sisällön alkuun
22.11.2017 01.04 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Kotimme on... liikkuva linna."

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
  Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 30
1  Yhteisölliset / Kaubamaja / M: Sailor Moon -tavaraa, OnePiece -kamera Pokémon-kuulat, julisteita, mangaa ym. : 25.05.16 klo 13:55
Eli aika sekalaista tavaraa olisin myymässä.

Nämä tuotteet ovat tällä hetkellä Joensuussa. Imatran suuntaan saattaa jossain vaiheessa tulla ilmainen toimitusmahdollisuus, mutta muuten vastaanottaja tod.näk. saa maksaa postikulut (1,10 - 5 €).
Lisäkuvia saa pyytää, mutta en niitä varmaan ihan heti saa tänne lähetettyä. Kysymyksiä saa esittää, lupaan vastata!

Ja vaikka osa tuotteista onkin myynnissä Huuto.netissä, saa niistäkin heitellä yksityisviestillä niin kauan kuin niihin ei ole huutoja tai niitä ei ole myyty. Minulla on omat epäilykseni Huuto.netin soveltuvuudesta tällaiseen.
Anteeksi, että kuvissa vilahtelee muutakin kuin manga- tai animetavaraa. En tajunnut ottaa uusia kuvia ja muutan kohtapuolin.

Laputa-juliste (koko A3, käyttämätön) 10 centtiä eli 0,10 €

Yatterman-juliste (varmaan A2-kokoa, käyttämätön) 5 centtiä

Pom poko -juliste (koko A3, käyttämätön) 10 centtiä(Panda-pörrösukat 3 €, myynnissä Huuto.netissä)

Rilakkuma-pehmo 7 € Myynnissä Huuto.netissä: klik

(Parfait-avaimenperä 3 €, laadukas, sorbettijäätelön kärkipurse taipuu kuin jäätelö)

Attack on Titan -klemmareita/kirjanmerkkejä: Mikasa, Armin, Eren, Levi ja kolossititaani. 1,50 €
Myynnissä Huuto.netissä klik

Nyanpire-klipsi omassa pussissaan 2 €

Hieno kosminen Sailor Venus -kuulakärkikynä. MYYTY

Pokémon-kuulat (muovikotelo haurastunut, muuten kunnossa; niitä on vain ihailtu): Golbat ja Pidgey 3 €

Sailor Mercury -juhlakirjanmerkki/klemmari (näkyy kuvassa aika huonosti, mutta tämän tyylinen) 2 €

Hagakure x AntiFeminism -kiertueen pinssit (käytetty, parin kuva kastunut reunoilta) 1 €

Yhteiskuva:

Anteeksi huono kuva. En muistanut ottaa parempia yksittäiskuvia tuotteista, mutta toivottavasti ne erottuvat riittävän hyvin.

Mangat:
Hana yori dango 1 japaniksi (hyvässä kunnossa) 2 €
Ginga tetsudou 999 japaniksi (luetun oloinen, jokseenkin kellastunut) 0,50 €
Etsiväkoira Sherdock 5 (uuden veroinen) 2 €
Arki 4 (uuden veroinen) 3 €

One Piece -leikkidigikamera (käyttämätön) 3 €
Ottaa useita kymmeniä oikeita digikuvia ja pari minuuttia videota (ei ääntä tosin). Kuvat ovat retro-laatua. USB-yhteydellä toimii myös webbikamerana (tosin äänettömänä).

Neon Genesis Evangelion Asuka-keräilykortti omassa muovissaan, Asukalla Goth Loli -tyylinen asu 1,50 €

Yhteiskuva:

Anteeksi, että tässä kuvassa on muutakin tavaraa.
2  Yhteisölliset / Taidelauta / Vs: Kuvitetaan korttipeli: Hikarun legenda ~elämäänsä muuttanut koululainen~ : 02.05.16 klo 16:56
Muistin tämän pelin hiljattain ja tulin katsomaan kortteja. Näköjään vieläkin niitä on jäljellä! Uskaltaisinkohan ottaa piirettäväkseni Metron ja Lounaslaatikon (miksei se ole Eväsrasia?). Myös Huippulahjakas jollain alalla houkuttaa, ja Orvonkin pystyisin piirtämään.

3  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: Shingeki no kyojin : 07.11.15 klo 23:56
Eilen eksyin minäkin lopulta Atakon taitanin pariin, kun löysin vielä viimeisiä "kaksi yhden hinnalla" -pokkareita paikalliselta ABC:ltä.
Kavereistani useampikin pitää ko. sarjasta, joten ajattelin vähän maistella sitä.

Titaanit ja niiden erot ovat ihan kiinnostavia, mutta vaikka pidänkin ehkä yhdestä hahmosta joten kuten, en osaa samastua yhteenkään. Tarinakaan ei oikein yllätä minua, koska kuulin jo etukäteen jotain hyvin yleisluontoista juonen kulkuun liittyvää. Taide ja kielikään eivät vedä minua vastustamattomasti puoleensa, joten olen ihan tyytyväinen alelöytööni. Voisin ehkä lukea jatkoa, jos saan lainaksi (ei ole ihan vastenmielinen), mutta tuskin alan keräillä tätä.
4  Aiheet / Ajankohtaista / Ivrean uudet mangat : 26.06.15 klo 20:23
Hohoo, Ivrean kotisivujen kysymyssivu paljasti, että Ivrealta on tulossa sellainen lyhyt seinen-sarja kuin Uncanny Brains. En ole siihen ennen törmännyt, mutta hyvältä näyttää ja kuulostaa. Sekä fyysisesti että henkisesti vahva naispäähenkilö luvassa, jes!

Mietin myös, pitäisikö ostaa Stains;Gate-mangaa. Olen pelannut sitä jonkun verran ja se voisi olla mielenkiintoinen manganakin. Ainakin Mirai nikkistä pidän. (En ole vielä lukenut viimeisiä osia.)

Mitä te muut olette tykänneet Ivrean uusista valloituksista?
5  Yhteisölliset / Yhteisö / Vs: Onks tää kuallu? : 31.12.14 klo 00:18
Ohhoh! Mitäs helmiä(?) olet löytänyt, klassikkoja vai jotain modernia?

Ei ollut minulle suunnattu kysymys, mutta vastan silti!
Initial D on yllättävän hyvä sarja, vaikkei kamalasti autoista välittäisikään. Ajotaito saattaa silti olla välttämätön ja samoin modernin ns. "animetyylin" puuttuminen animen vaatimuksista. Ja kunhan alkuun pääsee, niin kisajanolle ei loppua näy.

Toinen sarja, jota katsoessa olen tänä syksynä hypettänyt loputtomiin, on Parasyte: the maxim. Se jos mikä on huippusarja! Olkoonkin, että 80-luvun lopussa alkanut alkuperäisteos on sovitettu nykyaikaan ja nykynuorille sopivampaan muotoon. Kummat ovatkaan kamalampia hirviöitä: ihmisiä syövät loiset vai useampia luomakunnan eläimiä syövät ihmiset? Muitakin yhä vain ajankohtaisia asioita alkaa miettiä tuota katsoessa. Ja lukiessa! Ehdottomasti lukiessa! Suosittelen lämpimästi myös Parasyte-mangaa! Siinä Iwaakin ilmeet pääsevät paremmin oikeuksiinsa! (Profiilikuvani hiljaa lausuttu sarkastinen kommentti -ilme eli rolleyes on napattu Historiesta.) (Hehkutus jatkuu IRL.)

Watamote on sekin hieno koulusarja, kunhan muistaa olla samastumatta päähenkilöön liikaa. Hänelle kuuluu nauraa, heh heh. Olkoonkin, että on itse ollut joskus samassa tilanteessa (ei onneksi yhtä kärjistyneessä). Muuten saa vain kärsiä hänen kanssaan. Sarjan lyhentämätön nimi "En pääse yli enkä ympäri siitä, että on varmasti teidän syytänne, etten ole suosittu" on erittäin kuvaava. :)

Kometaen katsomat Brotherhood ja Death Note ovat animen hienointa kärkeä! (Tosin henk.koht. pidän enemmän DN:n manga-versiosta, vaikkei niissä mitään kamalan suurta eroa ole.) Mainitsemistani sarjoista vain Parasyte pääsee vastaaviin sfääreihin! Suosittelen! Löytyy Crunchyrollistakin ilmaiskäyttäjille, jos epäilyttää! (Ohoh, hypen piti jatkua vain IRL. Pitäisiköhän perustaa sille oma ketjunsa? Miksei sillä ole jo?)
6  Yhteisölliset / Yhteisö / Vs: Onks tää kuallu? : 19.11.14 klo 13:27
Muutama haamu leijailee siellä täällä ja kalistelee ketjujaan nurkissa.

Kiitos paljon leimasta. :(

Mutta joo, samaa olen minäkin miettinyt. Ihme kyllä tähän ketjuun on useampi vastannut. Aiheesta keskustelu -> aiheen vierestä keskustelu -> muista aiheista keskustelu -> ei mistään keskustelu, ja nyt ilmeisesti keskustelemattomuudesta keskustelu.
7  Yhteisölliset / Yhteisö / Vs: Pinssidesign (kupolin pinssit osa2!) : 03.10.14 klo 17:46
Miten on, hankittiinko Kupolille pinssikone?
Ainakin 2010 Desuconissa oli vielä pinssejä, onko niitä myyty vielä sen jälkeenkin?
8  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: Anime, jota seuraat tällä hetkellä : 05.09.14 klo 19:48
Ennen tykkäsin katsoa juuri meneillään olevia tai jotain sellaista, mistä kukaan ei ollut koskaan kuullutkaan. Nyt katson seuran kanssa sitä, mitä seura suosittelee, riippumatta siitä onko sarja vanha vai uusi. Tai sitten vihjaisen, että tahtoisin katsoa sen ja sen sarjan, ja sitten katsotaan.

Viimeksi katsoimme ajokortillisuuden kunniaksi Initial D:n ensimmäisen kauden. (Toisella on ollut kortti jo pitkään, minä vasta väliaikaisella kortilla ajelen, mutta kortit on yhtä kaikki.) Se oli harvinaisen hyvä ja koukuttava. Kumpikin meistä oli aika pihalla, kun puhuttiin autoista ja niiden ominaisuuksista, mutta detaljien ymmärtäminen ei ole kovin oleellista siinä.

Myöhemmin näytin siitä ensimmäisen jakson alkua eräälle auto- ja mekaniikkaeksperttikaverilleni, ja kun tulin parin tunnin päästä katsomaan, mitä hän teki koneella, niin eikös siinä pyörinyt jo viides jakso. Hyvä sarja siis, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Oli niin jännä tuo ensimmäinen kausi, että pitäähän se toinenkin kausi katsoa jossain vaiheessa. Mitä haasteita päähenkilömme vielä saakaan?!

Initial D:n jälkeen olemme katselleet Ranmaa. Hänelle se on nostalgiaa ja niin minullekin tavallaan, vaikken animena ole siihen tutustunutkaan. Yhtä hauskaa ja naurettavaa touhua kuin manganakin! + japani-/enkkuäänten vertailu on hauskaa myös.
9  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: anime/manga lookalikes : 30.05.14 klo 00:53
Siis Fushigi Yuugin Chihiri ja Love Hinan Mitsune ^^ Molempien silmät on melkein koko ajan tolleen sirillään --.--"


Tuntuikin Psycho Passia katsellessa siltä, että jossain olen tällaisen hahmon nähnyt aiemminkin. Puolikkaasti pitkät hiukset, laihat kasvot ja sirrisilmät. Tässä siis Guseong Choe. Vähän realistisempi versio hiusten värin ja painovoiman suhteen.

Akito "Shujin" Takagi Bakumanista ja Shizuo "Shizu-chan" Yumajima Durarasta näyttävät vähintään veljeksiltä tai parhailta kavereilta. Toinen näyttää yleensä ärtyisältä ja toinen energiseltä.


Ja tässä taas ovat Nono Nonomiya (tyttö) Nononono-mangasta ja Ryouta Murakami (poika) Bryndhildr in the Darkness -sarjasta.


Sama mangaka molemmilla, mutta voisi olla edes jotain rajaa, kuinka samannäköisiksi päähenkilönsä suunnittelee. Nämä kaksi näyttävät toistensa peilikuvilta.
(Nono on niinku tyttö, koska sen poskille ilmestyy niinku viivoja, ku se niinku itkee tai hymyilee.)
10  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Mikä on kivaa :) : 29.05.14 klo 13:38
Olisi ollut kivempaa huomata tuo aiemmin, mutta oli se nytkin kivaa nähdä, että toinen ilahtui tuomisistani. :)

Tänään on kivaa se että ME MENNÄÄN IKUISIIN NAIMISIIN:


Ja tuo & sen sisältämät VeruBarat ovat vain viisi kahdestakymmenestä kahdeksasta tänään käsiini rientäneestä Ikedasta.


Ja kivaa on myös Angel densetsu -manga ja Suomen kesä.
11  Yhteisölliset / Poissa raiteilta / Vs: Kupolilaisten ikäpolli : 29.05.14 klo 13:32
(Minä mistään 120:n hiljaisuudesta välitä. Toimivan ikäpollin sietäisikin olla ylempänä kaikkien vastattavana.)


7.1. Japanin keisari Hirohito kuoli, keisarius nykyiselle keisarille Akihitolle.

Vuonna 1989 syntyneenä minun on helppo muistaa, minä vuonna japanilaiset vuosiluvut vaihtuvat Showa 64:sta Heisei 1:een. Harmi vain, että pitäisi olla syntynyt alkuvuodesta 1988, että voisi ottaa vuosiluvun suoraan omasta iästään.

1989 julkaistiin Haruki Murakamin Noruwei no mori Japanissa. Kuinkakohan monesti japanilaiset yrittivät päteä Suomi-tietoudellaan mainitsemalla tuon kirjan... Toisinaan sentään muistivat puolivälissä, että ai niin, se oli Norja eikä Suomi. Se on suomennettu nimellä Norwegian Wood (nimi viittaa Beatlesin kappaleeseen).
12  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: Top3 Ghiblin elokuvista : 15.04.14 klo 18:22
1. Tulikärpästen hauta
Sopivasti realismia, sopivasti tragediaa ja lämpimiä sisarusten välisiä tunteita. Kaunis värimaailma.

2. Prinsessa Mononoke
Sopivasti taruja, sopivan vähän intohimoista rakkautta, lumoavat metsämaisemat.

3. Sydämen kuiskaus (jaettu kolmas sija, äänestin)
Sopivasti realismia, sopivan heikosti romanttinen tunnelma, sopivasti oman paikan hakemista ja löytämistä, sopivasti järkeä ja kärsivällisyyttä. Plussaa siitä, että päähenkilö pitää kirjoittamisesta.

3. Henkien kätkemä (jaettu kolmas sija, en äänestänyt)
Kauniit ovat maisemat, kaunis on juoni, mystinen on tunnelma, mutta rakkauselementti ei oikein sovi. Ja isäni sanoin liian surullinen loppu.

En ole vielä nähnyt Pom Pokoa, Naapureitani Yamadoja (miten tuo oikein taipuu?), Kätkijöitä enkä Kukkulan tyttöä, sataman poikaa.

Minäkään en oikein ymmärrä, mikä Totorossa niin innostaa, mutta huonoin on varmaan Aaltojen kuohu. Ensimmäisellä katselukerralla petyin vähä vähältä enemmän päähenkilöihin ja lopussa inhosin molempia enkä olisi toivonut mitään hyvää tapahtuvan heille. Toisella katselukerralla pari vuotta myöhemmin tiesin odottaa hyvin epätyypillistä Ghibli-elokuvaa ja muistin inhota uutta tyttöä alusta pitäen. Niin katsottuna se oli parempi kuin ensimmäisellä kerralla, mutta kyllä se yhä on huonoin näkemäni Ghibli-elokuva.

Mielestäni Aaltojen kuohu on totuttua Ghibli-laatua vain visuaalisesti ja ehkä ääninäyttelyn puolesta. Onko Japanissa edes huonoja ääninäyttelijöitä? Suomenkielisessä tekstityksessä eikä ääninäyttelyssä käytetä lainkaan murretta, vaikka hahmot puhuvat siitä useampaan kertaan, mikä osaltaan latistaa tunnelmaa. Mikä suomen yleiskielessä muka kuulostaa hassulta tai ärsyttävältä?
13  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: Ostatko suomimangaa? : 15.04.14 klo 17:44
En enää osta suomimangaa kovin säännöllisesti, mutta se johtuu vain siitä, etten seuraa mitään pidempää sarjaa. Keräsin koko Ranma ½:n, Kamikaze Kaitou Jeannen ja Nausicaän, mutta nyt olen myynyt molemmat ja keräilen vain kivan oloisia sarjoja tai niiden osia.

Salapoliisi Conania ostin jossain vaiheessa satunnaisesti matkalukemiseksi. Suomijulkaisun loppumisen vuoksi ostin nyt kuun alussa netistä viimeisiä ja samalla kalliimpia osia, joiden hinnoilla kai yritettiin vähentää tappioita. Neljä loppupään pokkaria kuuden alkupään pokkarin hinnalla tietää hyvää hyllytilavuotta. :)

Harmitti ja melkeinpä pöyristytti, kun kuulin, että joku vei uusimman Conaninsa aina paikalliselle kirpputorille myytäväksi, kun sitä myytiin vielä Lehtipisteissä. Tosin viimeisen osan poistumista kaupoista saikin odotella pitkään (ja pettymys oli suuri, kun seuraavaa ei tullutkaan).


Verenhimoisia vintiöitä selatessani ajattelin samaa kuin Miizoukin, ja viime viikolla toinenkin osa löysi tiensä kirjahyllyyni. Myös Mirai nikki tuli aloitettua. Saa nähdä, jatkuuko se. Myös suomeksi käännetyn sarjan X seuraava osa on ostoslistalla, mutta sen nimeä en kehtaa julkisesti mainita.

Kerron, jos keksin jonkun sarjan, jota toivoisin suomennettavan. Todennäköisempää tosin on, että hankin/luen sen muuten englanniksi tai japaniksi ennen kuin ehdotan mitään.
14  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: Kirjaston mangavalikoima : 03.07.13 klo 01:20
Päivitän ja nostan ketjua, koska sen aihe on kiinnostava ja kenties hyödyllinenkin.

Ennen Joensuun kirjastojen mangavalikoima oli kokonaisuudessaan aikuisten osastolla, mutta nyt suomenkielistä mangaa on siirretty ainakin pääkirjastossa myös lasten osastolle. Sinne ovat päässeet mm. Inuyasha, Rave, Ghiblin elokuvat, Happy Happy Clover, Chi's Sweet Home ja DBZ. Sen sijaan varsinainen Dragon Ball ja romantiikkaa tai fan servicea sisältävät mangat ovat pysyneet aikuisten osastolla, väkivaltaa tai vaikeampia teemoja sisältävistä mangoista puhumattakaan (eli mm. Arina Tanemurat, Ranma ½, Oh! My Goddess, Akira, Planetes, Death Note jne.). S.S. Astron paikka lasten osastolla on minusta hyvin hämmentävä.

Englannin- tai muunkielinen mangavalikoima ei näytä kasvaneen yhdelläkään pokkarilla.

Miltä muualla näyttää "luokkajaon" ja valikoiman suhteen?
15  Aiheet / Ajankohtaista / Vs: Suomeen uusi mangakustantaja Ivrea : 03.07.13 klo 01:09
Kukaan ei ole kirjoittanut Ivreasta tänne mitään pitkään aikaan, mutta kirjoitanpa silti.

Kaikki Ivrean sarjoja keränneet tai Suomen mangajulkaisuja seuranneet lienevät huomanneet pitkän julkaisutauon eräissä sarjoissa. Huomasin äsken, että niihin saattaa olla pian luvassa jatkoa! Ivrean sivuilla näet sanottiin, että Love Celebin ja Paradise Kissin päätyttyä muitakin jatkettaisiin. Nyt kun Love Celeb on päättynyt ja ParaKisustakin puuttuu enää kaksi viimeistä osaa, tuo aika ei ole enää kaukana! Vagabondin jatkuminen vaikuttaa tosin epävarmemmalta kuin muiden Ivrean keskeneräisten sarjojen.
16  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: www.suomimanga.net : 03.07.13 klo 00:57
Kiitos ilmoituksista, haplo!

Olisi ehkä pitänyt vastata aiemmin, mutta kiusaus päivittää Suomimangaa kaikessa hiljaisuudessa oli liian suuri. Taas puuttuu muutaman uuden sarjan ensimmäisen osan kansikuva, mutta muuten luulen olevani ajan tasalla. Henkilökohtaisen nettiyhteyden puuttuminen hidastaa päivittelyä hieman, mutta toivottavasti se ei haittaa kamalasti.

Pidin vastuutehtävästäni puolentoista vuoden tauon, jonka aikana päivitysvelvollinen ei ollut kovin aktiivinen tehtävässään. Tai ehkä toinen oli, sillä minulla ei ollut aikaa käydä tsekkailemassa, mitä koti-Suomeen kuului. Tehtävään saa aina pyrkiä, jos uskoo olevansa täsmällisempi tai muuten parempi kuin tämänhetkinen suomimangusti.

Käytännössähän mitkään noista eivät ole kovinkaan tarkkoja, kun nuo varsinaiset julkaisupäivämäärät tuntuvat heittelevän jopa viikkoja.

Olen alkanut lisäillä mangojen alkamisajankohtia lisätietoihin, vaikka etenkin Ivrean antamat ensitiedot voivat poiketa lopullisesta julkaisuajankohdasta enemmänkin kuin viikkoja. Yritän silti pysyä suunnilleen ajan tasalla.
17  Yhteisölliset / Yhteisö / Vs: Pollit : 21.12.12 klo 23:30
Sama ongelma täälläkin, vaikka ei se ihmeen suuri kyllä ole.
Sen lisäksi jos yritän klikata vasemman laidan valikosta KuPollit-linkkiä, esiin tulee vain:
Lainaus
Virhe!
Aihe tai alue jota etsit on joko poistettu tai sitten se on oikeuksiesi ulkopuolella.
18  Aiheet / Ajankohtaista / Vs: Sinä, manga ja Japani -tutkimus haluaa kuulla sinusta : 20.06.11 klo 20:48
Monet kysymykset on muotoiltu tosi epämääräisesti ja esim. tuossa kielivalinnassa ei voi valita vaihtoehtoa, että lukisi mangaa kotimaisella, englanniksi JA japaniksi, vaan se on joko tai.

Minä puolestani käsitin vastaukset niin, että ne ovat:
1) Ainoastaan äidinkielelläni
2) Äidinkielelläni ja englanniksi
3) (Äidinkielelläni ja englanniksi), joskus myös japaniksi
4) (Äidinkielelläni ja englanniksi,) usein (tai useimmiten) (kuitenkin) japaniksi

Tuli mietittyä, että mitä jos joku osaa japania hyvin mutta englantia vain tyydyttävästi?
19  Aiheet / Ajankohtaista / Vs: Sinä, manga ja Japani -tutkimus haluaa kuulla sinusta : 09.06.11 klo 16:07
Minulle "Mangan kautta nähtynä Japani vaikuttaa minusta maalta, joka on.../jossa..." -kysymykset tuottivat enemmän päänvaivaa kuin "miksi luet" -kysymykset. En osaa enkä kai koskaan olekaan osannut "nähdä Japania (vain) mangan kautta."

Mitä ihmettä tarkoittaa "Mangan sinulle antama kuva Japanista ja japanilaisista... muuttaa todellisuuden mielikuvituksellisiksi maailmoiksi"? Että elämä on ihmeellisempää, jos lukee mangaa?

Olisi ollut hyvä saada "Muu" vaihtoehto, jonka olisi voinut selittää.

Vapaissa vastauksissa on se huono puoli, että ne pitää käsitellä yksitellen. Valmiiksi muotoillut vastaukset auttoivat minua vastaamaan paljon nopeammin, vaikka ne eivät aina kuvanneetkaan omia syitäni ynnä muita kovin hyvin.
20  Aiheet / Animaatio ja sarjakuva / Vs: Summer Wars valtakunnalliseen levitykseen Finnkinon teattereissa!!! : 01.06.11 klo 18:07
Lainaus
Mua vähän ihmetyttää tää "valtakunnallinen levitys" kun kulunut alle kaksi viikkoa ensi-illasta ja vihdoin löytäessäni kalenterista leffalle sopivan aukon tenttien jälkeen Summer Wars pyörii vain pääkaupunki seudulla.
Itse ymmärsin "valtakunnallisen levityksen" niin, että DVD tulee kauppoihin ympäri maan, eli
levitykseen. Leffoissa Summer Warsin uskoisin pyörivän vain Helsingin/pääkaupunkiseudun Finnkinoissa.

Voin kyllä olla väärässäkin, mutta näin mie asian käsitin.

Ehei, Summer Warsia esitettiin Joensuussakin yhden viikon ajan, mutta tietysti juuri silloin minulla oli kaikkea muuta tekemistä. :<
Sivuja: [1] 2 3 ... 30
MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.039 sekunnissa. 18 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste