sisällön alkuun
20.11.2017 05.54 SANASTO | KESKUSTELU | PIIRTOLAUDAT | SUOMIMANGA | RSS
 
Kupoli
"Li oli koli - kuoli Kupoli"

Uutis- ja etusivu

Sisältö

Keskustelu

Piirtolaudat

Impromanga 3

Yhdistys

Kupolin palvelinkodon tarjoavat Säätöyhteisö B2 ry sekä Tietovelhot Oy.

x Keskustelu | Ohjeet | Kalenteri | Henkilökunta Haku | Kirjaudu | Rekisteröidy

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.


Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan

 
 
Rekisteröidy - - tarvittavat tiedot
Valitse käyttäjätunnus:
Keskustelualue käyttää tätä tunnusta vain tunnistamiseesi.
Sähköposti:
Tämän on oltava toimiva osoite.
Valitse salasana:
Vahvista salasana:
Kuvallinen varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kupolin käyttäjätunnuksesi ei saa sisältää liiallisia koriste-erikoismerkkejä - esimerkiksi nimimimerkit ".totoro." tai "-kupo-sama-" hylättäisiin ylläpidon toimesta.

Vaikka Kupolia valvotaankin usean kymmenen ihmisen voimin, emme silti voi puuttua jokaiseen loukkaukseen välittömästi kun se tapahtuu. Rekisteröitymällä tiedostat, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa, eivätkä ylläpidon, valvojien tai muun Kupolin henkilökunnan mielipiteitä (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä), ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Kupolin käyttäjiltä odotetaan fiksua ja asiallista käytöstä (katso netiketti Suomen internetoppaasta). Tähän lukeutuu myös kunnioitus muita käyttäjiä kohtaan; loukkaavat, vihamieliset, laittomat tai laittomuuteen yllyttävät viestit voidaan poistaa, ja toistuvista tai suurista rikkeistä myös tunnuksesi voidaan hävittää pysyvästi. Kaikkien käyttäjien IP-osoitteet tallennetaan väärinkäyttäjien löytämiseksi. Ylläpito sitoutuu olemaan luovuttamatta henkilökohtaisia tietojasi ilman erityistä lupaasi, mutta ei ole vastuussa siitä, jos palvelimelle tallennettu tieto vaarantuu esimerkiksi tietomurron vuoksi. Salasanaasi ei tallenneta selkokielisinä, eli murtautuja ei voi päästä siihen helposti käsiksi.

Erityisesti huomioi nämä kaksi asiaa käyttäytymisessäsi Kupolissa:
1) Pyri siistiin kielelliseen ilmaisuun - käytä isoja kirjaimia ja välimerkkejä, ja pyri kirjoittamaan kieliopin mukaisesti. Näin parannat kaikkien muidenkin kävijöiden mukavuutta. Ylläpito voi muokata tai tuhota viestejä varauksetta, jos niiden kirjoittaja ei ole yrittänyt noudattaa tätä sääntöä.
2) Kupolissa ei saa jakaa linkkejä laittomaan materiaaliin tai ohjeita tällaisen materiaalin löytämiseksi. Laittomaan materiaaliin luetaan kuuluvaksi myös lisenssoimaton anime ja manga.

Heti rekisteröitymisen jälkeen olet arvonimeltäsi perusjäsen. Perusjäsenet eivät voi kirjoittaa viestejä muualle kuin "Avoimet keskustelualueet"-osion laudoille, ja voivat piirtää kuvia vain osaan piirtolaudoista. Katso "Ylläpito ja tekniikka"-alueelta ohjeita siihen, että miten voit hakea foorumistin tai oekakistin arvonimeä ja päästä kirjoittamaan/piirtämään kaikkialle Kupoliin!

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.

MySQL pohjainen foorumi PHP pohjainen foorumi Powered by SMF 1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Validi XHTML 1.0! Validi CSS!
Sivu luotiin 0.014 sekunnissa. 8 kyselyä tietokannasta.

tätä sivustoa ylläpitää Anime- ja mangayhteisö Kupoli ry
tietoa - sivukartta - rekisteriseloste