sisällön alkuun
19.11.2017 18.09 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Suomalaisten fanien palvelemista jo vuodesta 2002"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 25
1  Yhteisölliset / Olohuone / Vs: Ärsyttävä deviantArt : 16.01.14 klo 00:18
Näiden edellämainittujen juttujen lisäksi olen huomannut, miten pääsivulle päätyy joko poniarttia tai "katsokaa minun kosteata vulvaani, katsokaa sitä" kuvia. Siellä on myös hyvin paljon ei-taidetta, eli screenshottia jostain sarjasta, johon on lisätty sitten tekstiä ehkä korkeintaan. Näille kun yrittää sanoa, ei, tämä ei ole taidetta, ei ainakaan sinun, niin sieltä tulee ininää, että halusin vain jakaa tämän dA-ystävieni kanssa yhyy, mikä vika
Argh.

Ja ei minulla ole mitään suurta ahdistusta siis naisten alastomuudesta, mutta dA on sivustona kuitenkin taidesivusto, ei huomiohuoraukseen tarkoitettu. Siellä on hyvin paljon kauniisti aseteltuja malleja kauniissa ympäristöissä, vaikka kuva olisikin ehdotteleva. Mutta se, mitä en vain siedä, on se, että suosituimpien listalla on sitten se joku käyttäjä, joka on ottanut itsestään web camilla alastonkuvan, jossa hän levittelee ulkosynnyttimiään <- ei taidetta!

Pyörin nykyään hyvin vähän siellä, oikeastaan seuraamassa vain yhden ryhmän toimintaa, koska se on ainoa yhteisö tietylle pelisarjalle. Tämäkin jo kuvastaa mielestäni dA:n tasoa nykyään; Käyttäjät linnottautuvat yhdelle fanisivulleen ja eivät edes muuten kiinnostu taiteilijoista itsestään.
En ole itse kertaakaan klikannut itseäni hienosta kuvasta oikeasti katsomaan galleriaa, koska hei, sain sen mitä hain, eli taidetta tästä ja tästä hahmosta.

Olenkin jo pitkään odottanut, että missä kohtaa sivu vetää lopullisen kuolonkorinansa. Sellainen meinaan on sivustojen loppusilaus...
2  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Voisitko ottaa anime/manga aiheisen tatuoinnin? : 03.12.13 klo 23:59
Eipä mulla mitään ole tatuointeja vastaan, mutta en itselleni voi tatuointia kuvitella, joten senkin puolesta en.

Yritin miettiä kuitenkin, että jos nyt jostain syystä olisi pakko ottaa tatuointi, ja sen olisi oltava anime/manga-aiheinen, niin se olisi joku pieni muistomerkki Tales of Symphonialle varmaankin. Kyseessä on, joo, peli, mutta japanilainen peli. Se kai lasketaan?
En voisi kuitenkaan ottaa mitään hahmoa, sillä se olisi liian selvää muille ja siinä ei piilisi symboliikkaa, eikä sitä oikein ymmärtäisi oikein, koska tärkeintä ei ole se ulkonäkö, vaan sisältö.
Tatuointi siis tulisi olemaan varmaan joku Exsphere  tai pelkkä kuva Zeloksen siivistä.
Hahmoa en pystyisi ottamaan :)
3  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Onko sinulla pitkät vai lyhyet hiukset? : 25.10.13 klo 03:39
Lyhyet. Tai siis, pitäisi olla, mutta tällä hetkellä ne ovat juuri olkapäälle. Yleensä pidän "mene kampaajalle!" mittarina sitä, jos hiukset menevät ponnarille. Tosin tykkään pitää hiuksia ponnarillakin :)

Ongelma kampaajalle menemisessä on, etten ole käynyt koskaan muulla kampaajalla kuin vain yhdellä, ja jotenkin ajatus muualle menemisestä tuntuu kummalta. Tai siis... kun on käynyt joskus 3-vuotiaasta saakka samalla kampaajalla, niin sitten se tuntuu vain aivan käsittämättömältä ajatukselta vaihtaa.
Ai miksikö pitää vaihtaa? Kyseinen kampaaja asuu vanhalla kotipaikkakunnalla, ei nykyisellä. Eli pitää uudesta kaupungista etsiä uusi kampaaja! Iik :D
Olen tehnyt tästä harvinaisen vaikean ongelman, mutta hiljalleen hyvät kuulot yhdestä kampaamosta ajaa sinne päin. Voisihan sitä kokeilla... :)
Otsis menee kyllä omilla saksilla!

Lisäksi blondaan pikkaisen, koska en vain pidä tästä tummasta maantiestä, miksi hiukseni ovat muuttuneet vuosien saatossa :D Kerran kokeillut vaan kotona värjäämistä, ja voi pojat, se oli kyllä hauskaa ja halpaa! :D Istuin vessan lattialla, join roseeta, join pelilehteä ja tekstailin muovipussiin sullomallani kännykällä :D Voisi ottaa uudestaan, sillä saa meinaan kampaajakäyntien väliä vänytetyksi! :D
4  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: MBTI Luonnetesti : 06.10.13 klo 18:56
Tein tän testin uudestaan tuossa viikko sitten! Tuli eri tulos! :D

Nykyään olen ESTP
Sääli, etten tuolloin -09 kirjoittanut prossia ylös, koska nyt toi T on 38%, ja tuossa 4 vuotta sitten se oli siellä toisella puolella :D

Vahvimpia on mulla E, sitten T. S ja P ovat vain 12%.
5  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Kävitkö kesällä ulkomailla? : 24.09.13 klo 03:59
Piti käydä Alankomaissa työmatkalla, mutta etätyöskentely toimi niin hyvin ettei tarvinnut. Damnit :D
6  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Oletko koskaan menettänyt ketään läheistäsi? : 10.08.13 klo 02:23
En ole ketään oikein läheistä, joka olisi ollut todella tärkeä osa elämääni. En ole koskaan oikein tutustunut isovanhempiinikaan, koska asumme niin kaukana ja kävimme siellä vain kerran tai kaksi vuodessa.

Parhaalta kaveriltani kuoli hyvin läheinen vaari toukokuussa. Olen yrittänyt auttaa häntä surutyössä. Kuuntelen, lohdutan, käsittelen... mutta kaiken kaikkiaan en osaa tehdä mitään. En voi edes sanoa, että tiedän miltä tuntuu, koska ei, vaikka olenkin ollut useasti hautajaisissa, siellä kokemani suru ei ole koskaan ollut omaa kaipaustani. Se on empatiaa niitä muita kohtaan, jotka ovat menettäneet ystävän, rakkaan, perheen jäsenen.

Jos voisin jotenkin halata kaiken surun ja kaipauksen pois, jos voisin jotenkin korjata tilanteen, jos vain voisin tehdä jotain muutakin kuin vain itkeä hänen kanssaan, tekisin sen. Nyt en voi muuta kuin toistella niitä samoja fraaseja, mitä lehdet ja elokuvat ovat täynnä...
Kaipaus ei katoa minnekään, mutta suru saa uusia muotoja ajan kanssa.

Otan osaa Neji menetyksesi johdosta. *halaa tiukasti*
7  Aiheet / Ajankohtaista / Vs: Juhlavuoden suosikkiäänestys : 13.07.13 klo 01:34
Onko jossain täydellistä listaa näistä suomeksi julkaistuista mangoista? En haluisi jättää äänestämättä jotakin suosikkiani vain koska hetkeksi unohdin sen olemassa olon :)

Tällä hetkellä mieleen tulevat lähinnä nämä:
 •    Azumanga Daioh   
 •    Black Butler   
 •    Devil's Bride   
 •    Dragonball   
 •    Dream Kiss   
 •    Fruits Basket   
 •    FullMoon   
 •    Ghost!   
 •    Inuyasha   
 •    Kill me, Kiss me   
 •    One Piece   
 •    Princess+Princess   
 •    Ranma   
 •    Soul Eater   
 •    Time Stranger Kyoko   
 •    Yotsuba&   

Aion varmaan äänestää Yotsuba&, Azumanga Daioh ja Princess+Princess. Tai ehkä Fruits Basket, katson tilannetta vielä kun yritän muistella lisää mangaa.

Hahmoista en vielä osaa sanoa yhtään, mutta Fruits Basketin hahmoilla on sydämessäni todella suuri paikka, koska se oli ensimmäinen anime, jonka katsoin kokonaan.
8  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: Katsotko animea mieluiten yksin vai seurassa? : 13.07.13 klo 00:47
Olen sosiaalinen olento. En edes yksinäni katso yksin, vaan mulla on joku pikaviestin auki, jonne voin kommentoida kaverille tapahtumia, vaikkei hän edes tiedä, mitä katson. Joskus vaan on pakko huutaa sellainen pakollinen "ÄÄÄÄÄÄ Toi yksi on menossa tonne, missä noi kaksi on, ja toi sit taas kuvittelee, että siel ois nää kaksi, mut ne ei oo siellä, vaan siellä on NOI kaksi ja sitten äääääää, mä en kestä!!" tai sitten "IIIH TOLLA ON ESSU PÄÄLLÄ!! Oota, pakko kaapata kuva ja lähettää! <3"

Katson hyvin harvoin yhdessä, ja mitä olen katsonut yhdessä, niin olen oikeastaan useimmiten ensin katsonut yksin, ja sen jälkeen kaverin kanssa, kun haluun katsoo sen toistamiseen.
Siskoni kanssa katseltiin silloin Card Captor Sakuraa ja Ourania ja Fruits Basketiä ja Princess Tutua, ja oli kyl mahtavaa aikaa muutenkin <3

Kyllä mä valitsen yhdessä katsomisen melkein ehdottomasti, vaikka yksin katsoessa onkin se, että voi katsoa niin kauan tai vähän kuin haluaa :)
9  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Lomailetko tänä kesänä? : 17.06.13 klo 14:15
Yksi kouluprojekti on päällä koko kesän, mutta ryhmässä päätämme omat deadlinet ja työmäärät, joten pidän tätä kyllä ihan lomana, vaikka onkin sählättävää ja tehtävää :)
Sitten on 1,5 kuukautta töitä. Allekirjoitin juuri työsopparin siitä, niin menee sitten heinäkuu kokonaan kasista neljään toimistolla, työnimike on Temporary Sales Operations Assistant. Kattoo nyt miten toi menee...

Mutta joo, lomaakin sitten riittää, kun koulu alkaa aika myöhään vasta. Ehkä hankin lisääkin töitä, tai heittäydyn kunnollisesti tohon meiän projektin kimppuun :)
10  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Oletko rusketusaddikti? : 17.06.13 klo 14:08
Jonkin verran olen rusketusaddikti, eli pidän auringonottamisesta ja rusketus on ihan kivaa. Ongelma on vain se, että olen kalpea ja väri ei tartu minuun melkein millään! Tarkoitus sitten onkin olla vain vähän päivettynyt kesän jälkeen, ettei ihan kuolleista nousseelta näyttäisi :)

Auringonottaminen on niin kivaa, kun voi vaan maata paikallaan lämpimässä auringossa ja nauttia <3 Tosin pitää kans kattella, ettei ole liian kauan ilman rasvaa, koska palan herkästi.

Hieman pistää kateeksi kyllä siskoni ja sen poikaystävä, kun ne pyörähtävät pihalla vartin verran ja on heti tosi nätti kiva rusketus! :D Mäkin haluun!!
11  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Pukeudutko vappuna? : 01.05.13 klo 13:03
Vaikka en mitään varsinaista naamiaisasua ole ylleni vetämässä, vastasin kyllä, koska opiskelijahaalari ja ylioppilaslakki ovat olleet vakiovarustukseni jo kuuden vuoden ajan. Täytyy nyt kumpaakin kerran vuodessa käyttää. ;)

Ahh, haalarit. Itekin piti ottaa ne mukaan, mutta sählätessä unohdin! Siksi täällä vain pelkkä lakki, muuten mulla olisi sama pukukoodi :)
12  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Pukeudutko vappuna? : 29.04.13 klo 20:21
Lakki vaan päähän, en tarvii sen enempää vappumieltä. Ja serpentiinii kaulaan :)
13  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: Top3 Ghiblin elokuvista : 17.04.13 klo 02:58
Missä on Tuulenlaakson Nausicaa? D:
14  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Mikä on kivaa :) : 29.03.13 klo 21:37
Oon menossa ensi viikolla Teneriffalle iskän kanssa :) Sain ostettua sinne jo juhlamekon ja uudet shortsit. Pitää vielä katsoa, mitä laitan muuta sen mekon kanssa, like, millaiset kengät ja muuta. Mutta feeling kinda good about this! :)

Tein tänään avokadopastaa, joka oli aika hyvää ja helppoa! Hehee, alan hiljalleen pärjätä keittiössä! :D Ainekset riittävät neljäksi päiväksi, joten olen valmis tähän pääsiäisen pyhiksi! Mulla on ollut nyt tapana tehdä perjantaisin jotain reseptiruokaa 4 annosta, sitten seuraavat 3 päivää meneekin koulun ruuilla ja kotona tarviikin vain välipalan ja iltapalan :)

Koska olen menossa sinne reissuun, olen myös tehnyt kouluhommia etukäteen. Yritystaloutta en ole jaksanut (en vaan tajua sitä enää), mutta katsoin monen monen tunnin edestä pakollisia tutoriaaleja, ja tuntuu, että opinkin jotain! :D Sitten tein projektityötä varten kaikille tarkoitetun aikataulun Excelillä, muotoilin sen kivasti ja se toimii hyvin ja pitää sisällään kaiken tarvittavan tiedon.

Aikaansaaminen, se vain tuntuu aina hyvältä! :)
15  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Parhaat pääsiäisherkut? : 29.03.13 klo 14:17
Suklaamunat ovat hyviä, samoin sitten ihan tavalliset oikeat kanamunat, joita tulee syötyä pääsiäisenä paljon. Sitten ne tipukarkit, ne oli ihan mun lemppareita pienenä :D Pidin niistä enemmän kuin suklaamunista!

Tänä vuonna suklaa kyllä rajoittuu vain kaakaoon :)
16  Aiheet / Ajankohtaista / Vs: Vaikuta korusuunnitteluun : 25.03.13 klo 14:02
Olen ehkä vähän väärää asiakaskuntaa, mutta vastaan kyllä mielelläni kysymyksiin :)


Käyttäisitkö tällaisia koruja?
Metallityö tuossa demonissa on kyllä todella hyvää, mutta demoniset aiheet eivät oikein ole mun juttuni. Tuon toisen nimi on kaikkimuovit, ja teen olettamuksen sitten, että kyseessä olisi muovikoruja, joita en kauheasti käytä.
Aika vähän omaan mielenkiintooni kohdistuvia koruja, vaikka ovatkin hienoja.

Suosikki
Nuo kitsunet, kissat ja puput. Tykkään söpöstä.

Inhokki
Oikeastaan kaikki samuraikypärät. Aihealueena ei ole koskaan oikein kiinnostanut, enkä näkisi käyttäväni missään tilaisuudessa sellaista itse.

Muutokset
Toisin aiheisiin ehkä enemmän massaa kiinnostavia kauniita koruja, tai perinteisen japanilaisen korun tyyliä sen sijaan, että korussa olisi vain japanilaisen historian tai taruston teema kuvana.

Hinta
Noista on hankalaa sanoa, minkä kokoisia ovat, ja mitä metallia, mutta jos olisi oikeasti osuva aihe, niin 15 e vielä menisi. Nyt, kun aiheet eivät ole kaikkein parhaita omalle kohdalle, niin hintaa pitäisi olla puolet vähemmän ostaakseni, eli n. 7,50 e.

Aiheet
Oho, tähän vastasinkin jo tuossa muutoksissa. Aiheina tosiaan kiinnostaa perinteisesti söpöt ja kauniit aiheet, eivät niinkään pelottavat tai vahvat.

Mitä koruja käytän
Käytän koko ajan yhtä ja samaa kaulakorua. Pinssejä vaihtelen laukkuuni tilanteiden mukaan, ja sormuksia on monia erilaisia. Muita koruja tai härpäkkeitä ei tule käytettyä.
17  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Kesäkuntoon 2013! : 13.03.13 klo 00:38
Oi hitsit, pakko kyl nyt kehua itseäni, kun tänään siitä koulunjälkeisestä kuntojumpasta tuli vaan niin hyvä olo!
Kantaessani kauppakassia tein 40 vääntöä per käsi, jaksoin taas 30 vatsaa pienen tauonkin jälkeen (jouduin aloittamaan kuntoilun vain 15 vatsasta, kun kunto on niin säälittävälle tasolle rupsahtanut), sitten tiskatessa treenasin pohkeita ja 20 kyykkyä.
Suihkun jälkeen olo oli vaan niin hemmetin reipas, että tein kerralla kaikki kotiläksytkin :D Hitsit, tää oma kuntoilurupeama alkaa oikeesti tuottaa mielihyvää!

Lisäksi huomaan jo nyt, että safkan laatu ja tää pieni lihaskunnon koheminen on alkanut näkyykin, jos ei muuten niin ainakin joku turvotus on lähtenyt pois :)

Huomenna kyl taas sitä mennään lounastamaan iskän kanssa, mutta kun tuntuu, että saa tuloksia, niin voi sitä välillä herkutella :D
18  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Kesäkuntoon 2013! : 09.03.13 klo 03:35
Noh, 15 kiloo oli tullut kahdessa vuodessa, ja se ei ole kiva. Okei, toi hoikin kunto ei ollut terveellinen, koska en saanut oikein mitään syötyä kerralla. Mutta olin hei ainakin hyvännäköinen :D

Tavoite oisi saada nyt 8 kiloa pois, ja terveemmällä tavalla kuin viimeksi. Ja ehkä 4 kiloa huhtikuun alkuun, jos onnistuis, kun olen menossa edustamaan Espanjaan (aveccina tosin).
Olen nyt ottanut lihaskuntoilun osaksi päivittäistä rutiiniani, ja yritän kävellä paikasta toiseen enemmän. Toisaalta huonona puolena ollut se, että heti kun päätin laihdutuskuurista, on tullut ties mitä "Tänne, ilmaista ruokaa! 8D" "Täältä ilmaisia leivonnaisia!" "Niin paljon kuin jaksat syödä buffet!" ja "Alkoholia! Kunnon kaloripommi, nyt bilettään" -kutsuja :'''D Elämän ironia, ah.

Mut kyl tää aika hyvin on lähtenyt muuten liikkeelle. Pitää vaan vältellä tietyn aikaa juustoja, viinejä ja elämäni suurinta rakkautta, pitsaa. Huomaan ainakin lihaskunnon parantuneen! :D
Kumpa saisi ton pötsin pois tieltä, ettei tarvitsisi ostaa uusia siistejä ISOJA vaatteita sinne 'spñan reissulle...
19  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Mille repesit viimeksi? : 06.03.13 klo 21:23
Viikonloppuna repesin oikein pahasti, kun olin kaverin synttärijuhlissa.

Puhuimme jotain, että hän haluaisi muuttaa Amsterdamiin ja "olla high koko aika."
En tajunnut, että hän vaihtoi kieltä kesken kaiken, niin päässäni se oli "olla hai koko aika"!

Saatoin olla hieman väsynyt, mutta kun mielikuva oli siitä, että toinen kulkee jossain hai-maskottipuvussa ympäriinsä, ja syö vastaantulevia ihmisiä, kun kaiken maailman aasialaiset turistit ottaa kuvia, niin repeilin niin pahasti, että itkin oikein! :'D

Oijoi, ja ei siitä ollut tulossa loppua, koska aina kun sain hieman hillittyä, niin ne jälki-nauruhenkäykset kuulostivat niin koomisilta, että repesin uudestaan!

Ripsarit oli pitkin naamaa :D
20  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Tasa-arvoinen avioliittolaki : 06.03.13 klo 21:14
Gah, mä niin haluisin lukee keskusteluu tästä, mutta täällä kukaan ei sano mitään :D

Itse siis kannatan tasa-arvoista avioliittolakia, enkä näe mitään syytä siihen, että miksipäs ei.
Yleensä jengillä on se näkemys, että lapset kasvaa kieroon, jos vanhemmat ovatkin sateenkaaripari. Omien kokemusten mukaan asia ei kuitenkaan mene niin.
Siis, en itse ole sateenkaariperheestä, vaan kaverin vanhemmat kun erosivat, niin äiti päätti vaihtaa naiseen. Tämä kaveri on siis kasvanut oisko se nyt 6-vuotiaasta asti heidän kanssaan (isä on ollut kuvioissa hyvin vähän) ja on hyvin kiva ja hauska, eikä edes ole kokenut mitään maailmaa mullistavaa kiusausta koulussa tai harrastuksissa mokoman takia. Kaikinpuolin kunnollinen ihminen <3

Eipä mulla sitten muuta. Halusin vaan että tästä tulisi jotain keskustelunpoikasta tänne :)
Sivuja: [1] 2 3 ... 25
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.029 sekunnissa. 17 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste