siirry:  

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.042 sekunnissa. 19 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste